2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlaaaaaaaaaaaaaar galiba hamileyim..galiba diyorum çünki sabah idrarda baktım silik şekilde çift gördüm midem bulantım vardı baş dönmem var hemen gittim hastaneye kan verdim o yüzden cvp veremedim sonuçları bekliyorum

hadi bakalım hayrılısı ne ise o olsun..

canım günün geçtimi geçmediyse kanda çıkmayabilir

hayırlısı olsunn

hihoyyyt hadi bakalım hayırlısı

şimdiden pek sevinç gösterisi yapmıcam fatma çünkü ngatif çıkarsa çok üzülme canım fazla heveslenmemeye bak

inş hayırlısıysa hamilesindir:)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?
fatmacım hayırlı olsun gözünüz aydın valla çok hızlısınız:)

günaydın kızlar,
eylül ayında adet görmedim demiştim ya size,bende test yaptım,hamile değilmişim,
derin bir ohh çektimm,,,çünkü bana göre henüz çok erken

canım günün geçtimi geçmediyse kanda çıkmayabilir

hayırlısı olsunn

2 gün vr canım adetime idrarda çıktı ise kanda zaten çıkar amacım kesinleştirmek ne biliym var gibi y 2 gündür midem bulanıo başım dönüyo... idrarda silik çıktı

günaydın kızlar,
eylül ayında adet görmedim demiştim ya size,bende test yaptım,hamile değilmişim,
derin bir ohh çektimm,,,çünkü bana göre henüz çok erken

bi an cümlenin sonunda hamileyim diceksin sandımakannehir

korktum biran bana ne oluyosa:bbo:

hihoyyyt hadi bakalım hayırlısı

şimdiden pek sevinç gösterisi yapmıcam fatma çünkü ngatif çıkarsa çok üzülme canım fazla heveslenmemeye bak

inş hayırlısıysa hamilesindir:)

işte ben yapmak istemiyorum ama elimde değil içim bu tahaf oldu yaaaaa ne bilim yaaa

inşallah psikolojik değildir fatma sen çok istiyosun bende senin adına isterim
şu mübarek cuma günü hayırlısı ne ise o olsun sadece böle dua ediyorum senin içinolumunekankayizsmile

inşallah psikolojik değildir fatma sen çok istiyosun bende senin adına isterim
şu mübarek cuma günü hayırlısı ne ise o olsun sadece böle dua ediyorum senin içinolumunekankayizsmile

idrarda çıkmasa derim psikolojik idrarda çıktı acildeki arkadaşımada gösterdim testi bence var dedi. kendim 5 yıllaboratuvarda bu işi yapmış biri olarak testte çıktı yani 5 dk içinde verdi zaten 5 dk uzun verdi isede derdim yalancı pozitifde olabilir die

HIH TAMAM süpriz yaparsın kızzz

walla ben öle düşünüyom hayalim var çünkü alkisalkisalkis

cnm kan kesin sonuçtur zaten 1 günlük olsa bile bebek çıkar kanda neyse şurda 1 saat var ay bende heyecanlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…