2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

SMMM in yanında mı çalışıyorsun , yoksa bir firmanın muhasebesine mi bakıosun?

Eğer SMMM ise hafta sonları çalışmıolar , çalışırlarsa da öğlene kadar diye biliorum bende.

yok canım firma yada şirket değil.

smmm nin yanındayım

Merhaba kıslar nasılsınız?
1 aylık evliyim. Doğum kontrol hapı kullanıyordum 7 günlük ara dönemimdeyim. Yarın başlamam gerekecek ama başlamayı düşünmüyorum. İlerde sorun olmasından korkuyorum.Bebeğide 2-3 sene sonra felan düşünüyorum....Yaşım daha genç 25 :)
Kocam da çok düşkün cocuklara sormayın..Hamileyim desem sevinçten yerlere yatacak yaniiiiiiiiiii bilmiyorum ilacıda bıraktıktan sonra bana oyun oynamas inşallah kaydirigubbakcemile Hamile olan arkadaşlar var çok sevindim onlar adına...Ben bile düşündükçe tuhaf oluyorum.Onların heyecanını tahmin edebiliyorum. Allah sağlıklı evlat versin inş.

ben de 1 aylık evliyim hiç hap kullanmadım.bişicik olmadı şimdilik ama hap kullanmayı düşünmüorum başka yollar bul canım kendine bence de

slmmm kizlarrr
bende geldimmmm tam 1 ay 6 gunluk evliyimmm aranizda tanidiklarim var eylul ekim gelinleri topigindennnn bende artik evlenenler arasina bi katiliyimmm dedimmm

günaydın kıslar

herkese iyi bir hafta diliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…