2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öyle olcak galiba yarenay
bekarken hiç yanlız kalmadım 3 kızız biz annemlerde hiç bizaman yanlız bırakıp biyere gitmezler ya babam gider ya annem:)))
evhamlıdır anacıımmm:)))

hım onu bılemıyorum betulcum daha kullanmadım bende:d bılıyorsun suan nısnalıyım ewlenınce yorum yapıyım dıycem ama o zamana kadar sen bana yorum yaaprsınn :)))

yok yok bacım bu gıdıste sen ebnden once ewlenırsn

bızm daha tarıh bıle alınmadıı: ah bı o bellı olsaa:S amaann

bzmde alınmadıki şutarafagitti senn evin eşyaların herşeyn hazır bnm ewim daha döşenecek a.s

kızlar bu haft kaynanamları yemeğe alıcam ..şöle bi menü düşündüm

- patlıcan yemeği (eşimin isteği üzerine)
- pilav
- terbiyeli şehriye çorbası ( tarif kk dan)
- avcı böreği ( kk dan)
- salata

heee bide tavuk göğsü alıp domatesli soğanlı sote yapıp isteyen pilavın yanına alabilir dimi...yeter bence yaa ne dersiniz:)

Son düzenleme:
yaptığım avcı böreklerinde biraz ayırcam kızartmadan..cumartesi akşamı eşimin işyerinden bi abisi ve patronu gelicek oturmaya...

böreğin yanına ne ikram edebilirim sizce...

günaydın kızlarrr
dün apt komşularım geldi,dün sizlerle paylaştığım keki ikram etmiştim,kekim çok sükse yaptı,herkes hazırmı diye sordu şeklinden dolayı,bende ben yaptım dedim, bayıldılar,

ajikal senin kekinden ypayım bende barii...
vermiştin dimi tarifini bakayım

anladım canm bzde hazran düşünüyoruz.. sz ne kadardr berabersnz
canım 3 yıldır bırlıktyız ama aralıkta 1 yıllık nısanlı olcuak ya sen ?

en kotu ıhtımal bızmde onumuzdekı mayıs gıbı olabılır :bız ew aldık canım kredıyle ondan esya derdımzı sıkıntımzı oldu kredı oderken onalrıda almak onun ıcın uzadı ya sızz

ajikal senin kekinden ypayım bende barii...
vermiştin dimi tarifini bakayım
vermştii zuuzmcum tarıfı eklıyorumm :)

Çok şık görünümlü bir kek
3 yumurta
1,5 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 şişe soda
3 bardak un (ben 2,5 bardak koydum)
1 yemek kaşığı kakao
1 paket vaniya
1 paket kabartma tozu
Yumurta ve şeker bir güzel çırpıldıktan sonra, sıvı yağ ve soda ilavesiyle çırpılmaya devam edilir. 3 bardak undan 1 yemek kaşığı ayrıldıktan sonra un vanilya ve kabartma tozu eklenerek çırpılmaya devam edilir. Sonra bu karışım ikiye ayrılır. Bir tanesine kakao ilave edilir diğerine de ayırdığımız bir kaşık un ilave edilir ki yoğunlukları aynı olsun. Yağladığımız yuvarlak bir fırın kabına, boyutları aynı iki ayrı kepçe ile önce kakaolu harçtan bir kepçe fırın kabının tam ortasına dökülür, kakaolu harcın tam ortasına da beyaz harçtan dökülerek tüm hamur bir siyah bir beyaz olarak birbirinin üzerine gelecek şekilde bitirilir. Dilerseniz kürdan yardımıyla ortadan başlanarak dışa doğru hamur çektirilir. (Ortadaki dilimde görüldüğü gibi bir şekil çıkar.) Önceden ısıtlmış fırında 170 derecede üzerinin rengi değişene kadar, kündan kontrolüyle pişirilir. Hamur döküm işlemi yemek kaşığıyla yapılırsa çizgiler çok ince olacağından birbirine karışma ihtimali de olduğu için model belli olmayabilir, o yüzden ya servis kaşığı yada kepçe bu iş için daha uygundur. Ayrıca her hamur koyulacağı zaman kepçenin altı güzelce sıyrılmalıdır, aksi halde harelerin görüntüsü bozulabilir.
AFİYET OLSUN

anladım canım.. bz 15 aydır brlkteyz 3 aylıkta nişanlyız ewmz war ama içinn hazrlanması eşyalar falan derken yaz olur die düşünüyoruz Allah izin verrse :Saruboceq:

kızlar bn çıkyorm hastaneye gdicem inşallah bu sefer iyi bir dr.a denk gelrm döndüğümde grşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…