2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

amannnııınnnn bensizz yemek konuşulur olmuşş buralarddaaa ohaoldumsmile lmaz: alsanaalsanasmile

canım o tamamen sana kalmış. herkes farklı tuz atar. sen diğer yemeklere ne kadar atıyorsan o kadar at bence. az gelirse eklersin sorun çıkmaz. ama çok olursa dönüşü yok maalesef.

bak canım herşeyin hazır tamam ilk önce tencereye yağı koyuyorsun sonra soganları kavuruyorsun pembeleşme olayı sonra salça brazda öle kavur yıkadıgın fasulyeleri eklşiyorsun bişraz onla kavuruyorsun baktın su katmaya yakın sdomatesleri koy hatta ben patatesde koyuyorum fasulye ye onuda fasulyeyi tencereye koydugum zamanda koyuyorum ama patates çok olmuyo tabi 2 kşi içn orta boy patatesden 1 yada 2 tane koyuyorum küp küp doğrama şeklinden az büyükçe oluyo neyse domateside koyduktan sonra azda domatesle kavuruyorsun sonrada sıcak su koy böle üzerini geçti geçecek olsun yeter kaynamaya başlar zaten baktın suyu azaldımı koy biraz bişey olmaz.. bu arada su dökmeden önce bahratları koy suyuda döktüksen sonra şeker at yeter

süperciğim yemeklerin tuzlu olursa içine hemen patates at tuzunu alır canım

neyse kizlar ben cikiyorum kocaman öpüldünüz kendinize iyi bakin

Hos sohbetler size...........

hiç bi yemeğimi ölçülü yapmam ben hepsi göz kararıdır.........:):):)

var tabiki kıslar.....

ama ben ne yapıyorum biliyomusunuz göz kararı koyuyorum..ay az olmasın dye dir daha koyuyorum bir daha bir daha çok oluyor..:)))))))))))))

sinem hop geliyor hop gidiyor anam

ben de önceden hiç yapamam diyordum göz kararıyla ama evlendiğimden beri hiç birşeyi ölçüyle yapmadım kaydirigubbakcemile3 az olursa sorun değil canım. ama bir daha bir daha eklemezsen daha iyi en azından ne kadarın az geldiğini öğrenir bi dahakinden biraz daha fazla tuz atarsın. böylece ortasını bulursun zamanla. malzemelere göre ve malzemelerin miktarına göre değişir sonuçta ne kadar tuz koyacağın.

ayrıca super sana bu konuda çok güvendiğim bi blog önerebilirim özelden eğer istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…