2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bencede ilkinde tuzsuz olur yada yağsız
bakarsınki aa dersin biraz daha atcakmışım

ikincisinde de ona göre atarsın

vay vayy pekiii o zamannn , inanmayacaksınız ama ben yaklaşık 2 haftadır doğru düzgün yemek yapmıyodum, c.tesi günü temizlik için kadın geldi, o temizlik yaparken bende karnıyarıkla ,zeytinyağlı biber dolması bide kalan harçla yaprak sarması yaptım, zaten 3 gündür annemdeyim, sabah bırakıyo sevgilim akşam geliyo yemekten sonra evimize gidiyoruz,yaptıklarım kaldı öyle dolapta, bugün eve gideyim diyorum onmları yiyelim diye

arse sana inanmıyorum
güzelim dolmaları bırak git sen
hiç oldumu

yemezsen gönder gelsin:)

bende öyle hemen hemen hergün yapmıyorum canım isterse..
yaparım

yemeğimi hergün yapmıorsunuzzz öle olur mu hergün yapıorum hatta öğlende gidiyoruz çabuk yapılacak olan varsa hemende onuda yaparım öğlen ...aaa yemeksizolurmu hleki akşam yemekleri öenmlidir benim için

biz dürümcüyüz dürümcümüz mekan degiştirdi bir yapılsada gitsek diyoruz ..adan dürüm gel gel..

yada hazır mantı alıyorum hemencik yapıyorum yiyoruz..

dışarıya takılıyoruz veya evde tost falan..

pazartesi günü mesela..çıktık dışarı lahmacun yedik geldik evesırnaşık şey

ayyyyyyyyy ben dışarda yiyemiyorum hele o lahmacun falan midem bulanıo yaaaaaaaaaaa

biz güvendiğimz yerlere gidiyoruz yiyoruz valla.turkısh kebab..

güvendiğim yerde olsa yok kaldırmıo midem önceden böle değildi son 2 senedir böle..eşim osmaniyeli kebbaı iyisi,ni eşim yapar zaten

hehehehe
eşimde yumurtayı en iyi yaptığını söler

bana öle diyo benim yumurtam daha güzel oluyor kabul et diyo.hahahahhaha

kızlra benim karnım başladı ağrımaya midem de bulanıyo gibi gibi:bbo:

nolur Allah ım bukadarla kalsın:Saruboceq:

ayy kocamı arayım biraz mızmızlanayım ona
biraz şımartsın beni..

bizim evde de hergün mutlaka ana yemek yanında pilav ya da makarna, yanında salata veya cacık mutlaka olur. biz her gün işyerine de evden yemek getiriyoruz. süper sürekli dışarıdan yiyince evin yolunu nasıl buluyonuz çok para gitmiyor mu ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…