2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ımmmmmm kek harika görünüoo, kesinlikle denicemm:hulya:

kıslar ilk yıldan bu kadar kendinizi yormyın yahu..aman zaten bunu paylaşan ajıkal mutfak tecrübesi olan bir bayan:9 ona zor gelmez..onu yormaz sanırım

super bi kekten yorulmaz insan heralde dimi..:)))
hem ilk yılla ne alakası var kaçınca yılda yapıcaz:))ilahii:))))

super bi kekten yorulmaz insan heralde dimi..:)))
hem ilk yılla ne alakası var kaçınca yılda yapıcaz:))ilahii:))))

olmazmı var canım..var..

kek yaptıgın gün mutlaka yemek yaptıgın günde olucak..
o kadar yükü taşımaz bu beden:roflol:

supercim sende çok beceriklisinnn
bu kek yormuyor aksine eğlenceli
ben bekarken nişanlım şuan oturduğumuz evde yanlız yaşıyordu,bende arada bir gidip yemek yapardım
kendi evimde çok yemek yapmışlığım vardı,ortaokuldan beri yaparım,hatta ilk yaptığım yemek bol şekerli barbunya hahahaha :)))
neyse nişanlıma yapıyordum ama alışık olmadığım mutfak,kap kacak vs,mutfak dandini oluyordu hemde tam istediğim gibi olmuyordu yaptıklarım
şimdi çok alıştım herşeye,,artık yorulmuyorum,mutfağımıda iş yaparken hiç dağıtmıyorum
yanlız dün gece tuzlu simit yaptım resmen cinnet geçircektim,bi daha asla yapmam kaydirigubbakcemile3
o kadar temizlik ikramlık yaptım banamısın dememişti ama o tuzlu simit 2 saatimi aldı,o bitirdi beni

ay super ya alemsin:))))

ajikal ben çok dağınık yaparım bişeyler yapınca:))
diyelim kek yapıcam süte ayrı bardak yağa ayrı bardak alıyom farkında olmadan....
daha bisürü şey kaç kaşık kaç bardak kirleniyo bişey yapcam diye:))hehehehe

teşekkürler canım benimmŞeniz

benim gözüöe artık herşey kolay zaten..güveniyorum kendime herşeyi yaparım:hulya:
ama keke ayıracagım zamanı kocama ayırırımsositososito
benim demek istediğim oo

yy bi akşam yemek yaptım hani sizdende tarif almıştım senmi vermiştin ajikal cipsli tavuk,sonra elma dilimi patates...
taze fasulyede yapmıştım aayyy tezgah full bulaşıkakannehir

yanii anlatamam sana görmen lazım çok dağıtıyom yaa:bbo:

geçenlerde yemekten sonra 5 dk da kurabiye yaptım çayın yanına pek bi sevindirik oldu kocacımmsositososito. arada bir yaparım ama herzaman yapamıym yorgun oluyom.....

kızlar zebra keki ben de biliyorum ama henüz yapma fırsatım olmadı. dr oetker in sade kek karışımları var onlarla kek yapınca harika oluyor. Zebra keki de onla deneyebilirsiniz. ilgilenenler droetker in sitesine girip bakabilir =))

ben tarifini yazdım bilem. Perşembe günü kayınvalidemi yemeğe çağırmayı düşünüyorum.
ona yapacağım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…