2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim görümcem belalım, süperinde eltisi belalı, ortalığı karıştırmak, huzur kaçırmak için herşeyi yaparlar alsanaalsanasmile

ne anlıyorlarsaaaaaaalsanaalsanasmile

Süpercim sana öyle gelmiş de olabilir ya ben anlattığın şeyde pek art niyet sezemedim bilmiyorum ki, bi de eltiler arasında rekabet oluyor dimi yaa, benim de var eltim ama biz çok iyi anlaştık çok şükür, sevdik birbirimizikaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

sahidenmi ne biliyim...:1ninca:
ben aşkımla paso oynaşıp gülmem varken..aşkımın uzattgı pastayı geri çevirmek niyesositososito

canımmmmmm resımlerınee baktım süpperrr ötesıı harıkaa bır organızasyon herseyıyle cok begendımm Allah bırrrr yastıkta kocatsın hayatımm darısı bız evlenemeyenlerın basınaaa

luxxor temmuz 1 de evlendim 5hafta 6 günlük hamileyim

Canım Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. E evlendik sıradaki gündem bu tabii Normal d. mu istiyosun sezeryan mi?

ne anlıyorlarsaaaaaaalsanaalsanasmile

sahidenmi ne biliyim...:1ninca:
ben aşkımla paso oynaşıp gülmem varken..aşkımın uzattgı pastayı geri çevirmek niyesositososito

Evet bilmem ki.. Yani bi de daha kocalarımızın ailesinin özelliğini çok da bilmiyoruz çok iyi tanımıyoruz karakterlerini kötü bi espri anlayışı olabilir.

canımmmmmm resımlerınee baktım süpperrr ötesıı harıkaa bır organızasyon herseyıyle cok begendımm Allah bırrrr yastıkta kocatsın hayatımm darısı bız evlenemeyenlerın basınaaa

Çok teşekkürler canım, sen bekar mıydın yaskad dikkat etmemişim darısı başına o zaman istediğin zamanda olsun, mutlu huzurlu bi yuva kur inşallah:Saruboceq:

ewt grip oldum tam atlattım derken kulak ağrısı başladı benneyaptımki yarına randevu aldm bakalım ne dcek doktor :2:

Geçmiş olsuna.s.

Canım Allah sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. E evlendik sıradaki gündem bu tabii Normal d. mu istiyosun sezeryan mi?

.

istiyorduk biz Allahımda nasip etti şükür.. bi sıkıntı olamzsa normal istiyorum

[

Evet bilmem ki.. Yani bi de daha kocalarımızın ailesinin özelliğini çok da bilmiyoruz çok iyi tanımıyoruz karakterlerini kötü bi espri anlayışı olabilir.

bilmiyorum ya biraz daha zaman artık..laelaelaelaelae

yaskad ne kazandın yarışmadan

luxxor ben seni çok beğendim canım,ne kadar güzel gülüyorsun :)
çok tatlı bir gelin olmuşsun...

Selam kızlar..
Dün birşeyler oldu siteye güncelleştirme yaptılar sanırım.
Bir daha giremedim.
Şimdiye nasip oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…