oh ne güsel döktürürsün asya...aşkıma diyorum dügün olsada oynasak en son kendimizinkinde oynadık..
uff kıslar şu forumdan gitmedi şu gögüs reklamı bealsanaalsanasmile
oh ne güsel döktürürsün asya...aşkıma diyorum dügün olsada oynasak en son kendimizinkinde oynadık..
biz gittik kankamının düğününe çok oynamıştık
gelin arabası biz olcaz kuaföre filan gidicez erken kalkıcam
çok işim var cumartesi evimi toplamam lazım
alkisalkisalkis bravo hislerime tercuman oldun cnm
bu pazar arkadaşımın düğünü var .kısmetse kurtlarımı oraya saklıyorum dökmek içinlaelaelaelaelae
kıslar bişey sorcam size sürekli rüyada aynı kişiyi görmek ne demektir fikri olan varmı..
böyle bir şey olmuşsa o kişiyi de tanıyorsanız, o kişiyle yaşadıklarınızı gözden geçirip, o kişiye borcunuz veya ödemediğiniz bir hakkı var mı diye düşünmelisiniz. eğer yoksa ziyaret edip halini hatırını sorun. eğer bu kişi tanımadığınız veya ölmüş biri ise ruhuna fatiha okuyun. eğer kötü biriyse bu rüyayı unutun ve kimseye anlatmayın derim ben
böyle bir şey olmuşsa o kişiyi de tanıyorsanız, o kişiyle yaşadıklarınızı gözden geçirip, o kişiye borcunuz veya ödemediğiniz bir hakkı var mı diye düşünmelisiniz. eğer yoksa ziyaret edip halini hatırını sorun. eğer bu kişi tanımadığınız veya ölmüş biri ise ruhuna fatiha okuyun. eğer kötü biriyse bu rüyayı unutun ve kimseye anlatmayın derim ben
inanma fato ya bir maildir herkese gidiyor..çok para gelcekmişde sekiz kişiye gönderirsek falan..
takvime bak istersen.....
az biraz anlarım, iide kahve falı bakarım haberım :)))
benim için bi sakıncası yok bildiğim kadarıyla yardımcı olurum ama unutma rüyalarını herkese anlatma ii değildir derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?