ayyyyyyyyy seninki ne kadarlık empatik......
empatik fatma cinsiyet testleri var bu sitede de bi gidip göz atın
unuttum isimlerini o testlerin ama var ...
gebelik bölümünde
tam 12+ 2 canlarım ama kocaman görünüyo ultrasonda ya fatma gitgide daha çok sabırsızlanıyorum rüyalarımda görüyorum artık
esracım inşallah sende katılırsın aramıza ama çok güzel bu arada bebişimin ilk çeyizini aldım "bebek günlüğü"
tam 12+ 2 canlarım ama kocaman görünüyo ultrasonda ya fatma gitgide daha çok sabırsızlanıyorum rüyalarımda görüyorum artık
esracım inşallah sende katılırsın aramıza ama çok güzel bu arada bebişimin ilk çeyizini aldım "bebek günlüğü"
12+2 ne demek bide bebek günlüğü???:bbo:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek.../278925-cinsiyet-ogrenmek-isteyen-gelsin.html
bakın buraya cinsiyet için çok ilginç...
sen kaç doğumlusun eşin kaç yaz bi bakayım ben
kırtasiyeden aldım canım ama çok şirin bişey ultrason fotosnu yapştrdım dün akşamda çok duygusaldım bebeğime uzun bi mektup yazdım günlükteİnşallah canım..Çok istiyorum ben de..
Bebek günlüğüne ben de dışarı çıktığım ilk gün bakacağım.
Nerden aldın sen?
bi tane vardı bakmıştım kızmıydı neydi bi dah bkıyım dur:)
kırtasiyeden aldım canım ama çok şirin bişey ultrason fotosnu yapştrdım dün akşamda çok duygusaldım bebeğime uzun bi mektup yazdım günlükte
çin takviminimi diyosn canm ben baktım erkek çıktı dr da erkek gibi dedi ama kesin değl
kırtasiyeden aldım canım ama çok şirin bişey ultrason fotosnu yapştrdım dün akşamda çok duygusaldım bebeğime uzun bi mektup yazdım günlükte
çin takviminimi diyosn canm ben baktım erkek çıktı dr da erkek gibi dedi ama kesin değl
harbi kıss:)))))
ama eşin 2011 çıktı ya o daha yakın senin 2012 çıktı
aylarıda katsak çıkarmı.çünkü demiş ya aynısı çıkarsa aylarla bakın diyee
ay o ne kıs fatma hiçbişy anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?