iyilik senden
günaydon yarenay
günaydın cici anne adayı :CüvCüv: kıslar dün akşam eşimle konuştuk bugün evliliğimizin tam 4. ayı. dün söylemiştim biz 4 ay nişanlı kaldık. nişanlıyken geçmek bilmemişti o günler şimdi beraberken nasıl da hızlı akıp gidiyor dedi. biraz yavaşlatalım en böyle doyamıyorum sana dedi. nasıl duygulandım anlatamam. gerçekten de zaman ne çabuk geçiyor kocacımla huzurlu ve mutluyken hihoyyyt
günaydın günaydın günaydın
Günaydın canlar...
yerenaycım.. Allah mutluluunuzu daim etsin... inşallah....
ooooooooooooooooooooooooooo süper süper.... benimde gece çok midem bulandım lavabodan bi 15-20 dk çıkamadım sonra yatak odasına gittim yattım geldi yanıma karnıma eğildi heyy dedi kız mısın oglanmı bilmiyorum dedi anneni çok yorma ona göre dedi ben bi tuhaf oldum ayy nasıl garip oldum yaaa
Günaydın canlar...
günaydın günaydın günaydın
Günaydın canlar...
saol tatlım. cümlemizin mutluluğu daim olsun.
Fatmacım o Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguları inşallah. sen adım adım anlatırsın artık bize gelişmeleri. yeğenimizin her gelişmesini öğrenmemiz lazım teyzeleri olarak opuyorumnanaktan sonra biz anlatırız bebişine sana neler çektirdiğini kaydirigubbakcemile3
ooooooooooooooooooooooooooo süper süper.... benimde gece çok midem bulandım lavabodan bi 15-20 dk çıkamadım sonra yatak odasına gittim yattım geldi yanıma karnıma eğildi heyy dedi kız mısın oglanmı bilmiyorum dedi anneni çok yorma ona göre dedi ben bi tuhaf oldum ayy nasıl garip oldum yaaa
kıslar eşleriniz kahve ye falan gidiyormu..
açıkcası sizsiz bir yerlere gidiyormu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?