ınsallah bu ısıde yaparsın ama kalabalık bı sırkette canım :) bende cok sıkıldım aslıdna bu ısten yaklasık 4 senemı doldurdum burda allah bugunlerımı aratmasın tabıdee cok sorumluluk gerektıryorr hesaplar kıtaplar vs vss
oo superr canım cok sewındım aynen oylee bızdee aynen sneın gıbıyız desene cnaımm bızde mayısta cekmsıtık kredıyıı 7. Taksıtımızı oduycez ınsallah bakalım hayatım :) bu arada ewının footlarını beklyıorumm :)) bende cekerımm ama daha ewlenmedıkk :) belkı fıkrı olur aldıkalrından canım cıkmma laızm sıdmılık optumm cokk
bızımde suan bı tv mzı eksık ewımızdeekızlar tv ünitelerinden bahsetmişsiniz. Biz daha televizyonumuzu almadk ve araştırmaya başladık. Siz neler kullanıyorsunuz memnun musunuz? Bu aradabizim tv ünitemiz yok düşünmüyoruz.
BIZDE COK DANISMAN VARDI AMA CIKTILAR KRIZDEN DOLAYI VS SUAN 4 KISIYIZ. AMA TUM SORUMLULUK BENDE HERSEY BENDE DONUYORR.. TABI SORUNLARDA BI BANA KALIYOR CNAIM :s ZOR ANLIYCAGINNaynen her zaman kalabalık ortamda çalışmaktan yanayım..
seninki nasıl???
ne ayıbı canım benyaskad ücret dolgunmu o meslekte ne derece çıtlatsana biraz ayıp olmazsa...
ne ayıbı canım ben
1000 tl maaş
200 tl yemek kartı
150 tl yol
+ ssk alıyroum hayatım ya sen
Selam kızlaaar nasılsınız bakalım? iki gün önce tek eksik kalan ve kocacığımın başımın etini yediği TV geldi nihayet dün akşam dizimizi izledik onda çok güzel olumunekankayizsmile Bu arada nikah fotolarını daha yeni alabildik salondan. Bahçe çekimleri filan vardı onları yükleyeceğim albümüme kaydirigubbakcemile2
asgari alıyorum ben:çok üzgünüm:
600 maaş
260 yemek
yolda işyerinden servisim var..
ssk
bekliyoruzzzzz:icecream:
ve sen 4 yıldrı çalışıosun dimi orda süperrrr.... patronuna pessss diorum..
ya ama hiçyoktan ii ööle düşün...
burası büyük şirket türkiyenin en büyüklerinden...
lise stajeri olarak gelmiştim hiç çıkmadım..
üniversiteye ögleden sonra gidiyordum hergün işyerinde yarım gün çalıştım..
mezun olalı tam bir yıl oldu..
eee şükür diyorum şimdilik..ses çıkmıyor müdürden..
patrn bize çok uzak güselim:smiley-cool:
Adı ne şirketin....
adı eczacıbaşıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Attım attııım hadi bakınnŞeniz
süper.... süper.. sen kal ordaa zaten ilerde maaşına zam verirler... kurumsal yani çıkma zaten...
ben göremiom fotoları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?