2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim kahvaltı takımım benzio buna.. benim ki siyah beyaz ve çok şık... çiçek desenli

kesinlikle çok fazla yemek takımı alınmasından yana değilim bende.. 1 tane 12 kişilik yemek takımı seti - 1 tane 6 kişilik kahvaltı seti ve 1 tane 6 kişilik gündelik yemek takımı ( gündelikleri 6 şar tane rengarenk tabaklardan aldım.. kaseleri , servis tabakları , sulu yemek tabakları vs vs vs.. toplam 25 parça

canım bi evde 12 kişiden fazla misafir düşünemiyorum doğrusuuuu.... yani o kadar fazla yer kaplıoki yemek takımları bence o kadar fazla alma... tabi yine de sen bilirsin.

:içelim:

canım bi evde 12 kişiden fazla misafir düşünemiyorum doğrusuuuu.... yani o kadar fazla yer kaplıoki yemek takımları bence o kadar fazla alma... tabi yine de sen bilirsin.

:içelim:

bariz belli btl oldugu

hatta nişanlınıkide halim sanırım

hilmi de olabilir....

ikiside diil ama süper yaklaştı farklı bi isim "helim" nişanlımn adı:asigim: yaa bze msafr olrk aldığımzda ble en az 15-16 kişi oluorz kızlar aslnda 2 tane tkım almak hem maddi olrk hemde yer olark ewt skıntı yapıcak ama bn msafr geldiğinde çeşt çeşt tabak sevmiyorum hala tam karar wereblmş diilimakannehir

kızlar yemek takımı 12 kişilik ya bende 13er var 1 tne fazla servis koymuşlar sizdede ölemi
benimki apricot

düün ne zaman?

kendi adıma konişim... çok kalabalık misafir ortamına girmemeye özen gösteririm ve o kadar fazla misafir ağırlamak istemem .. en fazla çoluk çocukta varsa 10 kişi falan olmak isterim canım... tabi bunun gelen misafire bööle söleyemezsin ama ne bilim yafff evett işn zor ...:2:

ee geriye ne kaldı anlamadım ben ?-tatlicadiarzu-

ben ilk gördüğümde hilmi&betül diye düşündüm....

hazran gbi düşünüorz reddcm sende haklısın tabi kendne gre ama bn msafri sewiorm o konuda bi problmm yok kaydirigubbakcemile2

hım onu bılemıyorum betulcum daha kullanmadım bende:d bılıyorsun suan nısnalıyım ewlenınce yorum yapıyım dıycem ama o zamana kadar sen bana yorum yaaprsınn :)))

aynen bend ekatılıyorum hytım ondan dolayıı cok fazla almıycamm :)

kızlar benim sorunum hala çözülmedi, eskiden günde 1 kere falan tesadüfen açılırdı, artık hiç açılmıyor. sadece KK ya giremiyoruÇok üzgünüm çoookm. nasıl bir iştir ve hala nasıl çözülemiyor anlamıyorum. evden yazıyorum, ayalanma çıkarıcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…