2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Saglikli annemiz :)))

bazen yiyesim gelmio diyorum bu bebeim için yarralı yemem lazım ama işte balık olayını nasıl çözerim bilmiyorum yaaaaa:sinifsinif: bu arada çay kahve bu tarz şeyleri bıraktım içmiyorum artık

arse ne güzel bilgilisin :))) ben de okuyayim lazim olur ileride senin bebegin var mi ?

ben çok kitap okuyorum tatlım ve öyle hikaye roman falan pek okumam genelde bilgi içerikli kitapları okuyorum, her ay abone olduğum dergiler var onları okuyorum onlardan bilgi alıyorum yani bide ailenin yarısı doktor olduğu için sağlık konuları biraz daha fazla konuşuluyo evde falan öyle yani.

zorla yedirince çoçuklara baskı yapınca yemiyorlar..

benim yigenim maşallah..ablam diyoki hamileykende oburdu bebek dogdu yine obur diyor:)

Süper ya cok hos her zaman bilgili olmak iyi Arsecim

bazen yiyesim gelmio diyorum bu bebeim için yarralı yemem lazım ama işte balık olayını nasıl çözerim bilmiyorum yaaaaa:sinifsinif: bu arada çay kahve bu tarz şeyleri bıraktım içmiyorum artık

bebeğin için herşeye katlanacaksın fatma, şöyle birşey yapabilirsin, evde sen pişirme, güvenli olan dışarda biryerde yesen, yani kendin yapmayınca bide evde kokmayınca yersin belki CADIARZU

birde bir lafı var yigenimin..hımmm çok güselmiş..diyor..çok yemek için..verelim diyekaydirigubbakcemile3

bebeğin için herşeye katlanacaksın fatma, şöyle birşey yapabilirsin, evde sen pişirme, güvenli olan dışarda biryerde yesen, yani kendin yapmayınca bide evde kokmayınca yersin belki CADIARZU

evet ölede ama ben kokusunu almasam bile yiyemiyorumki bakalım deneyecez bi ara artıkın

Süper ya cok hos her zaman bilgili olmak iyi Arsecim

tabi gerekli bilgiyle gereksiz bilgiyi ayırt etmek gerekli, bazen öyle şeylerle karşılaşıyorumki yuuuhh diyorum . zaman kötüye gidiyor , ne kadar çok bilgi toplarsan okadar verimli oluyosun, iş yaşantında ailende okadar çok etkili oluyo. fayda sağlamaya başlıyosun . buda şahsen beni mutlu ediyo :teytey:

fatma canım yazıalrını baktım ne kadar güzellllll bilinçli anne adayıopuyorumnanaktan hergun buyucecek ıcınde bır cannnnn.bende sabah lıseden bı ark görüştüm dogum yapmısss.sancısız gitmiş bayaaa zor olmusmafoldumben ama kucagına alınınca hersey gecıyor diyorrrrrrrr.

ayy ne güzel.. dogum kolay olmadıgını biliyorum bi kaç kez dogum gördüm..lisede staj yaparken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…