2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim mutfağın balkonu var ben çamaşırlığa aşıyorum o katlanırlardan.ama çarşaf pike fala asamıyom yerler sürünüo diye ,kayınvalideme veriyorum o kendi balkonuna asıyor onda ip gerili balkon demirine:)

hayır canım şöyle izah ediyim...

evle ilgili konu başlıgına evini eklicek işte..oraya topik açıcak..

topiklere konulara göre açılıyor..rastgele açılmıyor..

güle güle yasemin..

redd gayet iyiyiz canım Allah binkere razı olsun çok yardımcı oluyor bana,mesela her akşam yemek derdim yok,kaynanam yapıyor. ben pazardan pazara cumartesi erken gidersem eve öle.

anii bi misafirim gelse hemen kek mek yapar bana,ben işten gelene kadar....

darısı başıma zuzu a.s bkaç gn önce pudngli kurabye tarifi wardı zuzu sen mi yapmştın :uhm:

hımm .. iimiş.... maşallah..

benim kayınvalidem de arabayla 5 dk uzaklıkta hergün çağırır gelin yemeğe diye annem de kayınvalidem de ama ben gitmek istemiom her gün..

evimde yemek yapıp , evimde yemek daha hoşuma gidio.. ne bilim ancak o zman yuva kurduğumun farkına varıyorum... tabi bu benim fikrim...

:2:

evet ben vermiştim hlmbtl :))

redd bende senin gibi düşünüyorum tabikii ama bu halimdende memnunum:))) biz biraz da şu taksitler yüzünden enazından mutfak masrafımız olmaz diye böle yapıyoruz canımm. 2 nedenden ötürü şimdilik böyleyiz ama borçlar bitince istemiyor eşim...bana kalıcak yanii:)

zuzucm yarın kahwaltıya msafrlermz warda bnde denemek istiorm netten baktım braz pudngli kurabye hep kakaolu yapılmş ama bn farklı olsn istiorm muzluyapmştn sen hrhalde gzel oldumu çilekli yapsam o da gzel olrmu sence:uhm:

gerilere git biraz..
sormadım sen bişey yazdın ben ona karşılık biey yazdım canım ne kusuru bir göz at :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…