2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sabahtan beri neler kaçırdım ?? super gelince yemekten özetler bana şimdi, bende kahve ısmarlarım

biraz resim koydum albüme yeniler baktı işte..

aşktan falan bahsettik..bende dün akşam hasta oldumlülülülülülü

Son düzenleme:
2 saattir kpps ile ilgili araştırma yapıyorum doğru düzgün bi bilgi bulamadım,kafam karıştı,
bir dersaneye gidipdemi bilgi alsam acaba,en iyisi akşam eşimle konuşayım

ay evt çok severim battaniyenin altına girip bide türk filimi açtınmı ohh ne ala ayy keşke evde olsaydım.

sende bizdensin eşimle herhafta sonu öyleyiz..öglene kadar yatıyoruz tam ögle vakti türkfilmleri çok oluyor.çok severim.bıkmam

evet kızlar tam uyku modundayım ben de. Yalnız bizim ev gündüz soğuk oluyor kaloriferleri akşama yakıyrlar:s

ay evt çok severim battaniyenin altına girip bide türk filimi açtınmı ohh ne ala ayy keşke evde olsaydım.

Benimde uykumu getirdiniz ya... bende evde olmak istedim bi an.. Annemi de özledim bee... ay kızlarr benim annemle çok güzel anılarım var... favorimizdi , çarşı sonrası unlu mamüllerinden simit poğaça alıp çay demleyip çok güzel sohbetlerle o çayı yudumlamak falan... Annemi de babamı da çok seviyorum ben yaaa özlediimmmmafoldumben

Allah bu duyguyu herkese taddırsın inş. benim 3 hafta bitti kendi hesabıma göre dr bu pzrt 3 haftalık demi,şti 4 haftalık diyebiliriz artık

sen ne kadarlık evlisin red..annen baban uzaktamıki

:teselli: üsülme nekadrlık evliydin

ben bişey anlamdım fatma ondan..
fatma kıs sen şimdi dogum parası falan alıcakmısın..ne kadar alıcan alıcaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…