2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off patronu beklıyom gelmedı henuz bakım dedim:hulya:
canım ben kpss bu yıl calsımak ıstedım ama olmadı nısan dugun derken hazırlanamadım ben önlısans mezunuyum işte 2 yıl sonra tekrar girecem.bende detaylı bir şekilde hazırlanmak ıstıyorum.ama ben 4yıldır bu şirkette calısıyor ve calıstım hakkımı alamıyorum.patrona bazı isteklerim oldu evliyken burda calısmam adına kabul etmedıde göndermıyorda bende elimdeki işleri bitirp cıkıcam tabı canım evlılıgım dolayısıyla cıkacagımı dedım bekarken calısılırda evlıyken olmuyor burda.ama tazmınatımı vermemkde ısrarcı bende kanunı hakkım ısıtıyom iştemafoldumben beklıyorum bırazdaha bakalım.sende inş yerleşirsin kazaıp.Rabbim herkese hayırlı işler nasip etsin

günaydın kızlar

balıklarımız ölmüş akvaryumla uğraştım bu saate kadarmafoldumben

oh ne güsel kaydirigubbakcemile3

Evet , evliliğin nikah tarihinden itibaren 1 yıl içinde işten evlilik dolayısı ile çıkarsan tüm haklarını alabilirsin... hukuki yola başvursan kesinlikle sen kazanırsın ve geçen dönemle beraberinde faiziyle alırsın.. 1. yılın dolmadan çık o zaman işten cnım.

Hayırlısı olsun insallah.

bende cumartesi gündüz anneme gittim..
akşam misafirler geldi eşimin ailesi..topluca..vardık 10 kişiakannehir
dügün cdmi izlemeye geldiler..pazar dolaştık eşimle..
akşam yine anneme gittim
öyle hemen gecti yine boshayallersmile

bayanssulusmile

galiba akvaryumun motorun bişey takılmış durmuş.su zaten geldiğimizde çok pislenmişti ben cam buğu yaptı sanmıştım düşün yani görünmüyodu içi.
motor durunca su takviyesi yapmamış

nasıl bakmıştık tosun gibi oldulardı.4 tane japon vardı dördüde gitmiş

arzu sen kaç yaşındasın kıs...
bende 4 yıldır çalışıyorum şuan ki yerim de ve ön lisans mezunuyum bende.

valla ben dün yine 12 de uyandım .kalktık eşimle kahvaltı hazırladık yedik içtik sonra bi koyulduk temizliğe saat 5e geliyordu oturduğum .
banyo yu yıkıyamadım çok yorulmuştum haftaiçi bi akşam yıkıcam artık.bide kapıları silmem gerek..
pazar günü mevlüdüm varda...

ne mevlüdü kıs eve kuranmı okutucan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…