Canım kpss ye hazırlanmayı düşünmez misin?
Ben de gelecek yıl işimden çıkıcam dersaneye yazılıcam ve 1 yıl paso çalışıcam.. ve devlet istiyorum ; çünkü özelin çivisi çıkmış.. Denicem şansımı , sende dene bence...
1 yıl ara ver işe..
C.tesi 09.45 - 11.45 aralığında işe geldim.. 2 saat çalıştım.. sonra ingilizce kursuma gittim saat 4 te ordan çıktım. sonra eşim beni almaya geldi.. Çarşı da işlerimiz vardı onları hallettik , alışveriş yaptık.. sonra akşam ablamlara gittik.. sohbet ettik falan derken güzel bir c.tesiydi..
Pazar günü de 9.5 ta kalktım.. İşimin bir kısmını yaptım kahvaltı yaptık eşimle.. sonra ben ingilizce kursuma gittim yine ... akşam eve gelincee ayyy kocacım ev işi yapmış bana.. Şeniz sonra kalanını ben devam ettirdim.. Annemlere davetliydik akşam oraya gittik. derken pazar da bitti..
Destan yazdım resmen yaa... kısacası yoğun ve güzeldi... opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
balıklarımız ölmüş akvaryumla uğraştım bu saate kadarmafoldumben
off patronu beklıyom gelmedı henuz bakım dedim:hulya:
canım ben kpss bu yıl calsımak ıstedım ama olmadı nısan dugun derken hazırlanamadım ben önlısans mezunuyum işte 2 yıl sonra tekrar girecem.bende detaylı bir şekilde hazırlanmak ıstıyorum.ama ben 4yıldır bu şirkette calısıyor ve calıstım hakkımı alamıyorum.patrona bazı isteklerim oldu evliyken burda calısmam adına kabul etmedıde göndermıyorda bende elimdeki işleri bitirp cıkıcam tabı canım evlılıgım dolayısıyla cıkacagımı dedım bekarken calısılırda evlıyken olmuyor burda.ama tazmınatımı vermemkde ısrarcı bende kanunı hakkım ısıtıyom iştemafoldumben beklıyorum bırazdaha bakalım.sende inş yerleşirsin kazaıp.Rabbim herkese hayırlı işler nasip etsin
çalışmaya başladığımdan beri ilk hafta sonuydu; hızlı geçti. Ctesi gündüz teizlikle geçti akşam arkadaşlara gittik oturmaya gece de sinemaya gittik. Dün de ütü çamaşır yemekle geçti gündüz akşama da annelere gittik=))
anladım canım... 1 gün öncesinde firmaların % 90 ı çalıştığı için bilmiosundur zaten... Süper şanslılardan :) çalışmıcak yarım gün. hafta sonu da yok zaten 3.5 gün tatil..
olsun bize 3 günde yeter...
Günaydın kızlarrr=)
günaydın kızlar
balıklarımız ölmüş akvaryumla uğraştım bu saate kadarmafoldumben
Günaydın kızlarrr=)
Günaydın canım..
Başın saolsun....benneyaptımki
valla ben dün yine 12 de uyandım .kalktık eşimle kahvaltı hazırladık yedik içtik sonra bi koyulduk temizliğe saat 5e geliyordu oturduğum .
banyo yu yıkıyamadım çok yorulmuştum haftaiçi bi akşam yıkıcam artık.bide kapıları silmem gerek..
pazar günü mevlüdüm varda...
günaydın cnm hoşgeldin ne var ne yok?
günaydın kıslar... nasılsınız...
:) dostlar sağolsun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?