2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aynen her zaman kalabalık ortamda çalışmaktan yanayım..

seninki nasıl???

ok canım kibopuyorumnanaktan

kızlar tv ünitelerinden bahsetmişsiniz. Biz daha televizyonumuzu almadk ve araştırmaya başladık. Siz neler kullanıyorsunuz memnun musunuz? Bu aradabizim tv ünitemiz yok düşünmüyoruz.
bızımde suan bı tv mzı eksık ewımızdee

lg den led tv almayı dusunuyrouzz canım bgun yarın bakıcazz alınca modleını yazarım sanaaa arastırmadayız bızdee

yaskad ücret dolgunmu o meslekte ne derece çıtlatsana biraz ayıp olmazsa...

Arkadasalr cıkmak zorundayım ben evden gırerım yıne bı ısım cıktı gorusmek uzeree ıyı aksamlarr herkesee sorulara sora cvp atıcam optumm cok kk by byy

Selam kızlaaar nasılsınız bakalım? iki gün önce tek eksik kalan ve kocacığımın başımın etini yediği TV geldi nihayet dün akşam dizimizi izledik onda çok güzel olumunekankayizsmile Bu arada nikah fotolarını daha yeni alabildik salondan. Bahçe çekimleri filan vardı onları yükleyeceğim albümüme kaydirigubbakcemile2

bekliyoruzzzzz:icecream:

ve sen 4 yıldrı çalışıosun dimi orda süperrrr.... patronuna pessss diorum..

ya ama hiçyoktan ii ööle düşün...

burası büyük şirket türkiyenin en büyüklerinden...

lise stajeri olarak gelmiştim hiç çıkmadım..
üniversiteye ögleden sonra gidiyordum hergün işyerinde yarım gün çalıştım..

mezun olalı tam bir yıl oldu..
eee şükür diyorum şimdilik..ses çıkmıyor müdürden..

patrn bize çok uzak güselim:smiley-cool:

Adı ne şirketin....

süper.... süper.. sen kal ordaa zaten ilerde maaşına zam verirler... kurumsal yani çıkma zaten...

aynen öyle o yüzden beklemelerdeyim..

eşimde diyorki sen parayı önemseme benim için sigrtanın yatması yeterli diyor..boshayallersmile

peki supercim en şuan stajer olarak mı çalışıyorsun şuan yoksa
mesleğinle ilgili bir bölümde normal çalışan olarakmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…