2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence erkek fatma bak eşin 5 ocakmış .5 günün lafı olmaz:)) 2011 çıktı ya 5 ocak doğumlıuymuş 5 gün geri gelsen al sana 2010:)))))

erkek olcak bebişin erkek:))))))

bence erkek fatma bak eşin 5 ocakmış .5 günün lafı olmaz:)) 2011 çıktı ya 5 ocak doğumlıuymuş 5 gün geri gelsen al sana 2010:)))))

erkek olcak bebişin erkek:))))))

eee diğer takvimde kız diyo..ortada kaldı bebiş desene:):):)

12+2 ne demek bide bebek günlüğü???:bbo:

12 hafta 2 gün canım bebek günlüğüde bebeğin doğum öncesi serüveniyle başlayan ve doğum sonrası bir yaşına kadar devam eden süreçle alakalı, içinde ilk dişn tarihi, ilk kelimeler ilk gecesi ilk banyosu saçından bir tutam ve fotğraflar daha bir sürü şey

bu sene erkek senesi herhalde geçen sene tüm tanıdıgımın kız dı:):):)

evet canım tahminen benim doğum nisanda olacak nisan anneleri topiğine bakıyorum arada hep erkek dediğin gibi 2010 da ki çocuklar genelde kızdı

hadi bakalım nasipse benimde haziran gibi görünüyo 19 haziranda sanırım.. Allah o günleri nasip etsin yaa empatik dogumla lgili düşündünmü normal mi düşünüyorsun

hadi bakalım nasipse benimde haziran gibi görünüyo 19 haziranda sanırım.. Allah o günleri nasip etsin yaa empatik dogumla lgili düşündünmü normal mi düşünüyorsun

canım Allah kısmet ederse normal ama epidural anestezi istiyorum bi problem çıkmazsa ağrısız normal doğum

kısllar bu kadar çok konuşmayın bebişlerden ya, insanın canı çekiyo kaydirigubbakcemile3

bi tanede sen yap bari de
sonrada 2010'da evlendik ,hamile kaldık peki ya sonrası.. diye bi topic açılsın :)))heheheheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…