benim görümcem belalım, süperinde eltisi belalı, ortalığı karıştırmak, huzur kaçırmak için herşeyi yaparlar alsanaalsanasmile
canımmmmmm resımlerınee baktım süpperrr ötesıı harıkaa bır organızasyon herseyıyle cok begendımm Allah bırrrr yastıkta kocatsın hayatımm darısı bız evlenemeyenlerın basınaaaGünaydın herkesee:) Bende sadece katılmıyorum görünüyor kızlar katılıyorum nerde Allah aşkına? Bu arada denemek için zuzu sana katılmadım yanlışlıkla:))kaydirigubbakcemile3
Ettim canım ettim
Fatmacım sen 1,5 aylık mı hamişsin canım? Ne zaman evlendin hemen mi yaptınız bebeciği?
Süpercim sana öyle gelmiş de olabilir ya ben anlattığın şeyde pek art niyet sezemedim bilmiyorum ki, bi de eltiler arasında rekabet oluyor dimi yaa, benim de var eltim ama biz çok iyi anlaştık çok şükür, sevdik birbirimizikaydirigubbakcemile5
hadı yaa:S usuttun desene bu havalardaaa bı soguk bı sıcak cok tehlıkelı hasta olmamak elde deıl kı canım ya
Allah acıl sıfalar versınnnn hayatımm ınsallah buyuk bı enfeksıyon yokturrewt grip oldum tam atlattım derken kulak ağrısı başladı benneyaptımki yarına randevu aldm bakalım ne dcek doktor :2:
bu arada kızlarrrr ramazanın ılk gunu carkıfelegıı ızleyen varmıı aranızdaa:)))??
luxxor temmuz 1 de evlendim 5hafta 6 günlük hamileyim
ne anlıyorlarsaaaaaaalsanaalsanasmile
sahidenmi ne biliyim...:1ninca:
ben aşkımla paso oynaşıp gülmem varken..aşkımın uzattgı pastayı geri çevirmek niyesositososito
canımmmmmm resımlerınee baktım süpperrr ötesıı harıkaa bır organızasyon herseyıyle cok begendımm Allah bırrrr yastıkta kocatsın hayatımm darısı bız evlenemeyenlerın basınaaa
ewt grip oldum tam atlattım derken kulak ağrısı başladı benneyaptımki yarına randevu aldm bakalım ne dcek doktor :2:
günaydın kılzar nabersiniz?????
bu arada kızlarrrr ramazanın ılk gunu carkıfelegıı ızleyen varmıı aranızdaa:)))??
Canım Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. E evlendik sıradaki gündem bu tabiiNormal d. mu istiyosun sezeryan mi?
.
ewt grip oldum tam atlattım derken kulak ağrısı başladı benneyaptımki yarına randevu aldm bakalım ne dcek doktor :2:
benn yarısmacı olarakk oraya katılmıstımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:))))))))))))nolduki .........................
inşallah canım çok teşekkr ederim a.s.Allah acıl sıfalar versınnnn hayatımm ınsallah buyuk bı enfeksıyon yokturr
evett ben yarsıtım hayatımmmmmmmmmmmm:))) dur bıtane fotom var eklıyımmmmmmmmm:)senmi yarıştın canım kaydirigubbakcemile2
hemen videolarını bulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?