2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar koltukların üzerine polar sordum 2 tane üçlü koltuğum var ikisine 4,50 metre olur dei adam sana 35 tl yaparız dedi normalde 46 yapıyomuş 10 tl eksik alcak benden

ben asıl halının üzerine istiyodum ama halının ölçüsünü bilmediğimden haftaya kaldı

ben örtülere karşıyım, hiç sevmem, örtü örteceksem niye koltuk beğeniyorum falan diye düşünürüm, hiçbir anlamı kalmıyo koltuğun ,örtünün altında

canın istemezse ne yiyosunuz şeker

herzaman degil ya arada canım..

ama benim yemek kartım oldugu için aşkıma ısmarlama yapıyorum bazenyerimseniben

sevmiyorum ben öyle zuzu

ben örtülere karşıyım, hiç sevmem, örtü örteceksem niye koltuk beğeniyorum falan diye düşünürüm, hiçbir anlamı kalmıyo koltuğun ,örtünün altında

bende hiç sevmem:dilcikar:

orjınal ol zuzu orjınalkaydirigubbakcemile3

kir yada leke olmasın diye dedim

koltuklara almayı düşünmedim sadece fiyatını merak ettim

asıl halıya düşünüyorum ben çünkü halım açık renk bej
ne bilim kir olur leke olur halıylmı uğraşcam
dökülse polara dökülcek atarım onuda makinaya yıkanır
diye düşünüyorum.

aynen katılıyorummmm.önümüz kurban malum biriktrmek gerçi 1000 tlmiz var ama yetmezz

benim koltuklarda var eşim sürekli yattıgı için ve bişeyler yediğinden çırpıyorum oluyo birde misafir gelince kaldırıyorum zaten

ben de koltukların üzerine düşünüyorum aslında ama burda çok pahalılar. benim koltuklar eski olduğunda silsem de içime sinmiyor nedense. biz eşyalı kiralık tuttuğumuz için evi ne yapsam koltuklar temizlenmeyecekmiş gibi geliyor :sinifsinif:

bende hmen alırım dayanamam ama gecen gördümki yag sıcramış ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…