2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yok fatmacım benim dün bütün gün ağrıdı ama akşam battaniynin altına girince bide ufoyu açtık ohh sıcak iyi geldi geçti karnımın ağrısı.çok şükür

günaydın kızlar..
Benim eşim kahveye gitmezde.
Bazen arkadaşlarıyla buluşur.
Ama bende dışarıda olurum.
Annemde olurum. Veya arkadaşlarımla alışveriş merkezinde filan olurum öyle yani.

benim eşim arada burdaki iş arkadaşlarıyla görüşüyor. onların çoğunun eşi Türkiye'de olduğu için ben gitmem yanlarına. erkek erkeğe vakit geçirirler.

Ya elbette... sonuçta bizde kız arkadaşlarımızla görüşüyoruz. onlar da arkadaşlarıyla çıkarlar dışarı ... eşsiz ortamda birbirimizin yanında olmayız ama bi tek bu , onun dışında çıkmaz....

sizin nasıl super,,...

haftada bir sadece cumartesileri gitmek istiyor sadece 2,3 saatliğine ben annemdeyken ama..son 2,3 seferdrir de gidiyor izin veriyorum..evde tek bırakmaz zaten..
annenle başbaşa takıl rahatca diyor..
dünde anneme gitmiştim..oda dışarı çıktı işi vardı aramızda geldikten sonra hesap sorarım ben hep..ne yaptın diye..tartıştık biraz...aşkım küçük şeyleri büyütme diyor
belkide haklı:bbo:

sizce..

bazen yasaklamak geliyor aklıma..acaba abartıyormuyum diyorum sonra kendime..

günaydın kızlar..
Benim eşim kahveye gitmezde.
Bazen arkadaşlarıyla buluşur.
Ama bende dışarıda olurum.
Annemde olurum. Veya arkadaşlarımla alışveriş merkezinde filan olurum öyle yani.

ikinizede katılıyorum..eşimde diyor aşkım hafta içi hep beraberiz..çıkıyım 2 saat insanları görüyüm diyor

zuzuuuuu teşekkür ederim bunu hemen denicem.
Yanlız bişi sorcam puding vanilyalı filan mı koyuyorsun???

kızlar dün gece nasıl bir yağmur yağdı yaa.gök gürlemesi sanki gök yarılıyodu ya o nasıl bir seseyvahedigeldismile hele şimşekler offf ortalık bembeyaz oluyodu çaktıkçaeyvahedigeldismile

wc ye eşim götürdü valla çok korktum,geldik yattık tekrar sardı beni kollarına elleriyle kulaklarımı kapatıyor sesi duymamayım diye. canım benimŞeniz

halbuki ben şimşekten gök gürlemesinden korkmadım hiçbizaman ama bu sefer felaketti .

zuzuuuuu teşekkür ederim bunu hemen denicem.
Yanlız bişi sorcam puding vanilyalı filan mı koyuyorsun???

bişey değil canım
canım hangisiyle yaparsan yap sana kalmış.ben evde muzlu vardı nezamndır onu kullandım ama kociş bide kakaolu istiyor onuda biara yapıcam:)

benim eşiminde kahve kültürü hiç olmadı bugüne kadar,gitmez yani
bensiz de bir yere gitmez,ama arkadaşlarıyla kırk yılda bir program yapsalar kızmam,gidebilir,
arkadaşlarıyla olmak onunda hakkı diye düşünüyorum

:1rolleyes: güzel....

peki beni düşüncem ..hakkında ne düşünüyorsunuz:uhm:

canım bence yasaklamak hiç mantıklı değil. senin de kız arkadaşlarınla başbaşa zaman geçirmek isteyebileceğin anlar olacak. ayrıca evlenip bir aile olmuş olabiliriz ama birer birey olarak da arkadaşlarımızla iletişimimi sürdürmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. çevrendeki herkes evliyse bilemem ama öteki türlü sürekli yanyana olmak şart değil bence. evlenmeden önce hiç takılmıyor muydu sensiz arkadaşlarıyla?

bişey değil canım
canım hangisiyle yaparsan yap sana kalmış.ben evde muzlu vardı nezamndır onu kullandım ama kociş bide kakaolu istiyor onuda biara yapıcam:)

tekrar teşekkür ederim canım..
Yapınca bilgilendiricem.

Dün İzmir yıkılıyordu yağmurdan.
Bizim evde çatı bide kocaman terasımız var.
Korkttum vallahi birşey olcak diye ama çok şükür birşey olmadı.

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

mesela geçen hafta ben mevlütdeyken o arkadşlarıyla takıldı mevlüd bitince geldi aldı beni bende yumuşak yumuşak:)) ee aşkıcım neler yaptın iyi eğlendinmi sıkılmadın dimi faln diye diye döküldü benimki....ona iyi geldi aslında evlendiğimizden beridir arkadaşlarıyla takılmamıştı.kırk yılın başı olur ama süreklilik arz ederse kızarım koyarım ağırlığımı.ama şuan bizim için geçerli değil bu tabii.o da istemez çünkü.:smiley-cool:

a.sa.s

giderdi canım bekarken nişanlıyken ee benim işlerim olurdu evde oda dışarda takılırdı biraz

Kendi ipini kendin çekersin yasaklamak istersen.
Bence sen ne kadar özgürlük tanırsan eşine o da sana o kadar tanır.
O zaman sende annene gitme arkadaşlarınla görüşme der.
Ve adam sürekli görmekten bıkar.
Çünkü erkekler kendi arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyorlar.
daha mutlu huzurlu gelirler eve ve saygı duyarlar senin özgürlüğüne de

yasaklama olmaz zaten daha da tartışırsınız .mesela senin işinin olduğu onun boş olduğu günlere getirsin mağdem çok istiyorsa arkadaşlarını...
hem sen işini halldersin rahat rahat oda boş vaktini değerlendirir...

aynen katılıyorum ailesinin o şehirde olmadıgını söylemiştin hem ailesi yok ne varki arkadaşlarıyla vakit geçirse hem ailen orda sen sürekli görüyorsun onada hak vermen lazım

bi de benim eşimin her cuma akşamı 10-11 arası halı saha maçı vardır. başlamadan önce sordu bana ne dersin gideyim mi diye. ben de çok sevinirim aşkım, spor yapmış olursun. insan hiç spora kızar mı dedim. ve maçtan geldiğinde bütün haftanın yorgunluğunu atmış gibi geliyor eve. ben de ablam ve kız arkadaşlarımla vakit geçirmek istediğimde anlayışla karşılar. bu işler karşılıklı sonuçta. bence süpercim sen de çok tartışma bu konuda. o zaten senin ona anlayışlı yaklaştığını fark edince dozunu gayet iyi ayarlar. sonuçta Allah nasip ederse bir ömür boyu beraber olcaz kocişlerimizle. arada ayrı ayrı vakit geçirmek biraz özlem oluşturur aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…