2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

canım hiçbirşey yapmak istemiyorrr...
pazar günü dikiliye gitcektik acaba iptal mi etsem .evimde olayımboshayallersmile

Merhaba canım hoşgeldin aramıza..
Nasıl gidiyor evlilik,alışabildin mi?

alışmaya çalışıyorum canım. nişanlılık daha eğlenceli ve romantikti ama:) şimdi daha monoton ve sıkıc bir hayatım var sanırım evlilik böle bilmem..

niye sıkıcı olsun kıss
ben her akşam eve gitmeyi dört gözle bekliyom gün içinde özlüyorum eşimi.

Tuya merak etme canım. evliliğin çok daha güzel yanları olduğunu göreceksin zamanla. İlk başta adapte olmak zor geliyor insana. yemek, bulaşık, temizlik falan boğuyor ama zamanla nişanlılıktan daha romantik, daha özel olduğunu göreceksin. hiç böyle karamsar bakma evliliğe. herkes benimle aynı fikirdediir eminim, değil mi kızlar zemuszemus

Merhaba kızlar,

Ben aranıza bugnu katıldım yanı kadınalr kulubune yenı uye oldum. Yeni Evlenicemm Aralkta suan nısanlıyım. Bana önerılerınız neler ve gelınlık konusunda cok kararsızım yardımcı olurmusunuz

canım deneyimli gelinler olarak gelinlik konusunda seve seve yardımcı oluruz. sen iste yeter...

kızlar izmir köfteyi nasıl yapıosnz daha doğrusu yapıo musunz :uhm: yumuşak olmaması için ne yapılıo

yeni gelen arkadaşlar hoşgediniz aramıza zuzu bakıoyrum şimödi...

hoşgeldin canım

netten gelinliklere bakabilirsin ayşe firidin

kızlar benim o gebliğin idrarla baktıgım bile duruyo kutu yaptım içine koyduk 2 tane baktırdıgım bhcg sonuçlarınıda koydum duruyo öle... bebişede hiç bişi almadık daha erken çünkü... bir arkadaşımız isim sormuş hiç düşünmedik konuşmadıkda ama kız olursa aklımdan geçen rümeysa var fatma rümeysa koyasım var ama baklım zamanla değişir

Slm hoşgeldin.. Gelinlik modelin açık mı kapalı mı olcak? Ona göre yardımcı olim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…