2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sen ne kadarlık evlisin red..annen baban uzaktamıki

yookk yakınlarr kendi evimle annemlerin evi arası 10 km yani arabayla falan 15 - 20 dk variyoruz. 3 ay oldu zaten evleneli ama ne bilim böle içimde tüttüler bi anda .. bugün gidicez akşam zaten de , o eski zmanları özledim.. şimdi çalışıorum falan hafta da 1-2 ancak o da gidebilirsek bide akşam ne kadar oturucaz ki 2-2.5 saat ancak .. yetmio sanırım bana.. bi an içime battı özlediimi hissettim.. :ecrin_bebek:

redd_redd hangi tarihte manavgattaydınız,bende gittimde haziranda ondan sordum canım

ben şimdi bu sene 4.sınıfa geçtim ama bu sene acaba kpss ye girip şansımı denemeliyim,yoksa derslerime konsantre olup artık okulumu mu bitirmeliyim bilemedim,
birde a ve b diye 2 ye ayrılıyormuş sınav,sanırım a uzmanlık sınavı,b de düz memurlukmu
nerelere atanabilmem için uzmanlık sınavına girmem lazım onuda araştırmalıyım.düz memurluk derken ne kastediliyor?
Bide kamu yönetimi okuuyorum ben acaba sadece uzmanlık sınavındamı okuduğum bölümle ilgili soru soruluyor,bazı derslerin üstünden kaç sene geçti,tekrarmı çalışıcam off

ben bişey anlamdım fatma ondan..
fatma kıs sen şimdi dogum parası falan alıcakmısın..ne kadar alıcan alıcaksan

bn hiç dogum parası diye bişey duymadım... sadece çocuk parası var diye biliyorum oda baya cüzzi bişey

arada damara giriyorum bu konuda bendeboshayallersmile

emin ol fınfık bile daha büyüktür ondan şimdi canikom.... çok güzel bi duygu olmalı ya... ay yarabbim her isteyene nasip etsin insallah.....

tabi fındık kat kat büyük oluo mercimek kadardır

anne - baba olayıda ben evlendiğimden bu yana hiç görmedim...bu bayramdada gidemicem sanırım bebiş işi çıktı 22 saatlik yola dayanamam herhalda haftaya dr sorucam

15-20 tl bişey 01.01.2010 itibari ile 14 küsür diye biliyorum fazlada olmaz zaten

.........................................................................................................................
Bu dönemde gelişmekte olan bebeğiniz hala küçücük. Büyüklüğü 0,36 mm ile 1 mm arasında değişir. Sizin vücundunuzda ise halen bir değişiklik yok.

Siz farketmeseniz de hamileliğinizin dördüncü haftasında vücudunuzda birçok önemli değişim yaşanmaktadır. Anne ve cenine ait dolaşım sistemlerini birbirinden ayırma görevini üstlenecek olan plasenta oluşmaya başlamıştır. Plasenta, hormon üretiminde ve
oksijen ile besin taşınmasında önemli bir rol oynar.

Aynı zamanda bebeğinizin değişik hücre katmanları da gelişmeye başlamıştır. Bunlar ektoderm, endoderm ve mesodermdir.

Ektoderm tabaka sinir sistemi, deri ve saçı oluşturacaktır. Endoderm tabaka mide bölgesinde, karaciğer, pankreas ve tiroit bölümünde gelişecektir. Mesoderm tabakadan ise iskelet, bağ dokuları, kan sistemi, ürogenital sistem ve kasların çoğu oluşacaktır.

canım benim.. Temmuz da alanyaya gittiğimizde öle manavgata da gittik temmuz du 23 ü falandı sanırım.. kpss ye gelince

Evet A ve B olarak 2 ye ayrılıyor.
A - uzmanlık alanları için ; mesela , kaymakamlık , hesap uzmalığı , sağlık bakanlığında uzamanlık , ondan sonra idari hakimlik , danıştay da uzmanlık , müfettişlik , denetmenlik falan filan...

B - normal düz memurluk için ; mesela, bilgisayar işletmeni , gümrük müşaviri , bilgisayar operatörü , memur , gibi canım..

A kadrolarında Genel kültür - genel yetenek ( matematik , türkçe , tarih , coğrafya , vatandaşlık ) ve şu an gördüğün alan derslerinden sorumlusun.( . İktisat , işletme , muhasebe , hukuk , vs vs vs ; ) ama B kadrolarında sadece Genel Kültür ve Genel Yetenek canım.

A ve B kadroları da 2 side lisans mezunu olarak ama A kadrosu her yıl oluyo , B kadrosu 2 yılda 1 oluyor. istisnai durum olarak polislikte B kadrosuna girio ama o her yıl oluyor. İstisnai canım.

Ve sana tavsiyem. Bu yıl okul derslerine ağırlık ver ve meuzn ol.. işte sora da dersaneye yazıl gk gy dersleri al. 2012 de sınava gir... olumunekankayizsmile

ah canım benim.. doğumunda insallah gelicklerdir zaten yanına...

doğumdan önceki ve sonraki 8haftalık izninde çalışmadığı hergün için geçici iş göremezlik alır. oda asgari ücretin bilmem kaçta kaçı
tam bilmiyorum:)

deli oldum kızlar sorular bölümüne aynı problem yazılmış bende yazdım ama hala dönen olmadı, tesadüf girip bakabiliyorum.
supercim kahve sözümü tutayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…