2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

düğün şarkımızı ben eşime önerdim dinledi ve o da kabul etti.. çünkü hep istediğim herkese de ilerde evlenirsem düğün şarkımın bu olmasını isticeim bir şarkıydı...

natalia oreiro - me muero de amor çaldı.... dinlemediyseniz dinleyin kızlar... aşktan bahsedio....

slm kızlar bende gelemedim iş yoğlunluğundan kaç gündür.
ya benim eşim gitti seyahate bende annememi gitsem evdemi kalsam karar veremedim hiç tek kalmadım daha evde

yogun ev hanımı nerelerdesin bakalımm

yoğun diil şekerim umutsuz ev kadını oldum ben de bu dizileri izleye izleye
aman ne yapayım şekerim. izmir feci haldeydi kaç gündür deli gibi yağmur yağıyor oturup duruyorum evde de işte

Allah kavuştursun canım..sanada eşinede Allahtan sabırlar diliyorum

sağol canım.. senin hamilelek nasıl gidiyor.

slm kızlar bende gelemedim iş yoğlunluğundan kaç gündür.
ya benim eşim gitti seyahate bende annememi gitsem evdemi kalsam karar veremedim hiç tek kalmadım daha evde

bol'cum bence evde otur kendi evinde yalnız kalmak ççok iyi gelio canım :)

ya her hafta gidiyorum annemlerde kalıyorum çünkü eşim çok çıkıyo şehir dışına bakalım deneyim bugün evde kalmayı inşallah korkmam.

korkmazsın canım benim neden korkasın... ben alıştım artık :) senin eşin ne tarafa gitti? benim kocam muğlada şu an

bacılar buyrun bi çayımı için:içelim:
ben demledim şimdi tazecik:))))))

BENN GELLDİMM :) İŞLERİMİ HALLETTIM AZCIK AMA YAZILANLARIN HEPSINI OKUDUM :) HOS GELDIN BOLCUM:))

BU ARADA BENIM UFACIK BI SORUMD AHA OLUCAK KIZALR SIZEE SIMDI EWIMIZE TV UNITESI YAPTIRMAYI DUSUNUYROUZDAA TV DUVARA MONTA OKLUCAK SEKILDE VARMI BILDIGINIZ GUZEL BIR MODEL YADA EWINIZDE KULLANDIGINIZZ BEKLIYORUM CAY ICINDE TSK ZUZUUM-M:)aklinialirimsmile

çok büyük bişey alma bence..
ben ilk zamanlar duvara monte düşündüm ama sonra vazgectimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…