2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oh ne güsel döktürürsün asya...aşkıma diyorum dügün olsada oynasak en son kendimizinkinde oynadık..

ooooo
haziranda kendimde oynadım:))) temmuzda arkadaşın düğünde oynadım:)) ağustosta ablamın nişanında döktürdüm.ohhhhhhh:teytey::teytey:

ben bile bidaha düğün istedim.sen iyi dayanmışsın:))hehehehhe

oh ne güsel döktürürsün asya...aşkıma diyorum dügün olsada oynasak en son kendimizinkinde oynadık..

biz gittik kankamının düğününe çok oynamıştık
gelin arabası biz olcaz kuaföre filan gidicez erken kalkıcam
çok işim var cumartesi evimi toplamam lazım

biz gittik kankamının düğününe çok oynamıştık
gelin arabası biz olcaz kuaföre filan gidicez erken kalkıcam
çok işim var cumartesi evimi toplamam lazım

aaa ne keyifli...:asigim:
alkisalkisalkis bravo hislerime tercuman oldun cnm

kaydirigubbakcemile3

bir gören olsa rezil olcaz kaç ay oldu yasositosositokaydirigubbakcemile5

kıslar bişey sorcam size sürekli rüyada aynı kişiyi görmek ne demektir fikri olan varmı..

kıslar bişey sorcam size sürekli rüyada aynı kişiyi görmek ne demektir fikri olan varmı..

böyle bir şey olmuşsa o kişiyi de tanıyorsanız, o kişiyle yaşadıklarınızı gözden geçirip, o kişiye borcunuz veya ödemediğiniz bir hakkı var mı diye düşünmelisiniz. eğer yoksa ziyaret edip halini hatırını sorun. eğer bu kişi tanımadığınız veya ölmüş biri ise ruhuna fatiha okuyun. eğer kötü biriyse bu rüyayı unutun ve kimseye anlatmayın derim ben

bu ekim ayı çok özelmiş, çünkü 5 cuma, 5 cumartesi, 5 pazar varmış ve hepsi bir arada ancak 823 yılda bir olurmuş..
:uhm:

öncelilkle yorumladıgın için çok mersi

tanıyorum eski kankim..rüyalardan anlarmısın?sengözlerimebaksanab

inanma fato ya bir maildir herkese gidiyor..çok para gelcekmişde sekiz kişiye gönderirsek falan..

tabi kimi gördüğün çoook önemli )

az biraz anlarım, iide kahve falı bakarım haberım :)))

wowwwwww:1shok:
sanki ben de hissetmişim ya senin bildiğini dedim yazıyım şu rüya sorusunu dedim ..
sen cevapladın belkicevaplar dedim:1rolleyes: cevapladın :) mucuk

biraz anlatıyım miii:1rolleyes:

Son düzenleme:
benim için bi sakıncası yok bildiğim kadarıyla yardımcı olurum ama unutma rüyalarını herkese anlatma ii değildir derler

benim bildiğim kötü rüyaları dile getirmemek gerekir canım ben böyle biliyorum..
benimkiler kötü rüya degil sürekli aynı arkimi görmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…