2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet 7,30 dan iyidir 10 da kalkmak:))

bebeğe daha var sinem 2 sene falan diyorum
belki 2.senede olur

şuan düşünmediğimz kesin de:)
konuşmuyoruz biz bebeği eşimle

ilk başlarda bende şaka falan yapıyodum hamilelikle bebekle ilgili sonra baktım çok fazla bunu dile getiriyoruz yasak getirdim eve:))
bebek konuşulmuyor bizde:)

Bizde aynen düsünmüyoruz daha benimde 1.5 sene falan gecsin diyorum ocakta zaten 1 yil olucak bakalim hayirlisi allahtan.

evt bizim içinde erken daha evimiz yok kiradayız ev almak istiyoruz allah nasip ederse bakalım 1-1.5 yıl sonra falan artık ya bende doğum kontrol hapı kullanıyorum 3. kutudayım ama doktor en fazla 6 ay iç dedi çünkü çikolata kistim ve ve bebeği erteleme dedi byüzden tedirginim prezervatiftede heray insan tedirgin oluyo bişe oldumu olmadımı diye bakalım ne yapacam

Canım ben de 2 ay falan hap kullandım,sonra bıraktım.
Şidi biz de prztf ile korunuyoruz.
İnan harika.Hem korkun yok hem de hijyen açısından çok daha iyi,biliyorsun hap bu konuda biraz zor..

Günaydın canım,iyiyim,sen nasılsın?
Ben çok istiyorum bebek ama henüz o kadar erken ki,cesaret edemiyorum.
Zaten eşim de şu anda istemiyorboshayallersmile

Bende iyiyim sekerim tsk. Evet herkes cocuk evin altin topu diyor bize yapin bir tane :))) bizim icinde erken benim birsürü yapmam gereken seyler var cocugu nasil yapim ama zamani gelince tabi ki istiyoruz bizde bebekleri cokk seviyoruz

İnan harika.Hem korkun yok hem de hijyen açısından çok daha iyi,biliyorsun hap bu konuda biraz zor..

bende hap kullaniyorum dr. daha gencsin 1.5 seneden fazla icme dedi ilk bebegini yap ondan sonra devam edersin bende subatta birakicam esim korunacak

ya erkekler pek sevmiyor ya tam hissetmiyolarmış ama mecburen onunla devam edecem başka çare yok tabi arada kaçamak yapmak istiyolar ya oyüzden sonrasında tedirginlik başlıyo:)

zuzuuuuuu eşim geldi şimsdi sabah demiştim midem bulanıo başım dönüyo die bana bakmaya gelmiş işyerlerimi yakın gözleri ışıl ışıl acaba bişey mi var dedi hadi baktıralım bende sölememk için zor tuttum kız yok dedim yoktur dedim adetime 2 gün var dedim üşüttüm ondan oldu herhalde dedim... gelirden dua ettim yolda dedi vardır inş. diye.. dersde vakit geçmedi diyo şimidi işe geri yolladım git hadi yok bişey dedim.

ya erkekler pek sevmiyor ya tam hissetmiyolarmış ama mecburen onunla devam edecem başka çare yok tabi arada kaçamak yapmak istiyolar ya oyüzden sonrasında tedirginlik başlıyo:)

Ben de öyle olur sanıyordum ama yok canım ya,benim eşim hiç itiraz etmedi,hatta kendisi istedi.Çocuk da istemediği için benden çok dikkat ediyorkaydirigubbakcemile3

:roflol: adamın içine mi dogdu neeekaydirigubbakcemile3

negatifmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…