2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

[

süpercim ne iş yapıosun tatlım? ben de bazen çok erken kalkıyorum çok zor oluyor yaadelikafadulden[/QUOTE]

mali işler bölümü muhasebe vs. canım..her işi yaparım dermişim şirkettekaydirigubbakcemile3

servisle geldigim için erken kalkıyorumm normalde 8 de iş başıboshayallersmile

aynı saatte kalkıyoruz kıskaydirigubbakcemile5
kahvaltı yapmak istersek eger daha erken tabi..ilk zamanlar yapıyorduk ama uyku agır basıyor..hemde işyerinde yemek daha zevkli..
:1rolleyes:

ya hergün poğaça , simit falan yie yiee sabahları evlendiimden beri 2-3 kilo aldımmm öhüüüüü :sinifsinif:

5 kilo vermem lazım kızlarr..... 55 kiloyum....

ya sizler kaç kilosunuz... boyunuzla kilonuz neee?

............................

Son düzenleyen: Moderatör:

1.75 boyunda 75 kiloydum galiba aldım 1-2 kilo

eşofmanları geçir otur :lepi:

kaydirigubbakcemile3 her zaman mı kız

bogça sevmiyorum çok fazla yağlılar sabah sabah iyi gitmiyor..vazgeçilmezim simittir.

48 kiloyum
1,65 boy

Benim biraz gottikkaydirigubbakcemile3 boyum 1.55 kilom 46
Bu arada süpercim evde hep çok şık olmamak lazım ben yüzde 70 paspalım yüzde 30 şıkım kiiii kocam süslü görünçe fark edip özel ilgi gösterioaklinialirimsmile Sürekli süslü püslü seksi olunca alışır bi süre sonra die strateji yapıyorumkaydirigubbakcemile2

evet topluyorum ben sevmem dagınıklıgı ve öle odayı bırakmakda hoşuma gitmiyo

fatma kız nokta noktadan ceza alırsın onu düzelt hemen..
boş sayfa yasak..

bende sevmem yatağı düzeltirim ama yatak örtüsünü koymaya zaman kalmıyor..

benim ev hergün misafir almaya müsait pozisyondadır..etrafta hiç bir şey yok..sevmem:hulya:

kaydirigubbakcemile3 her zaman mı kız

bogça sevmiyorum çok fazla yağlılar sabah sabah iyi gitmiyor..vazgeçilmezim simittir.

48 kiloyum
1,65 boy

her zaman napiyim işte yoruluyorum ne var ki bölede güzelimaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Günaydın kızlar, geçmişe biraz göz atıp geliyorum. Bu arada yaskadcım sticker fotolarımı çekemedim artık haftasonu eklemeye çalışacağım canım kusura bakma olur mu?
tamam canım olsun artık buyuk bır hevesle gırıdm bakmak ıcın amaa

Artık hafta sonu keısn beklyıorum canımm.

Bu arada Günaydın Kızlarrrr

kızlar en şişman benim sanırım :sinifsinif:
58-59 kiloyum..

ben evde pijamayla geziyorum.Ama saten pijama.
bakalım kışa napcaz!

vala ben evde süslü deilim... makyaj falan yapmam evde... esofmanlarımı giyinirim.. yatak esofmanı deil ama..aklinialirimsmile saçlarımı tepede toplarım kocam çok sever o halimi... yatarkende tabiki gecelik falan... ne de olsa ev insanın en rahat ortamıdır ev... olumunekankayizsmile

ya benim de 1.64 boyum.. kilom 55 olduuuuuuu 50 olmam lazım... 5 kilo fazlam var... bence tabi... :çok üzgünüm:

Bayrama az kali tatiliniz var koskoca 9 gün :)))) ohhh

her zaman napiyim işte yoruluyorum ne var ki bölede güzelimaklinialirimsmileaklinialirimsmile

eşofman kadar rahat birşey yok zaten aklinialirimsmile
kızlar en şişman benim sanırım :sinifsinif:
58-59 kiloyum..

ben evde pijamayla geziyorum.Ama saten pijama.
bakalım kışa napcaz!

aynen kışakannehir

havalar sogudu eşofmana gectim..saten falan degil spor takılyorum adidas modelleri falan...
yazın ne güseldi...minik etek giyiyordummmmm elbise giyiyordum boshayallersmile bayanssulusmile

slm kıslar nasılsınız hayırdır ne bu boy kilo muhabbeti,
benimde boyum 1,63 ortalama kilomda 56ydı ama hamilelik ve evlilikle sanırım bikaç kilo aldım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…