2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

zuzu çok zamandır içmiyorum.alıyım deniyim bakım huylancam mı..birde yanına çikolata

hem bende nezamndır içmemiştim kahvedende bıktım anacıımm ,bende böyle yaptım bugün..

zuzu ben içemedim ya bir yudum aldım bıraktım..çok tatlı geldi banaboshayallersmile

günaydııın kızlar

biraz geç oldu ama olur canım.benim baktığım tarifte kakaoluydu bende muzlu vardı öyle yaptım eşim çok beğendi:)
çilekliCADIARZU merak ettim doğrusu bidahakine çilekli yaparım bende

zuzu çilekli yaptım herkes bayıldı çok gzel oldu kokusu toz pembe rengi mutlaka denemelisiniz..

Günaydınn kızlarr... ben haftaya iyi başlamadım...:sinifsinif: midem bulanıo , ölücem sanırım....mafoldumben

geçmş olsn redd :teselli:

yokya hafta sonu hiç uyuyamadım sersem dolaştım artık artıo bulantılarım yemekde yiyemiyorum geçmio ne olacak bilmiyorum yaaaa birde işe gelmek burda bulanması daha zor

sanada çk geçmş olsn fatma kimblr ne kadar zor Allah yardmcn olsnbenneyaptımki

pazartesi yaaaaaaaaaaaaaa

ewt uykusuz yorgun bi pazartesi süper.. bn sanki işyernde dnleniorm haftasonları inanın daha çk yoruluorm gbi gelio

evle çok ugraşıyorsun demekki hlmbtl

ewt süper cumartesi msafrlermz wardı sabah onlarla ilgilendm akşam nişanlım geldi hç oturamadm pazar gnü bni aldı onlara gttm akşam amcama geldk çk geç yattım sabahta oradan işe geldm benneyaptımki herkes uyurken işe gelmek ne kadar zor geldi :hulya:

ah canım neyse bu hafta sonu dinlen iyicekaydirigubbakcemile2

ah canım neyse bu hafta sonu dinlen iyicekaydirigubbakcemile2

inşallah canım bde 29 ekm war 3 gn dnleneblrz inşallah zemuszemus

kızlar aslnda çeyz topiklerndede sorablrm ama sizler deneymlisinz şimdi bernardonun stesne grdmde bi yemek takımı beğendim acaba nasıldır? aranzda kullanan var mı hiç

zuzu Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü.

Fatmacım en güzel ağrıların olsa gerek bunlar. hamile olmadığını öğrendiğinde ne kadar üzülmüştün hatırlıyorum. şimdi eminim o ağrılar bile mutlu ediyordur seni.

benim hafta sonum çok karışıktı bişey anlamadım nasıl geldi geçti cumartesi iş çıkışı ablamlar mesai kaldığı için yeğenime baktım saat 17,30 a kadar ablamların evinde. sonra aşkım geldi evimize gittik. hemen yemek hazırlayıp yedik. sonrasında bulaşık yıkadım ve film izlemeye başladık ama çok yorulmuşum bu hafta sanırım saat 11 olmadan, film bitmeden uyuduk kaldık ikimiz de. pazar sabahı kahvaltıdan sonra ben bulaşık yıkadım, mutfağı temizledim, dolapları falan sildim. sonra da ütü yaptım. kocişim de sağolsun yatak odamızı temizledi. sonra pazara gittik, yine arabayı kaptım artık iyice alıştım bir yere beraber gidiyorsak ben şoför koltuğundayım o yan koltukta kaydirigubbakcemile3 pazardan dönünce fırında çipura yaptım ilk defa. bizim evdeki fırın tüplü ilk kez kullandım. bundan sonra tutmayın beni gelsin kekler, kurabiyeler guclubacismile

daha önce tüplü fırın göreniniz, kullananınız var mı kıslar? ben ilk defa burda gördüm ve denemeye ancak cesaret edebildim bilmiyorumkismile

Günaydın kızlar. Bu hafta zor başladı işler hafif olmasına rağmen. Benim de dün akşam yemekli misafirim vardı ilk kez. Her şey yolunda geçti=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…