hadi ya neden acaba...hamilelikte ruhsal olarak oluyormuş bunlar diye duymuştum.
günaydın canlarr
super bende dün akşam misafirlerin isteği üzerine açtıkm izledik düğün cd mi.ay ne güldüm bazı şeylere ya insan o anlar ne yaptığının pek farkında olmuyor demekki:)))))
fatmacım hayırdır canım ne oldu belki havadandır .hava kapalı olunca bazen banada vuruyor sıkıntısı...
günaydın canlarr
super bende dün akşam misafirlerin isteği üzerine açtıkm izledik düğün cd mi.ay ne güldüm bazı şeylere ya insan o anlar ne yaptığının pek farkında olmuyor demekki:)))))
fatmacım hayırdır canım ne oldu belki havadandır .hava kapalı olunca bazen banada vuruyor sıkıntısı...
bilmiorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
git bir abdest al.rahatla veya içinden bir dua okua.s
Sevgi kelebekleri Günaydın... Fatmacım hamilesin ya olur böle ruhsal durumlar... Ben hamile değilim bende bile oluyo.. Merak etme gn içinde kocacığın seni aradı mı oohhh keyfin yerine gelir.. Biz şimdi seni kendine getiririz.... olumunekankayizsmile
Bugün Adana yağışlı kızlar ( hava durumunu sunuyorum sanki günlük rapor) yağmurda dışarı çıkmaktan ve araba kullanmaktan nefret ederim. Trafik içiçe girioo yaa....
Hayırlı Cumalar olsun.. Gününüz akıcı , mutlu , huzurlu , aşk ve sağlık dolu geçsinnnn.........
kıs niye baban çiçek verdi sen halaydayken. çiçeklemi çektin halayın başını benim bildiğim genelde mendil kullanılır:))hehhhe
çiçekte çiçekti yane bem beyazlar güllerzemuszemuszemuszemus
jest yaptı kısım jest...:hooray:
kıslar günaydın. bugün buraya da yağacak gibi yağmur. hafta sonu yağışlı geçer inşallah. Fatma'cım havalardan da olabilir, hamilelikten de. bu arada ben dün hastalandım, o yüzden bugün yatıp uyuyasım var yaaaasenağlama
Süpercim , ben senin dün fotolarını çok beğendim ve eşinle çok yakışıosunuz.... izlemek zevk vericiydi..
Zuzucum , fatmacım sizler de ekleseniz düğün fotolarınızı nasıl olur? :)hihoyyyt
Süpercim , ben senin dün fotolarını çok beğendim ve eşinle çok yakışıosunuz.... izlemek zevk vericiydi..
Zuzucum , fatmacım sizler de ekleseniz düğün fotolarınızı nasıl olur? :)hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?