2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende spor takılırım evde .....
yatacağım zaman dahada hafif şeyler giyerimaklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3

canım bende de var burnumun kıkırdağında egrilik senelerdir var bende sen gibi cesaret edemedim.... bence başka kbb ye git orta kulak iltihabı olursun Allah koursun baş dönmesi mide bulantısı falan var mı[/QUOTE]

Canım yaa geçmiş olsun tekrar ama başka bi doktora görün hepsi bir olmuyor. Benim de 20lik dişlerim beni mahvetti 6-7 ay önce gitmiştim doktora biri zaten yan duruomuş ama gömülü ikisi de. Düz olanı da çıkmaya başladı ama çok ağrıyo. Sağıma yatamıyorum. Dişçiden de ölesiye korkuyorum ameliyatla dikişli filan alınacakmış olursa korkumdan bu zamana kadar erteledim artık ağrılar başlayınca mecbur kaldım salı gitcembilmiyorumkismile

luxxor fatma szlere de çok geçmş olsn çk zor şeyler yaa.. fatma mide bulntısı diil ama sabah uyandığmda braz başım döndğ snra geçti şimdde kulağım yanağım we göz çewrem ağrıo başka dr.a gtmek istiorm ewt ama haftasonu oldu artık :2:

zemuszemus:))) yok bacım yemedıgımden degıll oyle bı yıyorum kıı aama yaramıyor ceneme gıdıyor sanırm yedıgımm

aslında 56 kıloyumdur normelınde bu araa kılo vermısım her nedensee:)

ayy hep böle diyenlere gıpta ile bakmışımdır

şortlar mortlar ayyy kaydirigubbakcemile2
hani hatırlıyormusun super biara buraya resim eklendi pijamalar kışlık elbise modeller kısa kısa ay onlardanmı alsak:))

canım bende de var burnumun kıkırdağında egrilik senelerdir var bende sen gibi cesaret edemedim.... bence başka kbb ye git orta kulak iltihabı olursun Allah koursun baş dönmesi mide bulantısı falan var mı

Canım yaa geçmiş olsun tekrar ama başka bi doktora görün hepsi bir olmuyor. Benim de 20lik dişlerim beni mahvetti 6-7 ay önce gitmiştim doktora biri zaten yan duruomuş ama gömülü ikisi de. Düz olanı da çıkmaya başladı ama çok ağrıyo. Sağıma yatamıyorum. Dişçiden de ölesiye korkuyorum ameliyatla dikişli filan alınacakmış olursa korkumdan bu zamana kadar erteledim artık ağrılar başlayınca mecbur kaldım salı gitcembilmiyorumkismile

luxxor fatma szlere de çok geçmş olsn çk zor şeyler yaa.. fatma mide bulntısı diil ama sabah uyandığmda braz başım döndğ snra geçti şimdde kulağım yanağım we göz çewrem ağrıo başka dr.a gtmek istiorm ewt ama haftasonu oldu artık :2:[/QUOTE]

ihmal etme git tatlım orta kuak iltihabı baş dönmesi mide bulnatısı yapar..1 klere geçirmiştim Allah kimseye vermesin çok zordu.

kizlar ben cikiyorum kahvalti yapim sonrada ev isleri

öpüldünüz....
Hos sohbetler sizlere Canlarim

BYEEE

tamam canım olsun artık buyuk bır hevesle gırıdm bakmak ıcın amaa

Artık hafta sonu keısn beklyıorum canımm.

Bu arada Günaydın Kızlarrrr

Tamam canım haftasonu kesin atarım bu akşam da iş çıkışı tiyatroya gitcez de cumartesi kesin atarım, dün de fatmagülü izlerken unutmuşum sonra da geç oldu...

Bayrama az kali tatiliniz var koskoca 9 gün :)))) ohhh

Ay ben tatilde de çalışcam ya 3 gün filan:gitme:

ayy hep böle diyenlere gıpta ile bakmışımdır
:) sanrım bunun yolu şu şekerimm ilk başka mideni küçültüyorsun az yıyorsun cok enerjı sarf edıyorsun sık sık yıyorsunn he birde ben yemegı cok yavas yerım hızlı hızlı yemem, hıc tembel degılımdırr cok atiiğimdirr anında bişey aklıma gelse yaparım üşenmem sanırm oda bana kılo aldırmıyorr

valla benim yapıda var almaya müsait metebolizma olayı yani hamilelikte öncesinde çok yemezdim şimdi arttıda ufff yok yaa bnde olmuyo üşengeçlik ben de de yoktur

slm kıslar nasılsınız hayırdır ne bu boy kilo muhabbeti,
benimde boyum 1,63 ortalama kilomda 56ydı ama hamilelik ve evlilikle sanırım bikaç kilo aldım bende

Ne çok yazıyosunuz kısslar ya mesajım arada kaynadı gitti , slmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
tünaydınnnnnnnnnnn

şortlar mortlar ayyy kaydirigubbakcemile2
hani hatırlıyormusun super biara buraya resim eklendi pijamalar kışlık elbise modeller kısa kısa ay onlardanmı alsak:))

bende uzun olanı var..
ama zuzu hafif giyince üşüyorum artık...
ama dün hafif giyindikaklinialirimsmile sıcaktı hava
o pijamalrda almayı düşünüyorum..o tarz şeyler kışın iyi olur yazın saten gecelik giyiniyorum

Ne çok yazıyosunuz kısslar ya mesajım arada kaynadı gitti , slmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
tünaydınnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…