zemuszemus:))) yok bacım yemedıgımden degıll oyle bı yıyorum kıı aama yaramıyor ceneme gıdıyor sanırm yedıgımmkıııııııııııııız o ne hal öle olmaz bak beni depresyona sokuyorsun 53 kilomu olunur ayyyklava:
zemuszemus:))) yok bacım yemedıgımden degıll oyle bı yıyorum kıı aama yaramıyor ceneme gıdıyor sanırm yedıgımm
aslında 56 kıloyumdur normelınde bu araa kılo vermısım her nedensee:)
eşofman kadar rahat birşey yok zaten aklinialirimsmile
aynen kışakannehir
havalar sogudu eşofmana gectim..saten falan degil spor takılyorum adidas modelleri falan...
yazın ne güseldi...minik etek giyiyordummmmm elbise giyiyordum boshayallersmile bayanssulusmile
saol yawrucumm ama bıkac kılo almam lazım hepten kuru kuru bısey olmıyım dımı evlenıcem ele avuca gelıyım :)çok ii yaa... fıstık gibisin maşallah...
canım bende de var burnumun kıkırdağında egrilik senelerdir var bende sen gibi cesaret edemedim.... bence başka kbb ye git orta kulak iltihabı olursun Allah koursun baş dönmesi mide bulantısı falan var mı
saol yawrucumm ama bıkac kılo almam lazım hepten kuru kuru bısey olmıyım dımı evlenıcem ele avuca gelıyım :)
kizlar ben cikiyorum kahvalti yapim sonrada ev isleri
öpüldünüz....
Hos sohbetler sizlere Canlarim
BYEEE
ihmal etme git tatlım orta kuak iltihabı baş dönmesi mide bulnatısı yapar..1 klere geçirmiştim Allah kimseye vermesin çok zordu.
tamam canım olsun artık buyuk bır hevesle gırıdm bakmak ıcın amaa
Artık hafta sonu keısn beklyıorum canımm.
Bu arada Günaydın Kızlarrrr
Bayrama az kali tatiliniz var koskoca 9 gün :)))) ohhh
:) sanrım bunun yolu şu şekerimm ilk başka mideni küçültüyorsun az yıyorsun cok enerjı sarf edıyorsun sık sık yıyorsunn he birde ben yemegı cok yavas yerım hızlı hızlı yemem, hıc tembel degılımdırr cok atiiğimdirr anında bişey aklıma gelse yaparım üşenmem sanırm oda bana kılo aldırmıyorrayy hep böle diyenlere gıpta ile bakmışımdır
gorusuruzz cnaım yıne gell optumm :)güle güle......
:) sanrım bunun yolu şu şekerimm ilk başka mideni küçültüyorsun az yıyorsun cok enerjı sarf edıyorsun sık sık yıyorsunn he birde ben yemegı cok yavas yerım hızlı hızlı yemem, hıc tembel degılımdırr cok atiiğimdirr anında bişey aklıma gelse yaparım üşenmem sanırm oda bana kılo aldırmıyorr
aynen hayatım yanı normelınde 56-57 kılo oluyorum o zaman ıyı oluyorr. he şuanda da ıyı ama cok zayıf ne o oyle sewmıyorum:)canım 1.73 sen 60 kilo çok ii olur sana.. yani 7 kilo alman lazım...vereliniortak
dedıgın gıbı sanırm senın bunyen musaıt hayatım su ıcsen yarrarr:S oda cok zor bilmiyorumkismilevalla benim yapıda var almaya müsait metebolizma olayı yani hamilelikte öncesinde çok yemezdim şimdi arttıda ufff yok yaa bnde olmuyo üşengeçlik ben de de yoktur
slm kıslar nasılsınız hayırdır ne bu boy kilo muhabbeti,
benimde boyum 1,63 ortalama kilomda 56ydı ama hamilelik ve evlilikle sanırım bikaç kilo aldım bende
şortlar mortlar ayyy kaydirigubbakcemile2
hani hatırlıyormusun super biara buraya resim eklendi pijamalar kışlık elbise modeller kısa kısa ay onlardanmı alsak:))
Ne çok yazıyosunuz kısslar ya mesajım arada kaynadı gitti , slmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn
tünaydınnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?