2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin hlmbtl:))

kızlar 5 tl kot pantolan buldum pazardaakannehir
hemen aldım kocama iş pantolonu yapsın kendinekaydirigubbakcemile2
çorapda aldım giysin sıcak sıcak:))

ya kendime aldığım zaman bile bukadar sevinmiyorum yaa:))

hee bide çarşaf takımı aldım havlu gibi olanlardan.12 tl

selam kızlarrr yağış var ankara sokaklarında işyerim bumbuzz kıs geldıııııı alllah yardımcımız olsun yenı gelinleriz aman üşümeyelım kolay gelsin herkeseee

oyy zuzu ıyı almısın bende ceyızımde corap getirmemişimkaydirigubbakcemile2 bugun kıslık corap alcam benım gıbı şaşkın gelın varmı aranızda hehe

oyy zuzu ıyı almısın bende ceyızımde corap getirmemişimkaydirigubbakcemile2 bugun kıslık corap alcam benım gıbı şaşkın gelın varmı aranızda hehe

merhaba
kaydirigubbakcemile3 ben düğün üstü hem ona hem bana gerekli kıyfet alışverişi yapmıştım iç çamaşırı falan
ne aldıysam hem bana hem ona aldım

anladım şeker..bizde böyle kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

daha çok var he ..öyle bir gecer zamanki anlayamazsın......:hulya:

çok pis alışveriş yapasım var
ama param yokkk:gitme:

vereliniortakkaydirigubbakcemile5:sm_cool::sm_cool::sm_cool: aynen zuzu ogün ne zaman olucak acaba ..sen küçük şeyler mutlu etmişin hemne kendini bendede var oooguclubacismile

merhaba
kaydirigubbakcemile3 ben düğün üstü hem ona hem bana gerekli kıyfet alışverişi yapmıştım iç çamaşırı falan
ne aldıysam hem bana hem ona aldım

mrh cnm bende aynen senın gıbı kendıme ne aldıysam esımede aldımda kendıme corap almayı unuttum ama eşime aldım ahah dusuncelı eşimm.

bir girerdim magzaya doldururdum poşetleri sorma..aşkım sabret diyor..iş degişikliği yapıcak gör aşkımm sana neler alıcam diyor...

şimdi paso giriyoruz markete boğazımıza bakıyoruz....

ben kıyafet düşünüyorum alışveriş olunca hemen aşkımda boğazını:roflol:

Son düzenleme:
bu ay sadece kendime bi çizme aldım.... eşimede acil kaban lazım yaaaaaaaa

Yemeklerimi yaptım geldim kızlar:)
Domatesli,biberli,soğanlı falan,kıymalı bi yemek yaptım.
Yanına pilav,çorba.
E turşu,yoğurt var bir de..
Yeter sanırım:)
Eşim de gelir şimdiiiiiiikaydirigubbakcemile2

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…