sen ne kadarlık evlisin red..annen baban uzaktamıki
ben bişey anlamdım fatma ondan..
fatma kıs sen şimdi dogum parası falan alıcakmısın..ne kadar alıcan alıcaksan
benim fındıgım böle herhalde
yookk yakınlarr kendi evimle annemlerin evi arası 10 km yani arabayla falan 15 - 20 dk variyoruz. 3 ay oldu zaten evleneli ama ne bilim böle içimde tüttüler bi anda .. bugün gidicez akşam zaten de , o eski zmanları özledim.. şimdi çalışıorum falan hafta da 1-2 ancak o da gidebilirsek bide akşam ne kadar oturucaz ki 2-2.5 saat ancak .. yetmio sanırım bana.. bi an içime battı özlediimi hissettim.. :ecrin_bebek:
Senin fındık görünmüyor kıss
bn hiç dogum parası diye bişey duymadım... sadece çocuk parası var diye biliyorum oda baya cüzzi bişey
emin ol fınfık bile daha büyüktür ondan şimdi canikom.... çok güzel bi duygu olmalı ya... ay yarabbim her isteyene nasip etsin insallah.....
ne kadar ????
redd_redd hangi tarihte manavgattaydınız,bende gittimde haziranda ondan sordum canım
ben şimdi bu sene 4.sınıfa geçtim ama bu sene acaba kpss ye girip şansımı denemeliyim,yoksa derslerime konsantre olup artık okulumu mu bitirmeliyim bilemedim,
birde a ve b diye 2 ye ayrılıyormuş sınav,sanırım a uzmanlık sınavı,b de düz memurlukmu
nerelere atanabilmem için uzmanlık sınavına girmem lazım onuda araştırmalıyım.düz memurluk derken ne kastediliyor?
Bide kamu yönetimi okuuyorum ben acaba sadece uzmanlık sınavındamı okuduğum bölümle ilgili soru soruluyor,bazı derslerin üstünden kaç sene geçti,tekrarmı çalışıcam off
al battaniyeni gir altına ayol ben yeterki evde olayım ısınması kolay
tabi fındık kat kat büyük oluomercimek kadardır
anne - baba olayıda ben evlendiğimden bu yana hiç görmedim...bu bayramdada gidemicem sanırım bebiş işi çıktı 22 saatlik yola dayanamam herhalda haftaya dr sorucam
ah canım benim.. doğumunda insallah gelicklerdir zaten yanına...
bilen yokmu..
bu her sigortalı için gecerlimidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?