2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

1 paket margarin (ben yarım kattım)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket puding
2 yemek kaşığı pudra şekeri
15 yemek kaşığı un

önce oda sıcaklığında erimş margarini bir kaba al,üzerine toz pudingi ve pudra şekerini dök.karıştır .macun gibi olucak iyice karıştır.sonra 15 yemek kaşığı unu ve sıvı yağı dök. karıştır.hamurun hazır:)
hamurdan ceviz büyüklüğünde alıp avucunda yuvarlayıp hafif bastır yağlı kağıt koyduğun tepsiye diz.
sonrada kürdanla şekli ver.onuda şöle; kürdanı dik değil de yan bastır hamurun üzerine kahve çekirdeği görünümü olucak
170 derecelik fırında 15 dk pişir.
hepsi bu

NOT: ben margarini ekmek üstü olanlardan (becel)kullandım yumuşak ya onlar.margarinin oda sıcaklığında erimesini beklemedm:)))

Son düzenleme:
günaydın cici anne adayı :CüvCüv: kıslar dün akşam eşimle konuştuk bugün evliliğimizin tam 4. ayı. dün söylemiştim biz 4 ay nişanlı kaldık. nişanlıyken geçmek bilmemişti o günler şimdi beraberken nasıl da hızlı akıp gidiyor dedi. biraz yavaşlatalım en böyle doyamıyorum sana dedi. nasıl duygulandım anlatamam. gerçekten de zaman ne çabuk geçiyor kocacımla huzurlu ve mutluyken hihoyyyt

amin canım. Allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah:Saruboceq:

ooooooooooooooooooooooooooo süper süper.... benimde gece çok midem bulandım lavabodan bi 15-20 dk çıkamadım sonra yatak odasına gittim yattım geldi yanıma karnıma eğildi heyy dedi kız mısın oglanmı bilmiyorum dedi anneni çok yorma ona göre dedi ben bi tuhaf oldum ayy nasıl garip oldum yaaa

kaydirigubbakcemile3

Günaydın canlar...

yerenaycım.. Allah mutluluunuzu daim etsin... inşallah....

aminnyerimseniben

günaydın günaydın günaydın
selam

Günaydın canlar...

yerenaycım.. Allah mutluluunuzu daim etsin... inşallah....

saol tatlım. cümlemizin mutluluğu daim olsun.

Fatmacım o Allah hepimize nasip etsin o güzel duyguları inşallah. sen adım adım anlatırsın artık bize gelişmeleri. yeğenimizin her gelişmesini öğrenmemiz lazım teyzeleri olarak opuyorumnanaktan sonra biz anlatırız bebişine sana neler çektirdiğini kaydirigubbakcemile3

inş.inş. canım Allah nasip ettiği sürece anlatırım ne demekolumunekankayizsmile

Çok güzelll... ve bunlar olunca da... " iiki evlenmişim ben bu adamla" dio insan ya... dışarda olup bitenlere kulak tıkıo resmen insan eşiyle mutlu huzurlu olunca.

:içelim:

kıslar eşleriniz kahve ye falan gidiyormu..

açıkcası sizsiz bir yerlere gidiyormu hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…