2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar sizlere bir şey soracam. Yarın akşam eşimin bir arkadaşına davetliyiz. Giderken bir şeyler yapmak istiyorum. Sizce uygun olur mu? Var mı sizde güzel bir tarif? Tatlı kek kurabiye olabilir. Daha fırınımı da ilk defa çalıştıracam.

canım arkadasın eşi çalışan bayanmı öncelıkle.

canım arkadasın eşi çalışan bayanmı öncelıkle.

Hayır canım. Arkadaş bekar =) Aslında olay şöyle gelişti. Bu hafta içi onların işyerinden bir başka arkadaş çağırdı hepmizi; bebek bekliyorlar. Bir de bir arkadaşları 9 aylığına y dışına eğitime gidiyor. O gitmeden toplanalım demiş. Dün de bu arkadaş ctesi akşam da bana gelin; halam var; o her şeyi halledecek filan demiş. Yani boş gitmemem lazım. dışardan hazır bir şeyler almaktansa evde yapıp götürmek daha güzel olur diye düşündüm.

Günaydın kızlar
malumunuz benim sitede problem var çözülemedi arada sırada denk gelirse açabiliyorum. şimdi açabildim hemen yazdım
nabersiniz kimler yeni ? varmı taze gelincikler

ayy bekarmı guzel toplanıp bircogunu beraber yapmak iyimiş.anladım halası hazırlayacak evet dısardanda alınır ama madem fırını calsıtırmadın iyi deneme olur ama ne olur ne olmaz fırından yapacagın ceşit yanına rus salatası mesela kolay bide cogumuzun yiyebileceği türden acaba halası ne yapacak birde aynı seyi yapma durumu olabilir.sende calsıyosun kolay bir tat yapabılırsın.kek yapıp pudung cevızle susleyebılırsın elmalı kurabıyeler olabılır

Günaydın kızlar
malumunuz benim sitede problem var çözülemedi arada sırada denk gelirse açabiliyorum. şimdi açabildim hemen yazdım
nabersiniz kimler yeni ? varmı taze gelincikler

gnd canım ben 2.5aylık gelinim daha yenıde var ama aramızda :ecrin_bebek:

geçen gün personel servisinde bir bayan bir kurabiyeden bahsediyordu. Islak kurabiye olarak geçiyormuş. Çok övüyordu bir yiyen mutlaka tarifini istiyor diyordu. Onu arıyorum şimdi sizler biliyor musunuz?Bir de aklıma havuçlu tarçınlı kek geliyor.

caanım bende duydum ama yapmadım ıslak kurabıye henuz baya nette var ama denemem yok havuclu kekde olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…