benimkini gördün ya sen..
salonda oturuyoruz biz..
yemek odasında da sadece yemek yeniliyor canım..
benimkini gördün ya sen..
salonda oturuyoruz biz..
yemek odasında da sadece yemek yeniliyor canım..
Kiz süper bulamadim anam ben o topigi nerede :))))))))
valla evlenmek gerçekten çok zor evleniyosun sonra dert bitmiyo tabi allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.
canım yatak odamıı lilaa mor yaptımmm.. tek duvarını duvar kagıdı yaptımm 3 duvarı morrr.. halı mor krem kahve derı yatak odası takımı krem kahve sıyahh ,evini nasıl yapıosun canım.. salonun renk uyumu nasıl....banyo , yatak odası , mutfak falan?
Kılzarrr eviniz de oturma odası , salon ayrı mı yaptınız?
gerilerde kalmıştır ..sabırsız senüü:hulya:
profilimden istatike gel..bana ait konulara git bulursun
canım yatak odamıı lilaa mor yaptımmm.. tek duvarını duvar kagıdı yaptımm 3 duvarı morrr.. halı mor krem kahve derı yatak odası takımı krem kahve sıyahh ,
Oturma odamı kesekagıdı kahve krem dosuyroum,
mutfagım kahvee..
banyoma dolap yapılacak daha bellı deıl canım:)
ya sen
hadı yaa:S memnun deılmısın hayatım:S camasır makınesı kurutma makınesı bırmı :S tuh ya almayı dusunuyrodum vazgectım sımdıbence alma camasirlari mahvediyor hep yipratiyor sadece havlular icin iyi yumusacik yapiyor benim var ben kullanmiyorum aldigimiza pisman olduk valla
aa gormedım hayatım hala goremdım oysa yazılanlarıda takıp edıyroum ama bulmaadımm da:Syazdım canım .. 3-5 mesaj aşağıda yazdım.. benim odaları
aa gormedım hayatım hala goremdım oysa yazılanlarıda takıp edıyroum ama bulmaadımm da:S
hayatım resımlrını bızmle paylasırmısınnnnnn lutfen bende sadece salon yapıyorum obur odaayıda calısma odası dıe dusunuyroum ama nasıl yapıcagıma karar vermedım hem resmını gorursem belkı benım ıcınde fıkrı olurrben bi tek salon yaptım , ayrıca oturma odası yapmadım.. yemek masam falan da salonumda zaten.. siyah beyaz kızlar odam... her şeyine varana kadar siyah beyaz.. mobilyam siyah, koltuklarım beyaz , halım siyah perdeler siyah beyaz duvar saatim siyah beyaz avizelerim falan... çok seviomm yaaa...
yatak odam siyah mobilya , banyom kahverengi , mutfağım kahverengi sütlü kahve karışık....
bide çalışma odamız var ... kitaplığımız , bilgisayarımız , çalışma masamız ve dinlenme koltuğumuz .. çok sade bi oda... öle işte...
kızlar sizlerin nasıl?
hayatım resımlrını bızmle paylasırmısınnnnnn lutfen bende sadece salon yapıyorum obur odaayıda calısma odası dıe dusunuyroum ama nasıl yapıcagıma karar vermedım hem resmını gorursem belkı benım ıcınde fıkrı olurr
yaa bı araa vakıt bulursan eklee bend ecıkıcna ewımızıe gıdıcem erken cıkıcamcanım fotoları çekim önce , iş yerimdeki pc ye atim.. eklerim gelecek hafta içinde...
evden ekleyemem çünkü.. kocam başımda dikilir.. :dance:
ve benım bı sorunumda adha var..:S benm ewım yuksek gırıs balkonum yokk..:S ondan camasır kurutma makınesı almak ıstıyorum oda ates pahasıı off benı cok paraya ıhtıyacım warr coook:S
yaa bı araa vakıt bulursan eklee bend ecıkıcna ewımızıe gıdıcem erken cıkıcam
fotolarını ckerr eklerım sızee
off cok zorr evlenmekle dert bıtmıyrokıı canım yaa amannnnbenim evimde de balkon yok canım.
Teras var üstü açık. Havaların durumu belli olmadığı için asamıyorum terasa çamaşırları.
O yüzden çamaşırlığı oturma odasına kuruyorum orda kurutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?