hım onu bılemıyorum betulcum daha kullanmadım bende:d bılıyorsun suan nısnalıyımewlenınce yorum yapıyım dıycem ama o zamana kadar sen bana yorum yaaprsınn :)))
yok yok bacım bu gıdıste sen ebnden once ewlenırsnbnde nişanlyım hayatım sen bnden önce kullanırsn
hım onu bılemıyorum betulcum daha kullanmadım bende:d bılıyorsun suan nısnalıyımewlenınce yorum yapıyım dıycem ama o zamana kadar sen bana yorum yaaprsınn :)))
yok yok bacım bu gıdıste sen ebnden once ewlenırsn
bızm daha tarıh bıle alınmadıı: ah bı o bellı olsaa:S amaann
yaptığım avcı böreklerinde biraz ayırcam kızartmadan..cumartesi akşamı eşimin işyerinden bi abisi ve patronu gelicek oturmaya...
böreğin yanına ne ikram edebilirim sizce...
ya benım bı tv kaldı onuda bu ay basında alıcaz Allahın ıznıyle o zaman sadece dugun masrafımzı kalıyor ama mart gıbı ancak gıbı gelıyor abna dugun olayıbzmde alınmadıki şutarafagitti senn evin eşyaların herşeyn hazır bnm ewim daha döşenecek a.s
ya benım bı tv kaldı onuda bu ay basında alıcaz Allahın ıznıyle o zaman sadece dugun masrafımzı kalıyor ama mart gıbı ancak gıbı gelıyor abna dugun olayı
canım 3 yıldır bırlıktyız ama aralıkta 1 yıllık nısanlı olcuak ya sen ?anladım canm bzde hazran düşünüyoruz.. sz ne kadardr berabersnz
vermştii zuuzmcum tarıfı eklıyorumm :)ajikal senin kekinden ypayım bende barii...
vermiştin dimi tarifini bakayım
canım 3 yıldır bırlıktyız ama aralıkta 1 yıllık nısanlı olcuak ya sen ?
en kotu ıhtımal bızmde onumuzdekı mayıs gıbı olabılır :bız ew aldık canım kredıyle ondan esya derdımzı sıkıntımzı oldu kredı oderken onalrıda almak onun ıcın uzadı ya sızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?