geleceklerini zannetmiorum uzun hikayeee....
bilen yokmu..
bu her sigortalı için gecerlimidir?
deli oldum kızlar sorular bölümüne aynı problem yazılmış bende yazdım ama hala dönen olmadı, tesadüf girip bakabiliyorum.
supercim kahve sözümü tutayım
Üzüldümmmsenağlama
deli oldum kızlar sorular bölümüne aynı problem yazılmış bende yazdım ama hala dönen olmadı, tesadüf girip bakabiliyorum.
supercim kahve sözümü tutayım
doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün primin varsa alır canım..
fatma uzmantv diye bir site var orda uzman dr kaan kocatepe çok ünlü bir doktor herşeyi anlatıyo çok faydalı bilgiler var ,benim arkadaşım çok faydalanmıştı ordan herşeyi öğrenebiliyosun ve açık açık anlatıyo adam video şeklinde. fırsatın olursa bak derim
bu tutarı bilen yokmı..
birde işe gelmiyorsun 2 ay ama maaş yatıyor dimi
evt senin yasal hakkın dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası 8 hafta dogum öncesini doktor raporu alarak dogum sonrasına aktarabilirsin ama o 8 haftalık süreyi çalışacaksın yani doktorunsana rapor veriyo dogum öncesi 8 haftada çalışabilir diye böylelikle dogum öncsi 8 haftalık izni dogum sonrasoına aktarabiliyorsun
şartlara baglı tabi öncesi sonrası
Üzüldümmmsenağlama
durumu tam bilmiyorum ama bende üzüldüm fatmacımm
tabi cnaım çalışabilecek durumda isen çalışırsın dogum sonrası önemli tabi bebeğin sana muhtaç vs yani
ben o diziyi izlemiyorum
super şöle özetleyim.doğumdan önce 8 sonrasnda 8 haftalık iznin varya
o çalışmadığın 16 hafta için ,hergün için asgari ücretin 2/3 ü kadar geçici iş göremezlik ödeneği alıyosun.
bide senin brüt ücretin 760,5 mi artık ona göre hesaplanıyo tam derinlemesine bilmiyorum.
15-20 güne kadar geliyor paran postane aracılığyla
kızlar bütün sigortalı çalışanlar için geçerli şartlar
redd_redd çok sağol cnm teşekkü ederim verdiğin bilgiler için
uzmanlık sınavı için kaç fırın ekm ek yemem lazım kimbilir...en iyisi okulu bitirdikten sonra yoğun olarak çalışmak,teşekkür ederim zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?