2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ne güzel nasilsin iyimisin fatma ?

gittim fatma iki gn önce yne gttm burundan nefes almakta senelerdr problem yaşıorm sende kemk eğriliği we burun eti büyümesi war ameliyat olmalısın araştrma hastanesne gt gün al dedi ki bn bunu bliodum ama korkuorm cesaret edmeiodm artık nefes alamamak bni daha fzla zorlamaya başlayınca karar werdm ameliyata.. ama iki gndr extra olrk kulak ağrım başladı we ilthap gbi şeyler gelmeye başladı bgnde araştrma hastanesne gttm hem kulak ağrım hemde amelyat için dr. demezmi al sana sprey bnları kullan kulağındada bişey yok bn zaten senelerdr sprey kullanıorm hç bişey anlamadı sinir oldum geldm :sinifsinif:

7. haftada böyle mi oluyormus

evt canım demekki böle oluyormuş şimdide dogumda yapılması gerekenleri okuyorum:):):):hulya:

canım bende de var burnumun kıkırdağında egrilik senelerdir var bende sen gibi cesaret edemedim.... bence başka kbb ye git orta kulak iltihabı olursun Allah koursun baş dönmesi mide bulantısı falan var mı

Günaydın kızlar.. napıcam ben şu sabah işe gelme sendromlarını bilmiyorum... pufff sabah uyanamıom ya.. bide 07.45 te kalkmama rağmen uyanamıyorum... ne kadar güzel şu uyku denilen durum yaa... tatil olsa da uyusak.. sositososito

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, geçmişe biraz göz atıp geliyorum. Bu arada yaskadcım sticker fotolarımı çekemedim artık haftasonu eklemeye çalışacağım canım kusura bakma olur mu?

[

Günaydın kızlar, geçmişe biraz göz atıp geliyorum. Bu arada yaskadcım sticker fotolarımı çekemedim artık haftasonu eklemeye çalışacağım canım kusura bakma olur mu?

tünaydınlar..

red ben yediye on kala kalkıyorum ama:sinifsinif:

08:45 mi kalkıyorsun vay beee:1shok: ben 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla ye topla giyin yatak odasını topla anca yetişiyorum delikafadulden

08:45 mi kalkıyorsun vay beee:1shok: ben 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla ye topla giyin yatak odasını topla anca yetişiyorum delikafadulden

yok bebeğim... düzelttim onu 07.45 yaptım.. ben kahvaltısız çıkıom ya... eşim erkenden kahvaltı yapamıo die .. hazırlamıom... yapmadan çıkıoz bizdeee

yok bebeğim... düzelttim onu 07.45 yaptım.. ben kahvaltısız çıkıom ya... eşim erkenden kahvaltı yapamıo die .. hazırlamıom... yapmadan çıkıoz bizdeee

aynı saatte kalkıyoruz kıskaydirigubbakcemile5
kahvaltı yapmak istersek eger daha erken tabi..ilk zamanlar yapıyorduk ama uyku agır basıyor..hemde işyerinde yemek daha zevkli..
:1rolleyes:

ajikal bende bi akdeniz diyeti vardı hem o kadar çok yiyosun doyurucu öğünlerle hem de güzel zayıflıodun ben de bi ara yapmıştım 2 haftada 3 kilo vermiştim

Canım yaa geçmiş olsun tekrar ama başka bi doktora görün hepsi bir olmuyor. Benim de 20lik dişlerim beni mahvetti 6-7 ay önce gitmiştim doktora biri zaten yan duruomuş ama gömülü ikisi de. Düz olanı da çıkmaya başladı ama çok ağrıyo. Sağıma yatamıyorum. Dişçiden de ölesiye korkuyorum ameliyatla dikişli filan alınacakmış olursa korkumdan bu zamana kadar erteledim artık ağrılar başlayınca mecbur kaldım salı gitcembilmiyorumkismile
[

tünaydınlar..

red ben yediye on kala kalkıyorum ama:sinifsinif:

süpercim ne iş yapıosun tatlım? ben de bazen çok erken kalkıyorum çok zor oluyor yaadelikafadulden

kalkar kalkmaz yenmiyor yalanlan atıştırıyoruz..ben işe gelince hemen acıkıyordum evde yaparsam eger..

kıslar evde nasıl giyiniyorsunuz?:asigim:

bende dedim 08:45 ne ki diye delikafadulden ben kahvaltı yapamadan çıkamıyorum ben yapıncada eşim yapıo yoksa benim mide dururmu bulanır durur istem dışı yiyorsun öğünlerin çıktı 4-5 çıktı

kalkar kalkmaz yenmiyor yalanlan atıştırıyoruz..ben işe gelince hemen acıkıyordum evde yaparsam eger..

kıslar evde nasıl giyiniyorsunuz?:asigim:

Biz de evde kahvaltı yapamayanlardanız ben zaten alıştım 3 senedir işte yapıyorum kahvaltımı, eşim de benden 1 saat sonra başladığı için mesaiye ben hazırlanıp çıkarken henüz onun totosunda pireler uçuşuyookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…