2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anamm bi gittim 2 dk,neler olmuş böyle mafoldumben
fatmacım üzülme canım,ailen nasıl olsa kabullenecekler,daha evliliğinin kızgınlığı kızrgınlığı çok yeni,yaraları geçmedi hemen üstüne çocuk haberi bilemiyorum,belkide sevinirler,sonuçta torun bu başka iç birşeye benzemez,,bayramda da gidersin inşallah,kendi ağzınla söylersin,ne olacaksa orda olur halledilir tatlı tatlı dönersin evine inşallah

selam kıslar. Fatma'nın durumuna üzüldüm. İnşallah herşey düzelir biran önce. O da hamileleğinin tadını çıkarır tüm sevdikleriyle beraber. Bu eşin ve ailen arasında tercih yapma meselesi çooook zordur. arkadaşlarımın arasında yaşayanlar da oldu ordan biliyorum. Allah kimseyi böyle zor durumlarda bırakmasın.

valla ben nişanlıyken genelde aşkım ne seviyosa onlardan yaptırmaya bakıyodum:))

kızlar yarın nişanlımın ailesi bze yemeğe dawetli neler yapsak onlara fikir werrmsnz

mercimek çorbası , fırında tavuk , sehriyeli pirinç pilavı , salata , içicek bişiler , mücver ve karışık kızarma ( soslu ) sofra çok zengin durucak ve çok leziz yemekler. eminim herkes çok beğenecektir.cokacimcoook

ohaoldumsmile açım aç

redd in menüsüne ilaveten taze fasulyede olur.kim ne istiyosa onu yesin işteee:)))
tavuğuda patatesli domates soğan yaparsın fırında ohhh:))

çk saol redd hepsi dediğn gbi çk lezz ewt ama geçen sefer fırında tawuk yapmştk şimdi ana yemek farklı olsa daha ii sanki a.s

çk saol redd hepsi dediğn gbi çk lezz ewt ama geçen sefer fırında tawuk yapmştk şimdi ana yemek farklı olsa daha ii sanki a.s

İçli köfte , mercimek çorbası ya da yayla çorbası ya da domates çorbasıı hayır hayırr tarhana çorbası... evet evet..

tarhana çorbası , içli köfte , salata çeşitleri , içiçek bişi , ıspanak böreği .. :)

evet börek olsun:)))
közlenmiş patlıcan+biber unutma güzel olur (bunu zeytinyağlı yaparsın)
sarımsaklı yoğurtlu da havuç yaparsın....

Adana kebabı , ezme salata , rus salata , soğan salatası , mevsim salatası , közlenmiş biber , ayran , mercimek çorbası....

ayyyy süperr...

evet börek olsun:)))
közlenmiş patlıcan+biber unutma güzel olur (bunu zeytinyağlı yaparsın)
sarımsaklı yoğurtlu da havuç yaparsın....

Adana kebabı , ezme salata , rus salata , soğan salatası , mevsim salatası , közlenmiş biber , ayran , mercimek çorbası....

ayyyy süperr...

kızlar süpersnz sz hımm salatalar tamam aralarından btanesini yaparım yerimseniben çorbada tamam dn nişanlm tek geldi bze annem içli köfte yapmştı tekrrdan yapamam yani :1no2: böreğide çayın yanına yaparım die düşündm bi kurabiye ile yerimseniben adana kebabınıda gzel yapanblrmyz blemiormki o mangalda gzel oluocokacimcoook
yne ana yemeksz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…