-tatlicadiarzu-canım öncelıkle ısmın betül mü?
sora hayatım ben gundelık yemek takımı aldım ordan cok severek aldım ve bence cok gzuell bak eklıycem :) resmınıı he bırde bırsuru takım alma bence bıtane al onu kullan her zaman en guzelınıde kendın kullan oburlerını koymaya yer bulmaıyorsun cunku:S bende daah ewlı deılım ama suan yerlestırıyroum kullanmadan cok pısman oldum cok cesıt aldıgıma:ssengözlerimebaksanab
nerden anldın betül olduğunu :)) hayatım bn gnlk yemek takımı aldm kendme başka bi markann ama bn kalabalk bi aileye gdiyorum bi msafr olduğunda mutlaka 12 kişiden fazla olablio onn için aynı takımdan 2tane yemek takımı almak istiorm msafr için bernardoda bitane beğendm ama başka topiklerde beğenmeyenlerde war çatlama yapablio çizilio falan yazmşlar benneyaptımki
Nasil gidiyor kizlarr ????
bariz belli btl oldugu
hatta nişanlınıkide halim sanırım
Canım seni n mesai 7 de mi bitiooo
canım bi evde 12 kişiden fazla misafir düşünemiyorum doğrusuuuu.... yani o kadar fazla yer kaplıoki yemek takımları bence o kadar fazla alma... tabi yine de sen bilirsin.
:içelim:
bariz belli btl oldugu
hatta nişanlınıkide halim sanırım
hilmi de olabilir....
ben ilk gördüğümde hilmi&betül diye düşündüm....
ikiside diil ama süper yaklaştı farklı bi isim "helim" nişanlımn adı:asigim: yaa bze msafr olrk aldığımzda ble en az 15-16 kişi oluorz kızlar aslnda 2 tane tkım almak hem maddi olrk hemde yer olark ewt skıntı yapıcak ama bn msafr geldiğinde çeşt çeşt tabak sevmiyorum hala tam karar wereblmş diilimakannehir
Benim kahvaltı takımım benzio buna.. benim ki siyah beyaz ve çok şık... çiçek desenli
kesinlikle çok fazla yemek takımı alınmasından yana değilim bende.. 1 tane 12 kişilik yemek takımı seti - 1 tane 6 kişilik kahvaltı seti ve 1 tane 6 kişilik gündelik yemek takımı ( gündelikleri 6 şar tane rengarenk tabaklardan aldım.. kaseleri , servis tabakları , sulu yemek tabakları vs vs vs.. toplam 25 parça
ben ilk gördüğümde hilmi&betül diye düşündüm....
düün ne zaman?
kendi adıma konişim... çok kalabalık misafir ortamına girmemeye özen gösteririm ve o kadar fazla misafir ağırlamak istemem .. en fazla çoluk çocukta varsa 10 kişi falan olmak isterim canım... tabi bunun gelen misafire bööle söleyemezsin ama ne bilim yafff evett işn zor ...:2:
ee geriye ne kaldı anlamadım ben ?-tatlicadiarzu-
hım onu bılemıyorum betulcum daha kullanmadım bende:d bılıyorsun suan nısnalıyımnerden anldın betül olduğunu :)) hayatım bn gnlk yemek takımı aldm kendme başka bi markann ama bn kalabalk bi aileye gdiyorum bi msafr olduğunda mutlaka 12 kişiden fazla olablio onn için aynı takımdan 2tane yemek takımı almak istiorm msafr için bernardoda bitane beğendm ama başka topiklerde beğenmeyenlerde war çatlama yapablio çizilio falan yazmşlar benneyaptımki
aynen bend ekatılıyorum hytım ondan dolayıı cok fazla almıycamm :)Benim kahvaltı takımım benzio buna.. benim ki siyah beyaz ve çok şık... çiçek desenli
kesinlikle çok fazla yemek takımı alınmasından yana değilim bende.. 1 tane 12 kişilik yemek takımı seti - 1 tane 6 kişilik kahvaltı seti ve 1 tane 6 kişilik gündelik yemek takımı ( gündelikleri 6 şar tane rengarenk tabaklardan aldım.. kaseleri , servis tabakları , sulu yemek tabakları vs vs vs.. toplam 25 parça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?