2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın canlarr

super bende dün akşam misafirlerin isteği üzerine açtıkm izledik düğün cd mi.ay ne güldüm bazı şeylere ya insan o anlar ne yaptığının pek farkında olmuyor demekki:)))))

fatmacım hayırdır canım ne oldu belki havadandır .hava kapalı olunca bazen banada vuruyor sıkıntısı...

bilmiorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yarın akşamda toplanıp gelicekler bize toplu izleyelim dediler...kaydirigubbakcemile

hele benim babamla halayım çok güseldi kıs..
ben arkilerle halay çekiyordum babam halaya bir demet çiçekle geldi..elime verdi..bende başı çekiyordumm..çok güseldi yaaboshayallersmile

Sevgi kelebekleri Günaydın... Fatmacım hamilesin ya olur böle ruhsal durumlar... Ben hamile değilim bende bile oluyo.. Merak etme gn içinde kocacığın seni aradı mı oohhh keyfin yerine gelir.. Biz şimdi seni kendine getiririz.... olumunekankayizsmile

Bugün Adana yağışlı kızlar ( hava durumunu sunuyorum sanki günlük rapor ) yağmurda dışarı çıkmaktan ve araba kullanmaktan nefret ederim. Trafik içiçe girioo yaa....

Hayırlı Cumalar olsun.. Gününüz akıcı , mutlu , huzurlu , aşk ve sağlık dolu geçsinnnn.........

teşekkürler günaydınn

kıs niye baban çiçek verdi sen halaydayken. çiçeklemi çektin halayın başını benim bildiğim genelde mendil kullanılır:))hehhhe

kıs niye baban çiçek verdi sen halaydayken. çiçeklemi çektin halayın başını benim bildiğim genelde mendil kullanılır:))hehhhe

çiçekte çiçekti yane bem beyazlar güllerzemuszemuszemuszemus

jest yaptı kısım jest...:hooray:

kıslar günaydın. bugün buraya da yağacak gibi yağmur. hafta sonu yağışlı geçer inşallah. Fatma'cım havalardan da olabilir, hamilelikten de. bu arada ben dün hastalandım, o yüzden bugün yatıp uyuyasım var yaaaasenağlama

çiçekte çiçekti yane bem beyazlar güllerzemuszemuszemuszemus

jest yaptı kısım jest...:hooray:

Süpercim , ben senin dün fotolarını çok beğendim ve eşinle çok yakışıosunuz.... izlemek zevk vericiydi..

Zuzucum , fatmacım sizler de ekleseniz düğün fotolarınızı nasıl olur? :)hihoyyyt

Immmm.. geçmiş olsunnnnn... öğleden sonra hastayım desen , izin alsan? belki veririler izin.

Süpercim , ben senin dün fotolarını çok beğendim ve eşinle çok yakışıosunuz.... izlemek zevk vericiydi..

Zuzucum , fatmacım sizler de ekleseniz düğün fotolarınızı nasıl olur? :)hihoyyyt

demek cd yi izlesen ne diyicen acabadelikafadulden

çoooooooooooooooooook teşekkürler canım benim...içten kelimelerin için..
begenmene çokkkkkkkkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmmŞeniza.s.
inş..senide görürüz

eyvahedigeldismile kıs bana foto deme şimdi super başlıcak yine:))

supercim anladım jest olduğunuda halayda verdi dedin ya niye halay özelliklemi yoksa öylemi denk geldi adamcağıza...

canım ben ekleyeyim arkadaşlarıma görürsün......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…