2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

deli oldum kızlar sorular bölümüne aynı problem yazılmış bende yazdım ama hala dönen olmadı, tesadüf girip bakabiliyorum.
supercim kahve sözümü tutayım

sagol canım

banada olmuştu gecenlerde..sen sürekli girişi dene zorrlayınca oluyor

fatma uzmantv diye bir site var orda uzman dr kaan kocatepe çok ünlü bir doktor herşeyi anlatıyo çok faydalı bilgiler var ,benim arkadaşım çok faydalanmıştı ordan herşeyi öğrenebiliyosun ve açık açık anlatıyo adam video şeklinde. fırsatın olursa bak derim

deli oldum kızlar sorular bölümüne aynı problem yazılmış bende yazdım ama hala dönen olmadı, tesadüf girip bakabiliyorum.
supercim kahve sözümü tutayım

doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün primin varsa alır canım..

bu tutarı bilen yokmı..

birde işe gelmiyorsun 2 ay ama maaş yatıyor dimi

bakıoyum canım ama iş yerinde açamıorum video açılmıyo evde zamanım oldukça bakıorum burdada bazı bilgiler okuyorum okudukçada ehyecanlanıorumkaydirigubbakcemile5

redd_redd çok sağol cnm teşekkü ederim verdiğin bilgiler için

uzmanlık sınavı için kaç fırın ekm ek yemem lazım kimbilir...en iyisi okulu bitirdikten sonra yoğun olarak çalışmak,teşekkür ederim zemuszemus

bu tutarı bilen yokmı..

birde işe gelmiyorsun 2 ay ama maaş yatıyor dimi

evt senin yasal hakkın dogum öncesi 8 hafta dogum sonrası 8 hafta dogum öncesini doktor raporu alarak dogum sonrasına aktarabilirsin ama o 8 haftalık süreyi çalışacaksın yani doktorunsana rapor veriyo dogum öncesi 8 haftada çalışabilir diye böylelikle dogum öncsi 8 haftalık izni dogum sonrasoına aktarabiliyorsun

şartlara baglı tabi öncesi sonrası

ben o diziyi izlemiyorum

super şöle özetleyim.doğumdan önce 8 sonrasnda 8 haftalık iznin varya
o çalışmadığın 16 hafta için ,hergün için asgari ücretin 2/3 ü kadar geçici iş göremezlik ödeneği alıyosun.

bide senin brüt ücretin 760,5 mi artık ona göre hesaplanıyo tam derinlemesine bilmiyorum.

15-20 güne kadar geliyor paran postane aracılığyla

ayrıca sigortalı erkeğin eşi doğum yaparsa (kadın sigortalı olmucak) oda cüzii bi miktar ücret alıyor sigortadan..

durumu tam bilmiyorum ama bende üzüldüm fatmacımm

özetle ailem eşimi hiç istemedi ailem eşimle konuşmuyo görüşmüyo benimlede kısıtlı ben ararsam görüşürler aramazsam bi ömür aramazlar aradıgımda ise bi ton laf o yüzden özeti bu incelikleri var tabi girmek isemiorum..........

tabi cnaım çalışabilecek durumda isen çalışırsın dogum sonrası önemli tabi bebeğin sana muhtaç vs yani

katılıyorum ben hepsini bir arada isterimmmm sonrasındayerimseniben

sagol canımmmm

kızlar bütün sigortalı çalışanlar için geçerli şartlar

oh ne güsel...aklinialirimsmile

Evet canım aynen.. İşte ben bu yüzdenn B kadrosunu bekliyorum.. uğraşamam A ile.. tamam maaşı daha ii ama olsun... B kadrosu olsun... benim olsun .. hiihihhihihiihhi.... ben bu yıl deli gibi araştırdım her şeyi.. her kafadan bi ses çıktı ama en doğru yolu öğrendim sonunda....

Polislikte cazibeli gelio bana ama 2 cm ile olamıom... ahh ahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…