2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim düşüncem gibi düşünmüşsün.bende böle bi hediye alıp notla süpriz yapıcam.

ama o gün önce güzel bir akşam yemeğinin ardından vericem hediyemi .ve mümkün olursa o anları kameraya çekmek istiyorum.
oturtcam onu koltuğa kamerayı ayarlıcam tabi bu bütün bunlara bi anlam veremicek:))
sonra paketi vericem ve o tepkilerini kayda alıcam
daha sonra çocuğuma izletebilmek içinkaydirigubbakcemile5

benim fikrim nasıl:)))

inşallah tabii Allah ım o günleri görmeyi nasip ederse sevdiceğimle bana..:Saruboceq:

Süper canım.
Ama işte kamera olunca ne denli doğal davranabilir,bilmiyorum.
Zaten bebek yapmaya birlikte karar vereceksiniz.
Bir de o dönemde böyle şeyler hazırlarsan kesin anlar ne demek isteyeceğini=)
Ben kapının arkasında fotoğraf makinesi ile bekleyeceğim.
Ve kapıyı açıp eşimin ilk tepkisini fotoğraflamak istiyorum=)

Delisin sen.... süperrr bi fikir ve çok ta romantik.. sonrasını da ben hayal edim.. kapıdan içeri girer girmezzzz seniii kucaklıcak ve ayaklarını yerden keserek döndürecek böleee..... ve sora öpücek... opuyorumnanaktan seni seviyorum diceekk.... harika.... gamyoncuiremsu

inşallah o günleri görürsünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr

bence gayet doğal olur o anın heyecanıyla tepkisini sevincini kontrol edemez diye düşünüyorum.
fotoğrafta iyi fikir.

tabi bu planlanmamış bi bebek olursa daha heyecanlı olur hiç tahmin etmez çünkü.:)))))

çkkk gzelll çk beğendm inşallah Allah nasip eder bu gzel sürprizi yapmayı opuyorumnanaktan

Ya da tüm bunları yapmayıp şaşkın şaşkın yüzüme bakıcak=))Ayy yirim ben onuu=)

inşallah o günleri görürsünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrr

İnşallah canım,hayırlısı..

bence gayet doğal olur o anın heyecanıyla tepkisini sevincini kontrol edemez diye düşünüyorum.
fotoğrafta iyi fikir.

Evet bu da olabilir,doğru=)
Ayy ne heyecanlı şeyler bunlar böyle ya..

tabi bu planlanmamış bi bebek olursa daha heyecanlı olur hiç tahmin etmez çünkü.:)))))

bende şöle bişi yapardım heralde...

eşim koltukta otururken , arkadan boynuna sarılıp , boynuna ve yanağına öpücük kondurduktan sonra , çok romantik bir ses tonuyla " artık evimizde bir nefes daha duyacağız sevgilim " derdim ve o anki tepkisini az çok hayal ediyorum. opuyorumnanaktan

amaaaa bunun için bizeee daahhaaaa ççooookkk varr 3 yıl falan ... akannehir

canım benim bizede var daha ama hayal işte ........
inşallah içimde kalmaz

canım benim bizede var daha ama hayal işte ........
inşallah içimde kalmaz

aminn :Saruboceq:

o topiği bende görmüştm arse halen çözülememesi tuhaff...
bir tek kk ya girerken oluyor deme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…