2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

empatiin ne kdrlık acaba... bu arada kaynanamla yaşamıorum eşim geçen ay apendisit ameliyatı olmuştu onu görmeye geldi bizde göndermkdik bizle kal kurbana beraber gderiz die

çok sağol canım yeni gördüm mesajını deneyeyim tükenmez kalem leesi gider umarım

:bbo:
empatiin ne kdrlık acaba... bu arada kaynanamla yaşamıorum eşim geçen ay apendisit ameliyatı olmuştu onu görmeye geldi bizde göndermkdik bizle kal kurbana beraber gderiz die

Canım çok sevindim hayırlı olsun bebişin Allah analı babalı büyütsün, sanırım yarenay yazmıştı bir avazda çıksın inşallah bu laf biraz ürkütücü geldi bana ama korkma bi dua sanırım bu :)))))
Bu arada benim hamileliğin kaç haftalık olduğunu söylemeye utanıyorum ben ya sanırım hamileliğim evliliğimle aynı hatta 3 haftalık evliyken doktor 5 haftalık hamile olduğumu söylemişti delikafadulden sanırım son adet günümden hesaplamış bana pek mantıklı gelmiyor ama doktorun söylediğine göre bugün 12+1 hAftalık olmuş ama ben 25 temmuzda evlendim öyle diyim neyse bak iyi olmuş seninde bebek beklemen şimdi,ıslar daha taze gelinliğin tadını çıkarırken bizde öyle bulantılar gaz problemleri, şişmanlık falan konularında konuşuruz senle aklinialirimsmile

klava:Kıslar valla bu arada fatmayı çokkk kıskandım fatmaya bir sürü öneri verdiniz banane ya benim başım kelmi ben de ilgi istiyorum bana da söyleyin hassasım valla

bizimde cumartesi kahvaltıya misafirlermz vardı eşimşn arkadaşları öğlene kadar onlarla vakit geçirdik öğleden sonrada annemlere gittik pazarda çıktık dışarı eşimle mağazaları dolaştık alışveriş yemek derken geçti haftasonu ama nedendir bilinmez pazartesi sedromu yok bugn çok dinçim

öyle ya bide sanırım yeni alışıyorum evliliğe o düzeni yeni yeni oturtuyoruz şimdye kadar göçebe gibiydik işi başlaynca mecburen alışıyosn

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnlaarr. biz geldik tezecik anne adayları geldi......... empatik seninki erkenmiş bana göre benim 3 aylı evliyim sanırım 3 haftalık dr gttim bugün bi daha bchg istedi bakalım:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…