ohh bee rahat rahat kafamı dağıtayım, özlemişim kızlar sizi, ama işin kötü tarafı bugünlerde yine çok yoğunum bakalım nasıl yetişicem muhabbete
hadı yaa hayırlı olsun hayatım :) yanıı hakaettgınıı almışmıs en sonunda cok sewındım ve sımdı anlıyorum kii ben memurluguuu haketmemıssım zateenn:)1 sene çok çalıştım hem çalışıyorum çok yogun olarak hastanede hemde hafta sonları dershane hafta içi kendim çalışırdım günde 500 soru çözmeden yatmazdım asla bozlmayan gözlerimi bozdum gözlük takmaya başladım sonra sınava yakın beim bölümden çok az alınıyordu 68 kişi türkiye geneli ilk atamalarda buraya yerleştim ardahana 82 puanla halada burdayız bakalım :):):):)
aynen ben anlamadım zaten o muhabbetın ne oldugunu ellemedım bıle yawrum:)bu katılıyorum katılmıyorum muhabbeti beni sarmadı kızlar, sayfada kalabalıktan başka birşey değil :umursamaz:
hadı yaa hayırlı olsun hayatım :) yanıı hakaettgınıı almışmıs en sonunda cok sewındım ve sımdı anlıyorum kii ben memurluguuu haketmemıssım zateenn:)
hosgeldın canımmm :) ıyıyızz ya senn ?
hoşgeldin kıssss... kolay gelsin :hulya:
sağol fatma , nasıl gidiyo bebiş üzüyomu seni
bu katılıyorum falan muhabbetleri tecrübe puanı kazandırıyor sanırım kızlar. isimlerimizin altındaki kalp sayılarını çoğaltıyor sanırım.
luxor ekledım cnaım kabul edermısın merakla eklıyorum
cnaım resımleırnıı
bend eiyiyim bebeişde iyi sesi solugu çıkmıyo ye iç yat iştesırnaşık şey
biraz işlerim var kıslar ..döncem size....
dün eşimşn yigenin dogum günündeydik..akşam 12 de eve geldim üüü
yatıyorum hemen sabah oluyor yahu..
hani şu elti varya bilmem ne dersin aşkıma dedimki bana pasta yedir..bebek almıştım elime...
eltide yanımdaydı..kaydirigubbakcemile3 eşim agzıma pasta verirken yeme kıs alma dedi..
niyemiş.ben onun her verdigini yerim dedim..aşkım da yaaa dedi..kadın sustu heeeee
aradan 2 dakka gecti baktım eltim çatalla agzıma pasta uzattı..yedim :) benim verdigimi de yedin ama yedi..bende dedim bende geri çevirme yoktur..alırım verileni dedim..
kıslar bunlar küçük şeyler ben mi yanlış düşünüyorum..ara bozuculuk yapıyor sanki..
şakayla karışık..CADIARZU
arseeee sen nasıl memur oldun canım,nerede memurluk yapıyorsun ?
benim görümcem belalım, süperinde eltisi belalı, ortalığı karıştırmak, huzur kaçırmak için herşeyi yaparlar alsanaalsanasmile
hadı yaa:S usuttun desene bu havalardaaa bı soguk bı sıcak cok tehlıkelı hasta olmamak elde deıl kı canım yahoşbldk canım :1rolleyes: bn iyi diilim yaa kulağım çk ağrıyo yanağıma gözlermn etrafına kadar wuruo ağrısı bde burun akıntısı başladı ağrı kesicide almak istemiyorum bgn yarın regl olucam çekiorm öyle :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?