kalkar kalkmaz yenmiyor yalanlan atıştırıyoruz..ben işe gelince hemen acıkıyordum evde yaparsam eger..
kıslar evde nasıl giyiniyorsunuz?:asigim:
aynı saatte kalkıyoruz kıskaydirigubbakcemile5
kahvaltı yapmak istersek eger daha erken tabi..ilk zamanlar yapıyorduk ama uyku agır basıyor..hemde işyerinde yemek daha zevkli..
:1rolleyes:
08:45 mi kalkıyorsun vay beee:1shok: ben 7 de kalkıyorum kahvaltı hazırla ye topla giyin yatak odasını topla anca yetişiyorum delikafadulden
yatak odası ne?fisfisfis
ya hergün poğaça , simit falan yie yiee sabahları evlendiimden beri 2-3 kilo aldımmm öhüüüüü :sinifsinif:
5 kilo vermem lazım kızlarr..... 55 kiloyum....
ya sizler kaç kilosunuz... boyunuzla kilonuz neee?
eşofmanları geçir otur:lepi:
ya hergün poğaça , simit falan yie yiee sabahları evlendiimden beri 2-3 kilo aldımmm öhüüüüü :sinifsinif:
evet topluyorum ben sevmem dagınıklıgı ve öle odayı bırakmakda hoşuma gitmiyo
kaydirigubbakcemile3 her zaman mı kız
bogça sevmiyorum çok fazla yağlılar sabah sabah iyi gitmiyor..vazgeçilmezim simittir.
48 kiloyum
1,65 boy
tamam canım olsun artık buyuk bır hevesle gırıdm bakmak ıcın amaaGünaydın kızlar, geçmişe biraz göz atıp geliyorum. Bu arada yaskadcım sticker fotolarımı çekemedim artık haftasonu eklemeye çalışacağım canım kusura bakma olur mu?
bendee 1.73 boyunda 53 kiloyum kızlarr1.75 boyunda 75 kiloydum galiba aldım 1-2 kilo
Benim biraz gottikkaydirigubbakcemile3 boyum 1.55 kilom 46
Bu arada süpercim evde hep çok şık olmamak lazım ben yüzde 70 paspalım yüzde 30 şıkım kiiii kocam süslü görünçe fark edip özel ilgi gösterioaklinialirimsmile Sürekli süslü püslü seksi olunca alışır bi süre sonra die strateji yapıyorumkaydirigubbakcemile2
bendee 1.73 boyunda 53 kiloyum kızlarr
Günaydın kızlar.. napıcam ben şu sabah işe gelme sendromlarını bilmiyorum... pufff sabah uyanamıom ya.. bide 07.45 te kalkmama rağmen uyanamıyorum... ne kadar güzel şu uyku denilen durum yaa... tatil olsa da uyusak..sositososito
bendee 1.73 boyunda 53 kiloyum kızlarr
her zaman napiyim işte yoruluyorum ne var ki bölede güzelimaklinialirimsmileaklinialirimsmile
kızlar en şişman benim sanırım :sinifsinif:
58-59 kiloyum..
ben evde pijamayla geziyorum.Ama saten pijama.
bakalım kışa napcaz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?