nıe vazgectın canım cok buyuk ıstemyıorum zaten bıkac raf duvara gelıcek sekılde altınada ınce uzun bı dolap olabılırr dıe dusunmsutumçok büyük bişey alma bence..
Ben ilk zamanlar duvara monte düşündüm ama sonra vazgectimm
zuzucum hanı resmıı :) resmını eklede gorelım, benımde nısanlım yapıcak model begensek unıtemızııbenim ünitemin arka rengi duvar rengimle bir hiç arka fon kötü durmuyor.herkesin hoşuna gitti.kocacım yaptı gelene gidene reklamını yapıyo:))))hehehehehehe
aaa arse de mi paylaştı foto... ben göremedim.. albümü boş...
yasemin kiracı olucaksan eğer kesinlikle duvara monte alma.başka biyere taşıyamazsın yazık günah bide ona uygun duvar arıcak halin yok.ömür boyu aynı yerde kalcak diyede bişey yok.
nıe vazgectın canım cok buyuk ıstemyıorum zaten bıkac raf duvara gelıcek sekılde altınada ınce uzun bı dolap olabılırr dıe dusunmsutum
BENN GELLDİMM :) İŞLERİMİ HALLETTIM AZCIK AMA YAZILANLARIN HEPSINI OKUDUM :) HOS GELDIN BOLCUM:))
BU ARADA BENIM UFACIK BI SORUMD AHA OLUCAK KIZALR SIZEE SIMDI EWIMIZE TV UNITESI YAPTIRMAYI DUSUNUYROUZDAA TV DUVARA MONTA OKLUCAK SEKILDE VARMI BILDIGINIZ GUZEL BIR MODEL YADA EWINIZDE KULLANDIGINIZZ BEKLIYORUM CAY ICINDE TSK ZUZUUM-M:)aklinialirimsmile
evet canım bır danısmanlık sırketınde yonetıcı asıstanıyımyaskad yönetici asistanımısın
evet canım bır danısmanlık sırketınde yonetıcı asıstanıyım
sen ne ısıyle meskulsun bacım
ne guzell sende stajyer yazıyor hayatım suanda :)))çok güzelvereliniortak işler nasıl
ben muhasebe elemanıyım canım....tam olarak muhasebeci degilim ama..
Olsun canım napalım darısı tum ewı olmayanalrın basına canım ınsallah önce azim sora bıraz ınat sora bıraz kararlı olmak laızm bızım ev almaya karar verdıgımızde 5 kurusumuz yoktu ınanın sora ben tutturdum ev dıe nısan bılezık altınlarım paralarımı verdım kadır ewlılık bırıkımını verdı vs derken kalanınıda kredı cektık sımdı en azından 5 yıllık kıracıyız dıyebılıyoruzzz
bunalrı anlatıyoruum cunku aynı seyı sızdee yapabılırsınız kızlarr dugun parası vss
ne guzell sende stajyer yazıyor hayatım suanda :)))
muhasebede ısler bırazcık yogun olur hayatım ama sen yogun deılsın masallahh nazar degmesınde:)
ınsallah bu ısıde yaparsın ama kalabalık bı sırkette canım :) bende cok sıkıldım aslıdna bu ısten yaklasık 4 senemı doldurdum burda allah bugunlerımı aratmasın tabıdee cok sorumluluk gerektıryorr hesaplar kıtaplar vs vss:)
düzelltme yaptım yukarda göremedin ama..
Stajerlikten kaldım şirkette mali işler bölümünde yardımcı elemanım..
Dosyalar falan..ay başı..vs..belirli tarihlerde yogunum..
Senin işin çok güzel..tam istediğimm
oo superr canım cok sewındım aynen oylee bızdee aynen sneın gıbıyız desene cnaımm bızde mayısta cekmsıtık kredıyıı 7. Taksıtımızı oduycez ınsallah bakalım hayatım :) bu arada ewının footlarını beklyıorumm :)) bende cekerımm ama daha ewlenmedıkk :) belkı fıkrı olur aldıkalrından canım cıkmma laızm sıdmılık optumm cokkcanım benim... Bizde öle... 10 yıllık kredi çektik ve aldık.. Kendi zevkimize göre döşedik evi.. Ve ev alırken 5 krş paramız yoktu bizim de .. Ama şimdi 9. Ay taksidini ödicez evimizin şubatta almıştık. Düşn yani.. Göz açıp kpayana kadar ödenio.. Evet kızlar kira öder gibi ev sahibi olabilirsiniz...
kızlar tv ünitelerinden bahsetmişsiniz. Biz daha televizyonumuzu almadk ve araştırmaya başladık. Siz neler kullanıyorsunuz memnun musunuz? Bu aradabizim tv ünitemiz yok düşünmüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?