Günaydın bolcum hoş geldin nasılsın?
gecmiş olsun hlmbtl..
istiyorduk biz Allahımda nasip etti şükür.. bi sıkıntı olamzsa normal istiyorum
benn yarısmacı olarakk oraya katılmıstımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))
evett ben yarsıtım hayatımmmmmmmmmmmm:))) dur bıtane fotom var eklıyımmmmmmmmm:)
luxxor ben seni çok beğendim canım,ne kadar güzel gülüyorsun :)
çok tatlı bir gelin olmuşsun...
yarısmadakı resmımmm
saol cnm koşturmaca işte
bu arada resimlerine baktım çok güzel çıkmışsınız allah mesut etsin canım:)
sorma bacım bı bulasık makınesı bunada sukru gercıı[
Evet bilmem ki.. Yani bi de daha kocalarımızın ailesinin özelliğini çok da bilmiyoruz çok iyi tanımıyoruz karakterlerini kötü bi espri anlayışı olabilir.
bilmiyorum ya biraz daha zaman artık..laelaelaelaelae
yaskad ne kazandın yarışmadan
bı bulaısk makınesı aldım ahaytım ekledım yukarıda resımmHadi bakalım hayırlısı canım ben doğumdan çok tırsıyorum yaaa, annem de diyor ki o kadar zor ve kötü olsa kimse 2.yi doğurmazdıkaydirigubbakcemile3
Aaa ekle valla bakalım ne güzellBişiler aldın mı yarışmadan?
ne kazandın?
Canım benim çok teşekkür ederim çok sağololumunekankayizsmile
hee evet yawrumm :))) bılın bakalım hangısı benn:) kız cok anı oldu kendımı bıanda yarısmada buldum walla:)kızz sen yarışmalaradamı katıldın
çookk hıc sormaa cok yalaka ama sadece televızyona oynuyo aadaaamm Allahtan yanımdakı kız bıraz oynaktıda ona sardı bana sarmadıı:):)sevmiyorum ben o adamı yaa çok itici geliyo bana
evvett saol yawrum o sneın guzel baksıınnn :)olumunekankayizsmilesağdaki sensiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok güzel çıkmışsın canım benim,
evet hayatımmm en guzelıdee o oldu benım ıcın zatenn.. bulasık makınesı almaya nıyetımız yoktu yanı en azından dugunden sonraa alırız dıe dusunuyrodukk cok sewındımm katıldıgımı duyunca hedefım tv ve bulaısk makınesıydı ama bunada sukru hayatım:)uzun saclı olna sensin......
oh makine almışın işte bedavadan ne güsel
yo davut gunoglu kazandı canım:))) yandakı kız bı buz dolabı bı tabak takımı aldıı:) )sağdaki sensin
dur tahmin edeyim yanındaki kız kazandı yarışmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?