sabahtan beri neler kaçırdım ?? super gelince yemekten özetler bana şimdi, bende kahve ısmarlarım
2 saattir kpps ile ilgili araştırma yapıyorum doğru düzgün bi bilgi bulamadım,kafam karıştı,
bir dersaneye gidipdemi bilgi alsam acaba,en iyisi akşam eşimle konuşayım
tam uyku havası yaa.
eve gidip uyumak istiyorummirmirmirmir
tam uyku havası yaa.
eve gidip uyumak istiyorummirmirmirmir
ay evt çok severim battaniyenin altına girip bide türk filimi açtınmı ohh ne ala ayy keşke evde olsaydım.
bende yatmak istiyorum mayıştırma bizi zuzu
ay evt çok severim battaniyenin altına girip bide türk filimi açtınmı ohh ne ala ayy keşke evde olsaydım.
evet kızlar tam uyku modundayım ben de. Yalnız bizim ev gündüz soğuk oluyor kaloriferleri akşama yakıyrlar:s
fatma yazı guzel içerikli bende buay regl oldum hamıle değilim dıye sevındırık oluyom:dance:
bazen dıyom annelık duygusu kabarıyo bebiş istiyom sonra oturuyorum yafff
fatma canım senın kaç haftalık tam?
Benimde uykumu getirdiniz ya... bende evde olmak istedim bi an.. Annemi de özledim bee... ay kızlarr benim annemle çok güzel anılarım var... favorimizdi , çarşı sonrası unlu mamüllerinden simit poğaça alıp çay demleyip çok güzel sohbetlerle o çayı yudumlamak falan... Annemi de babamı da çok seviyorum ben yaaa özlediimmmmafoldumben
Benimde uykumu getirdiniz ya... bende evde olmak istedim bi an.. Annemi de özledim bee... ay kızlarr benim annemle çok güzel anılarım var... favorimizdi , çarşı sonrası unlu mamüllerinden simit poğaça alıp çay demleyip çok güzel sohbetlerle o çayı yudumlamak falan... Annemi de babamı da çok seviyorum ben yaaa özlediimmmmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?