gunaydın kızlar herkese hayırlı bereketlı gunler dılıyorummmmm
Günaydın kızlar. Hepinize güzel bir gün diliyorum.
kızlar sizlere bir şey soracam. Yarın akşam eşimin bir arkadaşına davetliyiz. Giderken bir şeyler yapmak istiyorum. Sizce uygun olur mu? Var mı sizde güzel bir tarif? Tatlı kek kurabiye olabilir. Daha fırınımı da ilk defa çalıştıracam.
canım arkadasın eşi çalışan bayanmı öncelıkle.
Hayır canım. Arkadaş bekar =) Aslında olay şöyle gelişti. Bu hafta içi onların işyerinden bir başka arkadaş çağırdı hepmizi; bebek bekliyorlar. Bir de bir arkadaşları 9 aylığına y dışına eğitime gidiyor. O gitmeden toplanalım demiş. Dün de bu arkadaş ctesi akşam da bana gelin; halam var; o her şeyi halledecek filan demiş. Yani boş gitmemem lazım. dışardan hazır bir şeyler almaktansa evde yapıp götürmek daha güzel olur diye düşündüm.
Günaydın kızlar
malumunuz benim sitede problem var çözülemedi arada sırada denk gelirse açabiliyorum. şimdi açabildim hemen yazdım
nabersiniz kimler yeni ? varmı taze gelincikler
geçen gün personel servisinde bir bayan bir kurabiyeden bahsediyordu. Islak kurabiye olarak geçiyormuş. Çok övüyordu bir yiyen mutlaka tarifini istiyor diyordu. Onu arıyorum şimdi sizler biliyor musunuz?Bir de aklıma havuçlu tarçınlı kek geliyor.
Günaydın kızlar
malumunuz benim sitede problem var çözülemedi arada sırada denk gelirse açabiliyorum. şimdi açabildim hemen yazdım
nabersiniz kimler yeni ? varmı taze gelincikler
Ben 20 günlük evliyim. yerimseniben
selam günaydın bayanlarrr nasılsınız bugün :)
super nerdesin yaa özet geçsene bana, ben yokken neler oldu , kahve ısmarlayayım:kedi:
hayırlısı olsun canım, maşallah hoşgelmişsiniz hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?