:) anladım arkadasımBilmiyorum yaskad iğneden pek haz etmem zaten hazır yutulanı varkensempatiksalakcinni ama işte insan panik oluyor bi de bilmediim için
Tamam kızlar teşekkür ederim:lepi:
Evet ya o da bünyeden bünyeye değişiyormuş kimi hemen hamile kalırken kiminin bünyesinde etkisi 4-5 aya kadar uzuyormuş:bbo:
yaptır yaptır hadi yaptıııııııııııııııır opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç kullanmayı da düşünmüyorum açıkçası. eşim korunuyor. hem temiz hem güvenli, hem de hormonlarımla oynanmıyor. daha önceden sigara içtiğim için zaten kullanamazdım ama çok şükür Ramazan ayından beri sigarayı da bıraktım artık içmiyorum... ne kadar güzelmiş sigara içmeden önceki günlerim. çok şükür geri döndüm sositososito
ben doğum kontrol hapı kullanmadım hiç kullanmayı da düşünmüyorum açıkçası. eşim korunuyor. hem temiz hem güvenli, hem de hormonlarımla oynanmıyor. daha önceden sigara içtiğim için zaten kullanamazdım ama çok şükür Ramazan ayından beri sigarayı da bıraktım artık içmiyorum... ne kadar güzelmiş sigara içmeden önceki günlerim. çok şükür geri döndüm sositososito
Ya bi de kızlar çok özel olacak belki ama, şimdi biz bi 7-8 ay kadar sonra korunmayı bırakacağız bebek sahibi olmayı istiyoruz nasipse, yalnız ilişkiden sonra meninin çoğu dışarı geri çıkıyor, bebek yapmak istesek ne olacak die düşünür olduk inşallah içerde kalan kısmı yeter kalıosa o dakaydirigubbakcemile3
aa doktorum bana sigara ile ilgili bişi demedi yarenay? Ben de içiyorum sigara, nasıl bi etkisi oluyor ki?Korktum şimdi
canım ben bunları bayagı bı arastırmsıtım farkadasım ıcın faydam dokunsun ısterım :)olumunekankayizsmile Bunlarda bıraz acık olucak ama senın sorunu cevaplar umuyorum canım:)Ya bi de kızlar çok özel olacak belki ama, şimdi biz bi 7-8 ay kadar sonra korunmayı bırakacağız bebek sahibi olmayı istiyoruz nasipse, yalnız ilişkiden sonra meninin çoğu dışarı geri çıkıyor, bebek yapmak istesek ne olacak die düşünür olduk inşallah içerde kalan kısmı yeter kalıosa o dakaydirigubbakcemile3
aa doktorum bana sigara ile ilgili bişi demedi yarenay? Ben de içiyorum sigara, nasıl bi etkisi oluyor ki?Korktum şimdi
gel gel bana geeellll: ben cvplarım canımcım... içeride belli bir süre klasın yeter zaten içeride kalmaması gerekiyo gidecek bi yeri yokki onun içinde sadece bi sperm işe yarıo
Sigara içmek (sigarayla birlikte doğum kontrolu hapı kullanmak kalp hastalığı ve felç riskini artırır)
bn yemeğe kaçar by by by
canım ben bunları bayagı bı arastırmsıtım farkadasım ıcın faydam dokunsun ısterım :)olumunekankayizsmile Bunlarda bıraz acık olucak ama senın sorunu cevaplar umuyorum canım:)
Uygun Şekil
Gebelik için uygun dönem saptandıktan sonra ikinci aşama cinsel birleşmenin şeklidir. Pek çok pozisyon gebelik için uygun ortam yaratmaz. Normal bir ilişki sonrası gebelik oluşabilmesi için spermlerin vajinaya uygun şekilde bırakılması ve vajinanın spermlerin rahim içine doğru ilerleyebilmesi için uygun pozisyonda durması gerekir. Bu şartları sağlayan pozisyonlar erkeğin üstte olduğu, kadın ve erkeğin yana doğru dönük olduğu pozisyonlar ile kadının diz-dirsek pozisyonunda olduğu şekillerdir. Erkeğin üstte olduğu durumda kadının kalçaları altına bir yastık yerleştirerek pelvisini yükseltmesi spermlerin doğru yönde ilerlemelerine yardımcı olur. Diz-dirsek pozisyonu ise özellikle sperm sayısı düşük olan durumlarda ek fayda sağlar. Oturur pozisyonda, kadının üstte olduğu veya ayakta olan cinsel ilişkiler gebelik elde etmek için uygun değildir.
İlişki sonrası
Eğer ilişki sonrası kadın hemen ayağa kalkarsa fazla miktarda meni dışarıya kaçacaktır. Spermler rahim ağzına ulaşacak yeterli zaman bulamadıkları için bu durum gebelik elde edilmesi açısından önemlidir. Gebe kalmak isteyen bir kadın ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıp idrar yapmaya ya da yıkanmaya gitmemelidir. İdeal olan kalçalarının altına bir yastık koyarak 20-30 dakika kadar yatmasıdır. Erkek de meni kaçağını azaltmak için birkaç dakika kadar kendini geri çekmemelidir.
canım günde 1 paket kadar sigara tüketiyorsan önermiyor doktorlar. eşin korunsun diyorlar. bilemiyorum etkisi ne olur ama doktorun bana ilk sorduğu sigara oldu. kullanıyorum deyince de hap yok sana dedi. zaten hiç istemiyordum hap kullanmayı kocişime karşı koz olmuştu. sigara içiyorum kocişim hap kullanamazmışım, iş sana düştü :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :teytey:
sanada afıyet olsun super87' im ) dediğin yerdeki gelinliklere baktım süpperrler:) fikir oldu canım cok saolafiyet olsun kıslarşutarafagitticokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?