benim eşim arada burdaki iş arkadaşlarıyla görüşüyor. onların çoğunun eşi Türkiye'de olduğu için ben gitmem yanlarına. erkek erkeğe vakit geçirirler.
sizin nasıl super,,...
günaydın kızlar..
Benim eşim kahveye gitmezde.
Bazen arkadaşlarıyla buluşur.
Ama bende dışarıda olurum.
Annemde olurum. Veya arkadaşlarımla alışveriş merkezinde filan olurum öyle yani.
Ya elbette... sonuçta bizde kız arkadaşlarımızla görüşüyoruz. onlar da arkadaşlarıyla çıkarlar dışarı ... eşsiz ortamda birbirimizin yanında olmayız ama bi tek bu , onun dışında çıkmaz....
1 paket margarin (ben yarım kattım)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 paket puding
2 yemek kaşığı pudra şekeri
15 yemek kaşığı un
önce oda sıcaklığında erimş margarini bir kaba al,üzerine toz pudingi ve pudra şekerini dök.karıştır .macun gibi olucak iyice karıştır.sonra 15 yemek kaşığı unu ve sıvı yağı dök. karıştır.hamurun hazır:)
hamurdan ceviz büyüklüğünde alıp avucunda yuvarlayıp hafif bastır yağlı kağıt koyduğun tepsiye diz.
sonrada kürdanla şekli ver.onuda şöle; kürdanı dik değil de yan bastır hamurun üzerine kahve çekirdeği görünümü olucak
170 derecelik fırında 15 dk pişir.
hepsi bu
NOT: ben margarini ekmek üstü olanlardan (becel)kullandım yumuşak ya onlar.margarinin oda sıcaklığında erimesini beklemedm:)))
zuzuuuuu teşekkür ederim bunu hemen denicem.
Yanlız bişi sorcam puding vanilyalı filan mı koyuyorsun???
benim eşiminde kahve kültürü hiç olmadı bugüne kadar,gitmez yani
bensiz de bir yere gitmez,ama arkadaşlarıyla kırk yılda bir program yapsalar kızmam,gidebilir,
arkadaşlarıyla olmak onunda hakkı diye düşünüyorum
haftada bir sadece cumartesileri gitmek istiyor sadece 2,3 saatliğine ben annemdeyken ama..son 2,3 seferdrir de gidiyor izin veriyorum..evde tek bırakmaz zaten..
annenle başbaşa takıl rahatca diyor..
dünde anneme gitmiştim..oda dışarı çıktı işi vardı aramızda geldikten sonra hesap sorarım ben hep..ne yaptın diye..tartıştık biraz...aşkım küçük şeyleri büyütme diyor
belkide haklı:bbo:
sizce..
bazen yasaklamak geliyor aklıma..acaba abartıyormuyum diyorum sonra kendime..
bişey değil canım
canım hangisiyle yaparsan yap sana kalmış.ben evde muzlu vardı nezamndır onu kullandım ama kociş bide kakaolu istiyor onuda biara yapıcam:)
canım bence yasaklamak hiç mantıklı değil. senin de kız arkadaşlarınla başbaşa zaman geçirmek isteyebileceğin anlar olacak. ayrıca evlenip bir aile olmuş olabiliriz ama birer birey olarak da arkadaşlarımızla iletişimimi sürdürmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. çevrendeki herkes evliyse bilemem ama öteki türlü sürekli yanyana olmak şart değil bence. evlenmeden önce hiç takılmıyor muydu sensiz arkadaşlarıyla?
canım bence yasaklamak hiç mantıklı değil. senin de kız arkadaşlarınla başbaşa zaman geçirmek isteyebileceğin anlar olacak. ayrıca evlenip bir aile olmuş olabiliriz ama birer birey olarak da arkadaşlarımızla iletişimimi sürdürmemiz gerektiğini düşünüyorum ben. çevrendeki herkes evliyse bilemem ama öteki türlü sürekli yanyana olmak şart değil bence. evlenmeden önce hiç takılmıyor muydu sensiz arkadaşlarıyla?
haftada bir sadece cumartesileri gitmek istiyor sadece 2,3 saatliğine ben annemdeyken ama..son 2,3 seferdrir de gidiyor izin veriyorum..evde tek bırakmaz zaten..
annenle başbaşa takıl rahatca diyor..
dünde anneme gitmiştim..oda dışarı çıktı işi vardı aramızda geldikten sonra hesap sorarım ben hep..ne yaptın diye..tartıştık biraz...aşkım küçük şeyleri büyütme diyor
belkide haklı:bbo:
sizce..
bazen yasaklamak geliyor aklıma..acaba abartıyormuyum diyorum sonra kendime..
Kendi ipini kendin çekersin yasaklamak istersen.
Bence sen ne kadar özgürlük tanırsan eşine o da sana o kadar tanır.
O zaman sende annene gitme arkadaşlarınla görüşme der.
Ve adam sürekli görmekten bıkar.
Çünkü erkekler kendi arkadaşlarıyla buluşunca deşarj oluyorlar.
daha mutlu huzurlu gelirler eve ve saygı duyarlar senin özgürlüğüne de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?