2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yerenay siz neden kıbrıstasınız?
İş sebebiylemi yoksa oralımı eşin?

canım iş sebebiyle burdayız. İzmir'de hatta Türkiye'de benim işimin değeri iyice düştü. burda hakkını alabiliyorsun. Eşim de matbaacı. o yüzden evlenince buraya taşınmaya karar verdik. Normalde Türkiye'de grafiker olup da senelik izin falan kullanabilen çok nadir insan vardır ama burda tüm hakların gibi senelik izin hakkını da alabiliyorsun. bi de en güzel yanı saat 5'te mesai bitiyor. evine ve kocana daha çok vakit ayırabiliyorsun. bir nevi mantık evliliği yani kıbrısla aramızdak zemuszemus

anladım canım.haklısın yani..
Benim eşimde kıbrısda okuyor da. 4 senedir ordaydı. okulu uzadı.
Bizde sürekli gidip geliyoruz. yazın 2 de kapatıolar dükkanları.
Orda insana değer veriliyor. Maaşlarda iyi.
Burdaki işim iyi olmasaydı bende giderdim kıbrısa.
A bide insanları çok kaba. konuşmaları filan.
Siz ne tarafta oturuyorsunuz.
Eşim Gönyelide oturuyordu okula yakın diye.

hehehe kıbrısla mantık evliliği

sankim midem bulanıyor:bbo: ayyy hasta olmayayım yaa(

canım biz de Lefkoşa'dayız. Dereboyu diye geçiyor oturduğumuz yer. insanlarının sadece konuşmaları kaba, aslında çok kibar insanlar. insana gerçekten daha çok değer veriyorlar. trafiği falan çok rahat. yayaya saygı var. İzmir'den sonra Kıbrıs işkence gibi geliyor insana ama bu özellikleri çekilebilir hale getiriyor burda yaşamayı. Bi ara gelirken haber ver görüşelim, tanışalım canım. bi çay ikram edeyim size :içelim:

bu arada müge arkadaşlık gönderdim, bekliyorum olumunekankayizsmile

zuzuuu geçmiş olsun. üşütmüşündür canım. ayaklara dikkat kızlar en çabuk ordan üşütüyoruz

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

sağol yarenaycım. evet ayaklarım ve ellerim zten zor ısınır kışın hatta hiç ısınmaz adet zamanlarımın kötü geçmesinin bi nedenide bu zaten

ama şuan adetli değilim geçen hafta bitti.dün terledim o yaptı gliba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…