2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim eskiden çok samimi oldugum her anımı birlikte paylaştıgım bir kız arkadaşım vardı..,
ilerleyen yıllarda aramız açıldı. bazı sebeblerden ötürü muhabbetimim kestim ondan..
ilerleyen zamanlarda hep rüyama girdi..konuşmuyorduk ama rüyamda hep konuşur vaziyette görüyorum onu kendimle..hep öyle görüyordum..bugün yine gördüm onu..rüyalarımdan eksik olmuyor..

kısaca özet bu..canım

sagol asyam ellerin dert görmesin içelim alın kıslar benden de jeliboncokacimcoook

inanın mutlu değilim burası yeri değil daha 2 ay önce başıma çok kötü şeyler geldi.ondan önce dünyanın en iyi en anlayışlı en yakısıklı kocasıydı ama artık yuzune bıle bakmak ıstemıyorum

:1shok:
hayırdır inş...neyse gecmiş olsun canım üzüldüm..ne yaşadıysan inş bir daha yaşamazsın:Saruboceq:

jelibonumuzu yiyip çayımızı kahvemizi içelim benden de meyveler olsun:)))

ne yaşadığını bilmiyorum ama 2 ay diyosun canım ,çok uzun bizaman değil, inşallah eskiye dönersiniz..

ajikal, bluemavi, hlmbtl, sea.1013, super87, yaskad8190, zuzu_88
teşekkr ederm asyaelif

bizimde 4. ayımız doldu bugün:))))

tebrk ederm zuzu guclubacismile

nice aylara yıllara canım
bizimde bayramda 6 ayımız olucak ne çabukŞeniz
senide tebrk ederm asyelif hayrlısıyla darısı bekarların başına şutarafagitti

sagol asyam ellerin dert görmesin içelim alın kıslar benden de jeliboncokacimcoook

sağol süper teşekkr ederiz opuyorumnanaktan

:1no2::1no2::1no2: böyle söyleme aranzda her ne varsa düzelir eskisi gbi olrsunuz inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…