çok güzel çıkmışsınız tatlm..
fatmacım çok hoş olmuşsunuz...
ay kıskandım ayol benim albümüde bakın :)
bekleticek illa :))))))))
Yemek saatiniz geliyor kızlar.
Benim eşim de bgn işten 13.30 gibi gelecek.
Ben de ona bir şeyler hazırlayayımzemuszemus
senin dersin yokmu ya:)
baktım baktım resimlerin oldugunu bilmiyordum yaaa nedense belin çok zarif geldi yaa sapıkmııyım neyim ay laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Baktım canım baktım:)
Çok tatlı olmuşsunuz
ettim kiundemial kabul et de göreyim kıs
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.. ablamda ısrarla boşver çalışma kendi çocuğuna kendin bakarsın diyoBen şu anda çalışmıyorum tatlım,evdeyim sanırım bu yıl..
hehehe canım belim incedir normalde pantolon falan alırken illa belini yaptırırım.. ama gelinliğin modeli de biraz ince gösterdi tabi :)
sağol canım
ettim ki
aynı kaderi paylaşıyoruz canım.. ablamda ısrarla boşver çalışma kendi çocuğuna kendin bakarsın diyo
Ben illa ki çalışıcam ama bu yıl biraz rahat olayım istedim,iyi de oldu,evliliğin tadını çıkarıyorumkaydirigubbakcemile2
kızlar bende 3 aylık nişanlıyım dün karşılaştım sizin topikle ama inanın btn gnüm geçmşte yazdklarınızı okumakla geçti artık dayanamadm bnde yazayım onlara dedim o kadar şirinsinz ki sanki normal hayatın dışında ayrı bi hayat war burada opuyorumnanaktan sizn anlattıklarınızı okurken kendi kendmi gözmde canlandrmaya başladım bnde mi böyle olacağım die.. siz bnden çoook öndesnz ama aranzda olmayı tecrbelernzden faydalanmayı çok isterm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?