2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

süper bebek isimlerinimi diorsun ecrin le yiğit mi yiğidi aklıma sen soktun dogrududa aklımda 2 isim vardı biri ecrin biri rümeysa idi ama senden duyunca hoşuma gi,tti

en sonunda işim bitti ama kafam kazan gibi oldu,herkes gitmiş galibaa,
yetişemediiiimmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hımmmm anladım canım benimmm.... aklinialirimsmile

en sonunda işim bitti ama kafam kazan gibi oldu,herkes gitmiş galibaa,
yetişemediiiimmmmmmmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Nooldu ajikalcim ya çok mu yoğundun bugün? ben de 6da çıkıcam ama dışarlarda oyalanmam lazım kocam gelene keder akşam tiyatroya gitcez tekrar eve gidip gelmiim die naapsam dışarda die düşünüorum. Mağaza vitrinlerine bakayım barii:1closedeyes:

zuzucm yarın kahwaltıya msafrlermz warda bnde denemek istiorm netten baktım braz pudngli kurabye hep kakaolu yapılmş ama bn farklı olsn istiorm muzluyapmştn sen hrhalde gzel oldumu çilekli yapsam o da gzel olrmu sence:uhm:

biraz geç oldu ama olur canım.benim baktığım tarifte kakaoluydu bende muzlu vardı öyle yaptım eşim çok beğendi:)

çilekliCADIARZU merak ettim doğrusu bidahakine çilekli yaparım bende

merhaba ajikal ben varım. bi de zuzu gelir birazdan. cumartesi çalışanlar belli :)))

selam ajikal, yarenay..
anca bitti temizlik .cumartesileri büro temizliği var anca girebiliyorum nete:))
nabersiniz.....

Son düzenleme:
tam hafta sonu rahatladık dedik. Telsim'in işleri yığıldı bugüne. yoğunuzzzz ((( sizler nasılsınız???

idare eder yarenay:) kolay gelsin canım bende yoğunum biraz ,işlerimi toparlayabilirsem 5-5,30 gibi çıkmayı düşünüyorum ,evde de temizlik var çünkü(

aa evet canım senin gelin mevlüdün vardı değil mi yarın? Allah kabul etsin diyelim şimdiden. ben de bugün evde temizlik ve ütü yapcam. Allah'tan ben 1'de çıkıyorum mesaiden.

kızlaaaarrrr size bişey sorucam
yarın ablamın arkadaşı geliyor bana hayırlı olsuna ablasıyla birlikte gelecekler,
ablamın arkadaşı diyorum ama yaklaşık 5 senedir de biz çok iyi arkadaşız yeni doğum yaptı bi tanede 5 yaşında çocuğu var benden büyük yani..
bugün eve gidince temizlik yapıcam akşam
yarında erkenden kalkıp ikram yapmayı düşünüyorum
ikram için düşündüklerim şunlar (sizce nasıl bir fikir verin)
Tavuklu Bezelyeli Milföy Börek

Peynirli Poğaça

Zebra Kek

Tahinli Kurabiye (bu hazır yapılmıuş evde var)

Bide Sultan lokumu - tatlı niyetine

yetermi bunlar ? bide patates salatasımı yapsam acaba , eksik bişeyler var sankii

Son düzenleme:
ajikal bunlardan birini çıkartıp patates salatasını ekleyelim.
böle çok kuru oldu sanki yaa
yine sen bilirsinde...

kurabiyenin yerina salatayı koysan .aslında
milföy, kek,salata ve tatlı niyetine dediğin o toplradn olur menün...

pogaça ve kurabiye olmasada olur aslında....

evet yarenaycım mevlüd için.Amin inşallah kabul eder:)

ajikal şu milföyün tarfini biara alırım senden .eşim geçen milföylere bakıyodu markette alayım da yapayım barii....
ogün ben pizza istediğim için almadım milföy,gönlü olsun yapayımda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…