2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hoşgeldin gel tabi katıl aramıza, illaki evli olman gerekmiyo, daha güzel şimdiden tecrübe sahibi olursun :içelim:

afiyet olsun herkese, ben biran önce işlerimi bitireyimde gidieyim diye uğraşıyorum ama mümkün değil galiba bakalım, inşallah erken çıkarımda biraz dinlenirim.
arada resimler dönmüş ben göremedim tabi kimseyi, zaten fatmayı görmüştüm önceden

hoşgeldin canım

iyi yapmışsınız..canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan

nasıl bir hayat var kısfisfisfis????

senide bekleriz aramıza dügün ne zaman ?

sende katıl bize.

hoşbldk süper..
yani her günün ayrı ayrı kritiğini yapıosnz insann ailesi olr herşeyini anlatrya burada sanki farklı bi brlktelk war herkes brbrnn sorunlarndan mutluluklarndan haberdar.. gzel bişii yani yerimseniben

benm düğün 2011 yazı gbi inşallah yani daha çooooook war.. :1closedeyes:

daha varmış baya. hayırlısı olsun bakalım..

ye ye ye yemek yee:)

kızlaaaaaaaaaaaar bişey sormak sitiyorum benim 2 gündür karnım çok agrıo sanki aç gibi gaz varmış gibi sabahtan başlıo yatana kadar hafifde mide bulantısı oluyo

araba yok götürmüyorlar yemeğe patronu bekliyorum gidelim derse gitcez artık :))

o bendede var tatlım. karnım ağrıyor, miğdem bulanıyor, birde açlık hissi var ama sebebini bnde bilmiyorum

akşama yeşil fasulye vaaaaaaaaaaaaaaaar. kayınvalideciğim yapıo evde

hepinize ayrı ayrı hoşbuldk diorum saolun kızlar.. çk isterm tecrbelernzden faydalanmayı :hulya:
bu arada arse sanada çk geçmş olsn acil şifalar diliorum salgın war herhalde bnmde üzermde haff bi kırgnlk war dkkat edelm

teşekkür ederim, evet salgın var çok dikkat edin :çok üzgünüm:

yaş kaç hlmbtl çalışıormusun...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…