2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hilmi ile evlenmemei istemiorlardı herşeye ragmen evlendik ablama söyledim anneme sölermisin dedim söyleyedim dedim söyleyemem daha söyleme bayrama geldiğinde söle dedi belki gelemem dedim durumum kötü olursa dedim zaten öbür bayramda gelmedin.. kadına söleme o zaman zaten evliliğine alışamadı bunu duyarsa yıkılır dedisenağlamasenağlamasenağlama

Ah canim ya üzülme hele bir bebek dogsun allahin izniyle bak nasil seviyorlar unutur her sey emin ol sakin kendine stres yapma

ya fatma yapma lütfen senin en ufak üzüntün bebişi etkiliyo. boşver evlenirken takmadın herşey yoluna girdi eşinle mutlusun, şimdi bebeğin için neden kafaya takıyosun, sevdiğin adamla senin bebeğin o başka kimse karışamaz. sevincine ortak olan buyursun geldin ama yok köstek olup moral bozacaklarsa umursama elinin tersiyle it gitsin yaa :umursamaz:

Bayram da gidersin kendin söylersin neye kizsin ki böyle bir seye üzülme lütfen üzülmen bosa cikicak bak görürsün !....

evet fatma bebegini düsün kafandan bütün olumsuzluklari sil gitsin bebegin etkileniyor bu stresten....

anneme bebeğim söylememeliymişim evliliğime daha alışamamış yıkılırmışsenağlama

yahu güzelim sen boşver anneni veya başkasını sen kendin mutlumusun ona bak.. ne biliyor belki annen sevinecek allah allah.. boşver tatlım yıkılırsada yıkılsın bebek olacak diye yıkılacaksa zaten ohoo bence yıkılmaz sevinir belki erken olduğuna şaşırır o kadar.. sen takma böyle şeyleri..

ya daha evlenmiş gitmişsin hamilesin bu saatten sonra istemese ne olur anlamıyorum ben bu anne babaları gerçekten ortada kurulmuş bi yuva var sonuçta bu saatten sonra herkes susup oturmalı bence.

Bayram da gidersin kendin söylersin neye kizsin ki böyle bir seye üzülme lütfen üzülmen bosa cikicak bak görürsün !....

bayrama gdemem belkide bu lfları duymayı haketmedim..şimdi gene msj atmış hakaret dolu

yok canım benim onlar senin mutluluğunu görürse daha çok sevinirler. ya niye yıkılsın allah aşkına senin mutluluğun herşeyden önemli bunu unutma moralini bozma canım sen.. moralinin bozukluğunuda ailene gösterme daha üzmeye çalışırlar..

fatma annen başta tepki gösersede sonradan alışır zaten
hem onların sana bu kadar yaptıklarından sonra halen onların ne düşündüğü niye bukadar umrunda anlamıyorum.takma takma takma....

hem torun evlattanda tadlı derler.annen torununun tadına bi varsın bak herşey daha farklı güzel olucak gör:))

evlilik olayından bu yana böle.............

evlimi ablan çocuğu varmı peki.. belki kıskanclıktan yapıyordur böyle.. sen onun mesajlarına aldırış etme. oku geç hatta hiç okumadan sil.. seni üzmek için yapıyor bunları sende buna fırsat verme en azından üzüldüğünü falan taktığını belli etme.. bırak ne yaparsa yapsın bu mutluluğunna engel olmamalı bu mutluluğun herşeye bedel bence..

belli bi zaman sonra alışacaklar zaten torunum torunum dicekler ama üzdükten sonra işte.. ne anlaşılmaz aileler var çözemedim ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…