2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm kan kesin sonuçtur zaten 1 günlük olsa bile bebek çıkar kanda neyse şurda 1 saat var ay bende heyecanlandım.

biliorum canım ben sağlıkçıyım ve 5 yıl özelde laboratuvarda çalıştım...ayy hele ben nasılım yaa bi tuhafım ufffffffff

sonuç belli olsun sana sölücem fatma nasıl bişy yapaıcağını

ooo Fatmacım hayırlısı neyse o olsun inşallah.umarım herşey gönlünce olur. sıbırsızlıkla bekliyoruz :ecrin_bebek:

kıslar ben bazen aşkıma yapıyorum şakacıktan..
diyorum aşkım hamileyim ben diyorum bakışların öyle bir degişiyor ki sormayın :))kandırıyorum onu..şaka şaka diyorum...
bu haberi telde falan söylemeyin yani..eşinizin gözlerini okuyun keyifli oluyor..

ayy kızlar dün gece ilk defa yorganla uyudum ohh sıcacık
eşim pikeyle uyudu bende tek kişilik yorganı çıkardım kendime
sabah bi baktım dibime kıvranmış

akşama çift kişiliği çıkarayım barii:hulya:

Ben sana dedim karnim agriyor dediginde hamilesindir belki diye

Hadi hayirlisi olsun senin adina cok sevindim :))):dance:

evetde yaa kan sonucu çıksın öle sevinecem şimdi sadece merak var... sabırsızlıkl bekliom

biz üşüyoruz be ne pıkesi anam tv izlerken bile battaniyeyi alıyor üstüne benimki..kaydirigubbakcemile3

öle şeyler bencedee telefonda sölenmez
zaten dediğim gibi süpriz yaparım ben eşime

ama şimdi açıklamıcam fatma dahada heves yapmasın
hayırlısıyla bi gelsin sonuçlar

ozaman herkes fikrini söler fatmaya

biz üşüyoruz be ne pıkesi anam tv izlerken bile battaniyeyi alıyor üstüne benimki..kaydirigubbakcemile3

bende dün bütün akşam yorganın altından baktm tv ye
adetliydim yaa karnım ağrıyodu iyi geldi walla
çok şükür kötü olmadım:Saruboceq:

dışarda yagmur şakır şakır yagıyor geceleri akşamları güsel oluyor yatmak :)

sinem ben uyansamda yatakyan klkmazdım şahsen oohhh

walla eşimle bu sabah zorla kalkarken hadi pazar günü yatarız sıcak sıcak diye hayal ettik heppboshayallersmile

ama şunu unutmuşum pazar günü mevlüde gitcem 12de çıkmam lazım evden ayy şimdi aklıma geldi:sinifsinif:

Bende hic cikmiyorum hemen illa kalicam yatakta 10 dk. eskiden beri ama boyle insanlar kendiyle barisik olana insanlarmis bir kitapta okumustum. :))) ise giderken hep 10 dk. erkene kurardim saati :)))

Günaydın kızlarr...
Fatmacım çok sevindim canım,sanki ben hamileymişim gibi tüylerim diken diken oldu okurken.:kedi:

Olsun en azindan 10 kadar yatarsiniz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…