2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

folik asit tedavisi ne oluyor ben bilmiyorum,
gelin mevlüdü de daha önce hiç duymamıştımbilmiyorumkismile

folik asit tedavisi ne oluyor ben bilmiyorum,
gelin mevlüdü de daha önce hiç duymamıştımbilmiyorumkismile

canım folic asit içinde vtamin d ve calsium içeren bi hap gebelikte kullanıorsun calsium yeterince alamzsan bebk anneden almaya başlar dişlerden başlar anneni dişlerin buda annenin dişlerinin çüürmesine yol açar vitamin d de kemikler için gereklidir sadece güneşte bulunur o yüzden dışardan alman gerekiyo

sağol canım,öğrenmiş oldum :hulya:

günaydın kısslar iyi haftalar hepinize

Folik asit tedavi değil canım.
Gebelik öncesi alınması gereken bir vitamin..
Ben vitamin alıyorum ama direk folik asit değil doktorun önerdiği içinde folik asit de dahil olma üzere birçok vitamin, demir,kalsiyum vs var

günaydınlar kızlarrrr bebeişimi gördüm bugün ultrasında gerçi mercimek kadar bi karartı idi ama olsun yaaaa::):) heyecnlandım 5 hafta 3 günlükmüş bugün:)

tatlım çok sevindim henüz çok küçükmüş inşallah 1,5 ay sonra çok daha net göreceksn bebişi , ben cumu gittim kontrole baya büyümüştü elleri kolları bacakları oynuyodu ense kalınlığına baktı çok iyi görünüyor dedi ikil test yaptırdık haftaya çıkacak sonuç cinsiyetiyle ilgilide çok erke ama erkek gibi görünüyor dedi

ayyyyyyyyy seninki ne kadarlık empatik......

Ayy ne güzel şeyler bunlar ya..
İnşallah tez zamanda aranıza katılırım kızlar.
empatik senin kaç haftalıktı?

empatik fatma cinsiyet testleri var bu sitede de bi gidip göz atın
unuttum isimlerini o testlerin ama var ...
gebelik bölümünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…