hilmi ile evlenmemei istemiorlardı herşeye ragmen evlendik ablama söyledim anneme sölermisin dedim söyleyedim dedim söyleyemem daha söyleme bayrama geldiğinde söle dedi belki gelemem dedim durumum kötü olursa dedim zaten öbür bayramda gelmedin.. kadına söleme o zaman zaten evliliğine alışamadı bunu duyarsa yıkılır dedisenağlamasenağlamasenağlama
anneme bebeğim söylememeliymişim evliliğime daha alışamamış yıkılırmışsenağlama
Bayram da gidersin kendin söylersin neye kizsin ki böyle bir seye üzülme lütfen üzülmen bosa cikicak bak görürsün !....
hilmi ile evlenmemei istemiorlardı herşeye ragmen evlendik ablama söyledim anneme sölermisin dedim söyleyedim dedim söyleyemem daha söyleme bayrama geldiğinde söle dedi belki gelemem dedim durumum kötü olursa dedim zaten öbür bayramda gelmedin.. kadına söleme o zaman zaten evliliğine alışamadı bunu duyarsa yıkılır dedisenağlamasenağlamasenağlama
bayrama gdemem belkide bu lfları duymayı haketmedim..şimdi gene msj atmış hakaret dolu
annen mi msj atmis ?
ablam olucak...........
ablan hep böylle ters mi davranır ki?
evlilik olayından bu yana böle.............
hayallah ya evliligine karsi cikmalarinin sebebi neydi ki eger cok özel degilse tabi ki ?
fatma annen başta tepki gösersede sonradan alışır zaten
hem onların sana bu kadar yaptıklarından sonra halen onların ne düşündüğü niye bukadar umrunda anlamıyorum.takma takma takma....
hem torun evlattanda tadlı derler.annen torununun tadına bi varsın bak herşey daha farklı güzel olucak gör:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?