2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın sea.

Fatmacım Allah yardımcın olsun. bak ne güzel 1,5 ayınız geride kalmış bebişinle

kızlar eşim bu gece 2 de izmire gidicek yaaa şimdi diyom gece korkarmıyım acaba(
napsam acepbenneyaptımki

kızlar eşim bu gece 2 de izmire gidicek yaaa şimdi diyom gece korkarmıyım acaba(
napsam acepbenneyaptımki

canım korkacağını sanmıyorum. sonuçta kayınvalidenle aynı apartmandasın. bi de saat 2'de gidecekmiş eşin. o gidince yatacaksın sabah da kalkıp işe gideceksin yine. o arada korkmaya vaktin olmaz gibi geliyo banaCADIARZU

hemen geri dönücek yani iyiymiş..
annen git evde yanlız kalma degişiklik olur hemde..

belki 3. aydan sonra kesilir fatma....
gerçi benim arkadaşım doğurmak üzere bayrama kadar doğcak heralde...geçen birlikteydik kustu ...ben hep böyleyim dedi şaşırdım...

kızz deme öle agzından yel alsın.. 4 aydan sonra kesiliormuş ama işte böle sonuna kdr sürenlerde var

yarenay o gece kalkacağı için bende kalkarım mutlaka .içim rahat etmez uyumam o gidene kadar yolcu ederim arkasından okurum öle yatarım...korkuyorum gece gece yola gitmesinden....yatınca tekrar uyumam zor oluyor benim((

supercim annemede gidemem eşim dedesiyle evin önünde buluşup gidecekler...

bi ara düşündüm kayınvalidemde yatsak bu gece o gidince de tek kalmam evde...ama bilmiyom da (

ben yine evde kalcam galiba...inşallah uyuyabilirim...

bi ara düşündüm kayınvalidemde yatsak bu gece o gidince de tek kalmam evde...ama bilmiyom da (

ben yine evde kalcam galiba...inşallah uyuyabilirim...

Allah kavuştursun bebeğim yaaa...Senin eşin yine 1 günde gidip gelicek , benim eşim aralıkta 2 haftalığına şehirdışına çıkıo , eğitime... ben napcam 2 hafta diorum.. evde tek kalıcam.. yani hiç hoşlanmam tek kalmaktan hele geceleri ama napım..

sende korkma canım bişi olmaz Allahın izniyle..

sağol bebişimolumunekankayizsmile

seninde Allah yardımcın olsun:teselli:

bakarsın bende giderim onlarla :1ninca:

yağmur yağıyor seller akıyor arap kızı camdan bakıyorrrr:1ninca:laelaelaelaelae

zuzu bekarken falan hiç evde yalnız kalmadın mı? benim ailem tatile giderdi 10 gün - 15 gün kalırdım evde yalnız. alışkınım yani. biz eve ilk taşındığımız zaman eşim 1 hafta Türkiye'ye gitmişti, ablamlar yakındı ben ablamlarda kalmıştım eve alışmadığım için korkuyordum. sen evine alışmışındır şimdiye kadar. kayınvalidenle de aynı apartmandasın. dualarınla yolcu et eşini, sonra yine dua et yat. e alışmak lazım evimizde yalnız kalmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…