o nasıl oluyo kıss hamileyken hastalanılırmıalsanaalsanasmile
canım biz de Lefkoşa'dayız. Dereboyu diye geçiyor oturduğumuz yer. insanlarının sadece konuşmaları kaba, aslında çok kibar insanlar. insana gerçekten daha çok değer veriyorlar. trafiği falan çok rahat. yayaya saygı var. İzmir'den sonra Kıbrıs işkence gibi geliyor insana ama bu özellikleri çekilebilir hale getiriyor burda yaşamayı. Bi ara gelirken haber ver görüşelim, tanışalım canım. bi çay ikram edeyim size :içelim:
bu arada müge arkadaşlık gönderdim, bekliyorum olumunekankayizsmile
o nasıl oluyo kıss hamileyken hastalanılırmıalsanaalsanasmile
mutluluğunuz daim olsun inciçiçeğii ömür boyuuuuopuyorumnanaktan
tamam canım sağolasın haber veririm gelmeden.
Sende İzmir'e gelirsen beklerim.
Dereboyunu biliyorum. Kıbrısın en güzel yerlerinden.
Dükkanlar var çok orda.1 ay önce geldik orda pizza yedik.
california olması lazım ismi.
evet canım california'dır. evimin çok yakınında orası. ben Girne'yi daha çok seviyorum. 2005'te geldiğimde Girne'de çalışmış ve oturmuştum. Orası İzmir'e biraz daha yakın. İzmirli olunca deniz görmek istiyor insanyasakkelime
Üstüne Adet Görme Nasıl Olur?
Gebelik arzu eden veya gebe kalmadan korkan kadınlar bazen düzensiz bir adet gördüklerinde “acaba hamilemiyim ?” endişesine kapıldıkları gibi bazen de hamile olmalarına rağmen oluşan bir kanamayı normal edet, yani “period” zannedip dikkate almamaktadırlar. "Üstüne adet görme" , "üste adet görme" “üste regl olma” terimleri kadınlar arasında sıklıkla kullanılan ve hamile olmalarına rağmen adet görmeye devam etmelerini ifade eden bir terimdir. Hamilelik istemeyen bir çok kadın gördükleri düzensiz bir adet sonrası endişelenip hatta paniğe kapılıp “gebe kalma korkusu" yaşamaktadırlar.
Peki hamile kadın adet görür mü? Regl olur mu? Hayır tabii ki görmez. Bir çok kadın gebe olmalarına rağmen hamileliğe bağlı kanamaları (implantasyon –yerleşme kanaması, düşük tehlikesi kanaması, servikal enfeksiyon,yara -lezyona bağlı kanama, plasenta yerleşim durumuna bağlı kanamalar gibi..) adet olarak zannedip hamileliklerinin farkına varmamaktadırlar. Hatta bir kısmı karınlarında olan büyüme veya bebek hareketleri ile hamileliklerinin ancak farkına varabilmektedirler.
"Üstüne görme" veya "üste görme" olarak adlandırılan bu durumdaki kanamanın yapısı genellikle farklıdır. Genellikle beklenen ve olması muhtemel günde olmayıp rengi değişik (daha koyu ve siyaha yakın) ve miktarı da bir önceki adetlerine göre farklıdır, Dikkatli bir kadının genelde bu anormal kanamayı ve aradaki farkı anlamaması zordur. Bu sebeple tüm anormal ve olması gerekenden farklı kanamalarda gebelik şüphesi olabilmeli ve bir gebelik testi yapılmalıdır veya vir jinekolog tarafından muayene edilmelidir.
hmm bilgi için teşekkürler fatma.
ama dediğim gibi adetim gecikince test yapmıştım negatif çıktı sonrada adet oldum zatenn...
geç döllendi ise idrarda çıkmaz kihadi kork zuzu hadi kork eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
şaka şaka inş. yoktur canım kaydirigubbakcemile3
korkutmayın zuzumuuuuuu
Merhaba bacım :S neden dogum kontrol hapı yerıne dogum kontrol ıgnesı yaptırmıyorsun. Hastalıgının 1. gününde yaptır bır ay rahat raahat takıl :) 3 aylıklarıda varmsı bu ıgnelerın ama tavsıye edılmıyormus he bırde, ılk kullanımdan once doktoruna danısman gerekıyormus senın vücuduna alerjı yaparmı yapmazmı dıe..Selam kızlaar nasılsınız? konuya bi göz attım da şimdi yeri gelmişken sorayım bileniniz vardır, d. kontrol hapı kullanıyorum ve bıraktığım zaman yani 21 günden sonra 4. gün hastalanıyorum o aradaki ilaç almadıım günlerki ilişkide hamile kalma gibi bi risk yok dimi?
Selam kızlaar nasılsınız? konuya bi göz attım da şimdi yeri gelmişken sorayım bileniniz vardır, d. kontrol hapı kullanıyorum ve bıraktığım zaman yani 21 günden sonra 4. gün hastalanıyorum o aradaki ilaç almadıım günlerki ilişkide hamile kalma gibi bi risk yok dimi?
zorla diyolarki git kan testi yaptıralsanaalsanasmile
Selam kızlaar nasılsınız? konuya bi göz attım da şimdi yeri gelmişken sorayım bileniniz vardır, d. kontrol hapı kullanıyorum ve bıraktığım zaman yani 21 günden sonra 4. gün hastalanıyorum o aradaki ilaç almadıım günlerki ilişkide hamile kalma gibi bi risk yok dimi?
Bende kullanıyorum canım doğum kontrol hapı.
Hapı kullanmadığın 7 günde de seni korumaya devam ediyor. Rahat olabilirsin.
Merhaba bacım :S neden dogum kontrol hapı yerıne dogum kontrol ıgnesı yaptırmıyorsun. Hastalıgının 1. gününde yaptır bır ay rahat raahat takıl :) 3 aylıklarıda varmsı bu ıgnelerın ama tavsıye edılmıyormus he bırde, ılk kullanımdan once doktoruna danısman gerekıyormus senın vücuduna alerjı yaparmı yapmazmı dıe..
koruyucu etkisi vardr ama dr lar o sürede de dikkatli olunması gerektiğini söylüyor
Bende kullanıyorum canım doğum kontrol hapı.
Hapı kullanmadığın 7 günde de seni korumaya devam ediyor. Rahat olabilirsin.
ben tamamen bıraktıgımda 2 ay korudu beniolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?