geldim kimsecikler yokk, nereye kayboldu herkess :hulya:
kızlar bende 3 aylık nişanlıyım dün karşılaştım sizin topikle ama inanın btn gnüm geçmşte yazdklarınızı okumakla geçti artık dayanamadm bnde yazayım onlara dedim o kadar şirinsinz ki sanki normal hayatın dışında ayrı bi hayat war burada opuyorumnanaktan sizn anlattıklarınızı okurken kendi kendmi gözmde canlandrmaya başladım bnde mi böyle olacağım die.. siz bnden çoook öndesnz ama aranzda olmayı tecrbelernzden faydalanmayı çok isterm
kızlar bende 3 aylık nişanlıyım dün karşılaştım sizin topikle ama inanın btn gnüm geçmşte yazdklarınızı okumakla geçti artık dayanamadm bnde yazayım onlara dedim o kadar şirinsinz ki sanki normal hayatın dışında ayrı bi hayat war burada opuyorumnanaktan sizn anlattıklarınızı okurken kendi kendmi gözmde canlandrmaya başladım bnde mi böyle olacağım die.. siz bnden çoook öndesnz ama aranzda olmayı tecrbelernzden faydalanmayı çok isterm
iyi yapmışsınız..canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
nasıl bir hayat var kısfisfisfis????
senide bekleriz aramıza dügün ne zaman ?
sende katıl bize.
hoşbldk süper..
yani her günün ayrı ayrı kritiğini yapıosnz insann ailesi olr herşeyini anlatrya burada sanki farklı bi brlktelk war herkes brbrnn sorunlarndan mutluluklarndan haberdar.. gzel bişii yani yerimseniben
benm düğün 2011 yazı gbi inşallah yani daha çooooook war.. :1closedeyes:
açım aççççç :)))
ye ye ye yemek yee:)
kızlaaaaaaaaaaaar bişey sormak sitiyorum benim 2 gündür karnım çok agrıo sanki aç gibi gaz varmış gibi sabahtan başlıo yatana kadar hafifde mide bulantısı oluyo
fatma hamiiilllleeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
fatma hamiiilllleeeeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
akşama yeşil fasulye vaaaaaaaaaaaaaaaar. kayınvalideciğim yapıo evde
hadiii beee ... değilim üşüttüm galibaaa... detim var hem 11 inde falan olmam lazım...
amann beeeee yalan haber yayayım dedim :dance: a.s.
hepinize ayrı ayrı hoşbuldk diorum saolun kızlar.. çk isterm tecrbelernzden faydalanmayı :hulya:
bu arada arse sanada çk geçmş olsn acil şifalar diliorum salgın war herhalde bnmde üzermde haff bi kırgnlk war dkkat edelm
hepinize ayrı ayrı hoşbuldk diorum saolun kızlar.. çk isterm tecrbelernzden faydalanmayı :hulya:
bu arada arse sanada çk geçmş olsn acil şifalar diliorum salgın war herhalde bnmde üzermde haff bi kırgnlk war dkkat edelm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?