2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu katılıyorum katılmıyorum muhabbeti beni sarmadı kızlar, sayfada kalabalıktan başka birşey değil :umursamaz:

hadı yaa hayırlı olsun hayatım :) yanıı hakaettgınıı almışmıs en sonunda cok sewındım ve sımdı anlıyorum kii ben memurluguuu haketmemıssım zateenn:)

hosgeldın canımmm :) ıyıyızz ya senn ?

hoşbldk canım :1rolleyes: bn iyi diilim yaa kulağım çk ağrıyo yanağıma gözlermn etrafına kadar wuruo ağrısı bde burun akıntısı başladı ağrı kesicide almak istemiyorum bgn yarın regl olucam çekiorm öyle :sinifsinif:

bu katılıyorum falan muhabbetleri tecrübe puanı kazandırıyor sanırım kızlar. isimlerimizin altındaki kalp sayılarını çoğaltıyor sanırım.

bu katılıyorum falan muhabbetleri tecrübe puanı kazandırıyor sanırım kızlar. isimlerimizin altındaki kalp sayılarını çoğaltıyor sanırım.

kalpler degil canım

mesaj sayısı çogaldıkça artıyor o kalpler..

katılıyorum katılmıyorum buton puan sanırım.
çünkü yeşil kutucuklar yok olmuş..kalplerinde altında vardı ya onlar yok:sm_confused:

egerki siteyi zorlaştırısa kaldırcaklarmış..eskidende varmış.bu..bu ton

Günaydın herkesee:) Bende sadece katılmıyorum görünüyor kızlar katılıyorum nerde Allah aşkına? Bu arada denemek için zuzu sana katılmadım yanlışlıkla:))kaydirigubbakcemile3

luxor ekledım cnaım kabul edermısın merakla eklıyorum
cnaım resımleırnıı

Ettim canım ettim

bend eiyiyim bebeişde iyi sesi solugu çıkmıyo ye iç yat iştesırnaşık şey

Fatmacım sen 1,5 aylık mı hamişsin canım? Ne zaman evlendin hemen mi yaptınız bebeciği?

Süpercim sana öyle gelmiş de olabilir ya ben anlattığın şeyde pek art niyet sezemedim bilmiyorum ki, bi de eltiler arasında rekabet oluyor dimi yaa, benim de var eltim ama biz çok iyi anlaştık çok şükür, sevdik birbirimizikaydirigubbakcemile5

arseeee sen nasıl memur oldun canım,nerede memurluk yapıyorsun ?

canım benimki biraz farklı, yarı kamu kuruluşunda çalışıyorum.üniversite döneminde özel sektörde çalıştım tecrübe yaptım, okul bittikten sonra kpss ye girdim, ve burdayım, şimdi yüksek lisansımı yapıyorum, son dönemim olacak tez hazırlıyorum inşallah bitirirsem :teytey:

benim görümcem belalım, süperinde eltisi belalı, ortalığı karıştırmak, huzur kaçırmak için herşeyi yaparlar alsanaalsanasmile

zuzu dün fellah köftesini yaptııımmmmmmmmmm

güzel oluyormuş valla ben beğendim,biraz fazla yapmışım ama,yuvarlayıp ortasını bastırıp saklama kabına koydum,sıra sıra dizdim,3 sıra oldu,dondurucuya koydum,istediğim zaman mantı gibi çıkarıp haşlıycam acaba nasıl olcak merak ediyorum

luxxor temmuz 1 de evlendim 5hafta 6 günlük hamileyim

benim görümcem belalım, süperinde eltisi belalı, ortalığı karıştırmak, huzur kaçırmak için herşeyi yaparlar alsanaalsanasmile

allaha şükür görümcem yok,ilerde eltim olabilir 1 tane ama daha çok var,zaten ayrı şehirlerdeyiz eşimin ailesiyle,tüm akrabalarıda dahil olmak üzere izmirdeler hepsi kaydirigubbakcemile2

hadı yaa:S usuttun desene bu havalardaaa bı soguk bı sıcak cok tehlıkelı hasta olmamak elde deıl kı canım ya

bir sürü eltim görümcem kaynım avr ama hiçbiri ile kötü değiliz şükür hepsi benim tarafı tutar sositosositosositosositokaydirigubbakcemile5sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…