2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yemek saatiniz geliyor kızlar.
Benim eşim de bgn işten 13.30 gibi gelecek.
Ben de ona bir şeyler hazırlayayımzemuszemus

baktım baktım resimlerin oldugunu bilmiyordum yaaa nedense belin çok zarif geldi yaa sapıkmııyım neyim ay laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehehe canım belim incedir normalde pantolon falan alırken illa belini yaptırırım.. ama gelinliğin modeli de biraz ince gösterdi tabi :)

Baktım canım baktım:)
Çok tatlı olmuşsunuz

sağol canım

undemial kabul et de göreyim kıs
ettim ki

Ben şu anda çalışmıyorum tatlım,evdeyim sanırım bu yıl..
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.. ablamda ısrarla boşver çalışma kendi çocuğuna kendin bakarsın diyo

Ben illa ki çalışıcam ama bu yıl biraz rahat olayım istedim,iyi de oldu,evliliğin tadını çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2

ayy bugün nekadar fotoğraf trafiği oldu heee

hepside çok güzeldi maşallah kızlar hepinize:)

Ben illa ki çalışıcam ama bu yıl biraz rahat olayım istedim,iyi de oldu,evliliğin tadını çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2

bende çalışmak istiyorum. bakıyorum işte evlilik hayatımla sürüdürebileceğim düzgün bi iş bekliyorum.. eşim biraz kıskanç da :)
olmadı zaten eşimin kendi işi var. orda kendime bir iş yaratacağım

kızlar ben de kaçıyorum.. biraz işlerim var mutfakta halledeyim gelirim

kızlar bende 3 aylık nişanlıyım dün karşılaştım sizin topikle ama inanın btn gnüm geçmşte yazdklarınızı okumakla geçti artık dayanamadm bnde yazayım onlara dedim o kadar şirinsinz ki sanki normal hayatın dışında ayrı bi hayat war burada opuyorumnanaktan sizn anlattıklarınızı okurken kendi kendmi gözmde canlandrmaya başladım bnde mi böyle olacağım die.. siz bnden çoook öndesnz ama aranzda olmayı tecrbelernzden faydalanmayı çok isterm

iyi yapmışsınız..canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan

nasıl bir hayat var kısfisfisfis????

senide bekleriz aramıza dügün ne zaman ?

sende katıl bize.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…