2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

gunaydın iyi haftlaar herkeseeeeeeeeeee
super off ne guzel tatile bak yafff hemde bir gun once ohhyarım gun 29 tam gun süperrr
bizde nerdeeeee tatil matil yokkk mafoldumben

gunaydın iyi haftlaar herkeseeeeeeeeeee
super off ne guzel tatile bak yafff hemde bir gun once ohhyarım gun 29 tam gun süperrr
bizde nerdeeeee tatil matil yokkk mafoldumben

evet bizde resmi tatiller var hep..

sadece cumhuriyet bayramının öncesi yarım oluyor..23 nisanda falan tek günhihoyyyt

anladım super şimdiden iyi tatilerrr .benimde suankı işimde yok malaesef ben dicemde öle pehh
inşaalh bundan sonraki işimde olur Allahımm.

anladım super şimdiden iyi tatilerrr .benimde suankı işimde yok malaesef ben dicemde öle pehh
inşaalh bundan sonraki işimde olur Allahımm.

ay cnaım benim.. Evet bazı firmalar öle çalıştırıo.. ama aslında o zman da 2 kat mesai vermeleri lazım. onu da vermiolar.. boş ver kurban bayramında tatil olda dierlerini salla..

ay cnaım benim.. Evet bazı firmalar öle çalıştırıo.. ama aslında o zman da 2 kat mesai vermeleri lazım. onu da vermiolar.. boş ver kurban bayramında tatil olda dierlerini salla..

canım nerde normel mesaimi alıyomkı kaldıkı 2kat alıcam ogun :umursamaz:
canım zaten ben işden ayrlıcağım çunku hiçbir hakkımı alamıyorum malesef artık yoruldum yeterınce helede evlıyken artık cekemıyorum bazı sorunları bakalım iş bakmaya basladım hayırlısı inş.

Canım benim... 29 ekim resmi tatil... her yıl çalışma olmaz.. hani 23 nisan 19 mayıs gibi... ama malesef biz perşembe tüm gün çalışırız. cuma tatil oluruz.

ayrıca 11 gün var daha akannehir

29 ekimi biliyordum ama öncesinde yarım gün tatil olduğunu bilmiyorydum.

nasıl gecti hafta sonunuz kıslar..

C.tesi 09.45 - 11.45 aralığında işe geldim.. 2 saat çalıştım.. sonra ingilizce kursuma gittim saat 4 te ordan çıktım. sonra eşim beni almaya geldi.. Çarşı da işlerimiz vardı onları hallettik , alışveriş yaptık.. sonra akşam ablamlara gittik.. sohbet ettik falan derken güzel bir c.tesiydi..

Pazar günü de 9.5 ta kalktım.. İşimin bir kısmını yaptım kahvaltı yaptık eşimle.. sonra ben ingilizce kursuma gittim yine ... akşam eve gelincee ayyy kocacım ev işi yapmış bana.. Şeniz sonra kalanını ben devam ettirdim.. Annemlere davetliydik akşam oraya gittik. derken pazar da bitti..

Destan yazdım resmen yaa... kısacası yoğun ve güzeldi... opuyorumnanaktan

29 ekimi biliyordum ama öncesinde yarım gün tatil olduğunu bilmiyorydum.

anladım canım... 1 gün öncesinde firmaların % 90 ı çalıştığı için bilmiosundur zaten... Süper şanslılardan :) çalışmıcak yarım gün. hafta sonu da yok zaten 3.5 gün tatil..

olsun bize 3 günde yeter...

nasıl gecti hafta sonunuz kıslar..

çalışmaya başladığımdan beri ilk hafta sonuydu; hızlı geçti. Ctesi gündüz teizlikle geçti akşam arkadaşlara gittik oturmaya gece de sinemaya gittik. Dün de ütü çamaşır yemekle geçti gündüz akşama da annelere gittik=))

Canım kpss ye hazırlanmayı düşünmez misin?

Ben de gelecek yıl işimden çıkıcam dersaneye yazılıcam ve 1 yıl paso çalışıcam.. ve devlet istiyorum ; çünkü özelin çivisi çıkmış.. Denicem şansımı , sende dene bence...

1 yıl ara ver işe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…